od Rebecca Altamirano » 26 bře 2018 17:15
Tak nic moc, brala ho jako tátu...+zase se jí sevře hrdlo, ale během chvilky se sebere+ ...a má Deana. On jí pomůže. +zrovna v podstatě uznala, že Deanovi věří a asi si to ani neuvědomila+ Jo. To teda je. Doslova vyjebanej. +povzdechne si+ Bydlí v hotelu...+zavolá za ním, aby mu usnadnila práci+ No...já nevím. +potřese hlavou, ale nalije jim. Chvilku je zticha, jen zírá do stolu, ale cítí, že něco už říct musí. Nemůže to dusit v sobě, protože ví, že by ji to časem zabilo+ Bylo to...strašně náhlý. Nečekaný. Šlo o běžnou likvidaci hnízda bezduchých. Když už to vypadalo, že je po všem, objevil se Omega. +odmlčí se a zhluboka se nadechne+ Všichni už jsme toho měli dost, Rhage byl zpátky v lidský podobě, takže byl ze hry. Polda taky, protože jich zase vysál strašně moc. +kousne se do rtu+ JM vezl domů Qhuinna a Phuryho,protože byli zranění a nemohli se odhmotnit, takže jsem tam zůstala jen já, V. a Zsadist. A to bylo prostě kurevsky málo. +zavrtí hlavou+ Ani vlastně nevím, co se stalo. +trochu ztěžka polkne+ Zkoušela jsem ho uzdravit, ale Omegova zasraná magie tu moji nějak rušila. Nevím proč, ale už když jsem ho potkala tady, dokázal rozbít moje zastírací kouzlo. +mluví rychleji, jakoby se potřebovala sama před sebou ospravedlnit, ale ví, že to nezabere. A že si to bude do nejdelší smrti vyčítat.+ Prostě to nešlo...+zašeptá a zadívá se na ni, v očích zoufalství, ale poprvé i vztek. Na sebe, že selhala právě tehdy, ale i neurčitý vztek, který ještě nevěděla kam směřovat. I když několik žhavých úponků už zalétlo jedním určitým směrem a to k osobě, která to přece mohla změnit, která tu moc určitě měla, ale přesto neudělala pro záchranu svého syna vůbec nic. Stiskne rty a najednou praští sklenkou o stůl ta prudce, až se silné sklo rozpadne na několik kusů.+ Ta zasraná čubka neudělala vůbec nic! +zařve je v tom veškerý vztek, bolest, frustrace, nahromaděná od toho hroznýho dne+ Nehnula pro něj prstem, když byl malý děcko a vysrala se na něj i když umíral! Co je to kurva za matku? +popadne láhev a mrští s ní proti zdi, kde se rozletí na stovky střepů. Pak klesne na zem a rukama si vjede do vlasů, jakoby si je chtěla vyškubat. Už nebrečí, tahle fáze byla zjevně dost krátká a teď přišla fáze vzteku+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it