Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude
yohannka píše:Man: né, do páru ne +směje se+ ale aspoň ti bude mít s kým Charon hrát.. přecejenom s liščetem nebo s koťatama ho to zas tak neba.
Vlčák.. čoveče teď si nejsem jistá, ale kdyby nebyl, dá se zařídit, to by nebyl problém +přikývne+ teď tam máme mláďata takovýho toho bílýho ovčáka.. švýcarskýho +vzpomene si+ to je taky moc pěknej pejsek (taky bych mohla udělat nějakou jarní novou várku zvířátek hihi)
Margarit Black píše:
Phil: *zaujatě ho poslouchá a přikyvuje, že to jeho zjednodušené vysvětlení pochopila* To tady měl pak na Lemru LoSu kandidovat rovnou celý klub..Válet by ti šlo, co? *směje se..pak se trochu zvážní* No..jak bych to..*uvažuje nad NY* Vrátil se mi manžel, který neměl moc na výběr..buď pomáhat nebo utíkat..zvolil první možnost a my šly s ním *pokrčí rameny* Nebylo moc na výběr, pokud bych nechtěla ztratit rodinu.. *trpce se usměje a na chvíli si hraje se sklenkou, pak dopije víno a objedná si cosmopolitan* Díky *usměje se na barmana, když jí to přinese* Takže tak *koukne se do té jeho dokonalé tváře a na chvíli si ji prohlíží..nejrači by ji otlapkala, ale potlačí to nutkání a jen se usměje*
yohannka píše:
no znáte to.. Dupnu někomu na nohu, nebo zakopnu, rozbiju si nos. A víte kolik je pak z toho krve? To už by moc zábavný nebylo +zašklebí se, při té představě+ S úklidem.. to si dovedu živě představit... nebo radši ne +objedná si ještě panáčka+ no.. ještě byste mohl chodit do kina.. v noci.. +zamyslí se co tak vlastně upíři dělajou+ nooo +uculuje se, že vypadá že pukne, jak je na sebe hrdá, že to vyhrál+ ty polštářky jako výhra.. ty stály za to.. a postel! Takže to by pro Vás ani nebylo, ne? Jestli jakooo.. spíte v rakvi? +koukne po něm opatrně+
Jasmine Clarvik píše:Becca: +tak nějak uznale pokyvuje hlavou+ To jako vážně? +vykulí na ní oči snad ještě víc, pokud je to vůbec možné. nikdy by jí nenapadlo, že budou existovat upíři, kteří se můžou klidně opalovat+ Očividně matka roku, když jí vysáli vlastní děti. +zakroutí nad tím hlavou, než se vesele zazubí+ Nic těžkýho? Přijde mi, že na něco takovýho potřebuješ talent, aby si to všechno zvládla a zůstala v celku. +rozhodně nevěří, že je to jen tak být takovým nájemným vrahem+ Promiň... někdy jsem prostě příliš zvědavá. +zatváří se omluvně+ Víš, že mě vždycky můžeš zastavit a poslat do háje? +zazubí se na ní vesele, stačí jí jen říct a přestane se tak vyptávat, i když bude hořet zvědavostí+ To je docela dost praktický, takový tři "povolání" v jednom. +pokývá hlavou s úsměvem+ Vy tu máte i démony? +není si úplně jistá jejich definicí démonstva a její svět jí rozhodně nepřestává překvapovat+
Aubrey píše:
No, z toho dupnutí, ještě byste nám polámala nohy...*přikývne vážně* ale rozbít nos bych vás nenechal...my nemrtví umíme docela chytat..a pak...takové krve, pak bych třeba udělal něco...ne příliš vhodného pro veřejnost...*poznamená a zní to lákavě si hrozivě zároveň* do kina? Ani nevím, co je teď v moodě promítat...*zamyslí se pak se na ni podívá pořádně* áááá, tak takhle je to...*trochu pouští hrůzu-moc, ale spíš si ji dobírá* hm..no, na spaní*s důrazem* ne. To je pravda. Přes den je lepší být někde...bez možností nehod. A taky je mi to popravdě tehdy úplně jedno.*přizná*
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník