od Rebecca Altamirano » 24 zář 2013 12:40
No, aspoň něco...+oddechne si trochu, když jí řekne, že nic poznat není+ Ne, nevěděla. A když se to stalo, bylo to...trochu děsivý. +ani za nic by nahlas neřekla, že byla vyděšená, jako malá holka+ Ale pak, když mě od sebe J-C odstřihl, byla to úleva, ale zároveň jsem měla pocit, že to je..špatně. +zavrtí zmateně hlavou+ No..v pohodě...to asi zatím ne. Nevím, co si s tím počít, nelíbí se mi ta představa...že si mě může zavolat. +podrážděně si odfrkne+ Sakra, vždyť jsme o tom zrovna mluvily, jak se mi tyhle věci příčí. A vzápětí...+luskne prsty+ ...mám neviditelný vodítko. +zasměje se hořce, ale pak si uvědomí jak to asi vyznělo a koukne na Jasona omluvně+ Promiň, nemyslela jsem to zle. +zavrtí hlavou a nešťastně si pozvdechne+ Vím, že by toho Jean-Claude nijak nezneužil. Jsou to prostě jen démoni z minulosti, které se mi daří zahnat vždycky jen na chvíli. +znovu si projede rukou vlasy a zadívá se na Jasona+ Ale však já se s tím nějak srovnám. Snad. Časem. +pokusí se o trochu šišatý úsměv+ Ale bez tebe by ty bylo o hodně těžší. +mrkne na něj vesele a je už zase víceméně v pohodě+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it