Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Styx Lupin » 02 bře 2013 18:44

No, pomalu půjdu. Byl to náročný večer +zavolá si barmana a zaplatí mu útratu+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Manori » 02 bře 2013 20:28

yohannka píše:Man: né, do páru ne +směje se+ ale aspoň ti bude mít s kým Charon hrát.. přecejenom s liščetem nebo s koťatama ho to zas tak neba.
Vlčák.. čoveče teď si nejsem jistá, ale kdyby nebyl, dá se zařídit, to by nebyl problém +přikývne+ teď tam máme mláďata takovýho toho bílýho ovčáka.. švýcarskýho +vzpomene si+ to je taky moc pěknej pejsek (taky bych mohla udělat nějakou jarní novou várku zvířátek hihi)

No to chápu, to si moc nepohraje..hm..tak já se pak někdy stavím a uvidíme...jo bílýho? Hm..ale zase, aby se mi pak nepletli...bílý vlk...bílý pes...*uchechtne se* a možná bych si vzala i nějakého..už většího...no, nejlíp bude, když dolezu do zverimexu... (mnooo, to by nebylo zlé:) nějaké ňufky)*kopne do sebe zbytek panáka a váhavě sleze ze stoličky* no, abych šla, než bude doma poplach, kde jsem...*uculí se a zaplatí*

Meg: nooo...asi, možná..nějaký je..já nevím, ještě jsem žádný nenavštívila..nebo spíš, zatím vždy prchla...tak bacha, abys do nějakého semináře nepadla..*poradí ji po cestě*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Phillip » 02 bře 2013 20:31

Margarit Black píše:
Phil: *zaujatě ho poslouchá a přikyvuje, že to jeho zjednodušené vysvětlení pochopila* To tady měl pak na Lemru LoSu kandidovat rovnou celý klub..Válet by ti šlo, co? *směje se..pak se trochu zvážní* No..jak bych to..*uvažuje nad NY* Vrátil se mi manžel, který neměl moc na výběr..buď pomáhat nebo utíkat..zvolil první možnost a my šly s ním *pokrčí rameny* Nebylo moc na výběr, pokud bych nechtěla ztratit rodinu.. *trpce se usměje a na chvíli si hraje se sklenkou, pak dopije víno a objedná si cosmopolitan* Díky *usměje se na barmana, když jí to přinese* Takže tak *koukne se do té jeho dokonalé tváře a na chvíli si ji prohlíží..nejrači by ji otlapkala, ale potlačí to nutkání a jen se usměje*

Ale to je nápad, už vidím ty plakáty "Pojdte se s námi válet do klubu! a nebo...Když lenošit, tak s vlkodlakem....to by se chytlo...*směje se* no, to by mi šlo..to přece víš...*usměje se šířeji* Takže vlastně kvůli manžela...*poznamená a povzdychne si* tohle nezávidím, ještě že se nemusím na nikoho takhle ohlížet...aspoň nikoho neohrozím...*propadne na chvíli vlastním myšlenkám, pak potřese hlavou a znovu se na ni mile usměje*
Phillip
Člověk

Příspěvekod Aubrey » 02 bře 2013 20:36

yohannka píše:
no znáte to.. Dupnu někomu na nohu, nebo zakopnu, rozbiju si nos. A víte kolik je pak z toho krve? To už by moc zábavný nebylo +zašklebí se, při té představě+ S úklidem.. to si dovedu živě představit... nebo radši ne +objedná si ještě panáčka+ no.. ještě byste mohl chodit do kina.. v noci.. +zamyslí se co tak vlastně upíři dělajou+ nooo +uculuje se, že vypadá že pukne, jak je na sebe hrdá, že to vyhrál+ ty polštářky jako výhra.. ty stály za to.. a postel! Takže to by pro Vás ani nebylo, ne? Jestli jakooo.. spíte v rakvi? +koukne po něm opatrně+

No, z toho dupnutí, ještě byste nám polámala nohy...*přikývne vážně* ale rozbít nos bych vás nenechal...my nemrtví umíme docela chytat..a pak...takové krve, pak bych třeba udělal něco...ne příliš vhodného pro veřejnost...*poznamená a zní to lákavě si hrozivě zároveň* do kina? Ani nevím, co je teď v moodě promítat...*zamyslí se pak se na ni podívá pořádně* áááá, tak takhle je to...*trochu pouští hrůzu-moc, ale spíš si ji dobírá* hm..no, na spaní*s důrazem* ne. To je pravda. Přes den je lepší být někde...bez možností nehod. A taky je mi to popravdě tehdy úplně jedno.*přizná*
Aubrey
Upír

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 02 bře 2013 20:54

Styx: +tiše se zasměje a zakroutí nad tím hlavou a rozhodne se, že do toho raději už nebude šťourat, kdo ví co by z toho ještě vylezlo :D + Co jsou to šminky? +zajímá se trošku nejistě+ Ne, sem tam si nechám vlasy trošku zastřihnout, ale žádnému odborníkovi nechodím. On někdo takový existuje? +vykulí na ní překvapeně očka+ Já nevím ani ne, pravidelně si je myji a sem tam spletu. +pokrčí trošku neurčitě rameny, nikdy zřejmě nepřemýšlela o větší péči o vlastní vlasy než té kterou jim poskytuje+ To bych opravdu mohla? +zatváří se na prosto nadšená+ To je skvělé, ráda přijdu. +pokyvuje s úsměvem hlavou+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Styx Lupin » 02 bře 2013 23:36

Jasmine: +je ráda, že se víc neptá, kdoví, co by z ní ještě vymámila:)+ Šminky to jsou líčidla. Používáš nějaké? A pokud se ti o vlasy nestará žádný kadeřník, tak to tedy smekám, protože je máš opravdu nádherné +pochválí jí je uznale+ Proč bys nemohla? Jen klidně přijď +usměje se a dopije poslední sklenku+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 03 bře 2013 00:32

Jasmine Clarvik píše:Becca: +tak nějak uznale pokyvuje hlavou+ To jako vážně? +vykulí na ní oči snad ještě víc, pokud je to vůbec možné. nikdy by jí nenapadlo, že budou existovat upíři, kteří se můžou klidně opalovat+ Očividně matka roku, když jí vysáli vlastní děti. +zakroutí nad tím hlavou, než se vesele zazubí+ Nic těžkýho? Přijde mi, že na něco takovýho potřebuješ talent, aby si to všechno zvládla a zůstala v celku. +rozhodně nevěří, že je to jen tak být takovým nájemným vrahem+ Promiň... někdy jsem prostě příliš zvědavá. +zatváří se omluvně+ Víš, že mě vždycky můžeš zastavit a poslat do háje? +zazubí se na ní vesele, stačí jí jen říct a přestane se tak vyptávat, i když bude hořet zvědavostí+ To je docela dost praktický, takový tři "povolání" v jednom. +pokývá hlavou s úsměvem+ Vy tu máte i démony? +není si úplně jistá jejich definicí démonstva a její svět jí rozhodně nepřestává překvapovat+

No jo, čestný upírský. Nekecám. +zvedne dva prsty k přísaze a zasměje se.+ Jo, to sedí, byla fakt ujetá. Ale na druhou stranu, kdo by nebyl, po nějakých třech tisíciletí. +pokrčí zlehka rameny+ Ale houby talent, všechno, co k takovýmu řemeslu potřebuješ, se dá naučit. +uculí se.+ Spíš by mohl být pro některé problém, oprostit se od toho, že zabíjí lidi. Ale to mi tenkrát bylo fakt srdečně jedno. +ušklíbne se.+ V pohodě, mě to nevadí, ptej se klidně na co chceš, slibuju, že tě nekousnu. +mrkne na ni vesele.+ Hm no jo, máme. Čas od času se některým povede prodrat se k nám. +o tom, že se tu potlouká i jeden anděl, raději taktně pomlčí:D+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 03 bře 2013 00:44

Styx: Aha... +protáhne zamyšleně+ ...ne nic takovýho nepoužívám. +zakroutí nakonec hlavou, není si vědoma toho, že by si něco patlala na obličej+ A k čemu jsou takový líčidla. +zajímá se úplně neznalá obliby místních žen v takových šminkách+ My nemáme kadeřníky, leda tak holiče. +zavrtí nad tím hlavou+ Děkuju. +rozzáří se nadšením, když jí pochválí vlasy a bezděky si je prsty pročísne+ Tak to přijdu ráda. Jsem zvědavá na ty vaše kouzla. +zazubí se na ní vesele a už si plánuje jak si tam zajde+

Becca: Tři tísíce. +vykulí oči a spadne jí brada+ Tak to se nedivím, jestli byla šílená. +kroutí nad tím s neuvěřením hlavou+ Tak já nevim, ale pokud si naprosto levá, tak se naučíš leda tak jak nezapíchnout sama sebe. +zazubí se na ní vesele+ Jo to by asi mohl být problém. +souhlasí s ní s pokyvováním hlavou+ A co že si přesedlala na jiný... hmn... obor? Už tě to nebavilo nebo si začala mít dojem, že je čas se na nějakou dobu "usadit"? +zajímá se zaujatě+ Tak to jsem ráda. Děkuji. +usměje se na ní a pokývá pomalu děkovně hlavou, než se na ní vesele zazubí+ A to mluvíme o démonech s rohy a žlutýma očima nebo démony se šupinama a drápy? +zajímá se jak si takového démona má představit a v hlavě se jí rojí zřejmě úžasný příšerky z pohádek a mýtů+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Styx Lupin » 03 bře 2013 11:40

Jasmine: To by bylo dlouhé vysvětlování, k čemu všechny ty kosmetické přípravky slouží +a taky spíš téma do salonu než do upířího klubu :D + Nejlepší opravdu bude, když se někdy stavíš a tam ti to všechno ukážu. Dobře? +pousměje se a zvedne se+ Já už budu muset opravdu jít. Je moc pozdě... nebo spíš moc brzy ráno +uculí se+ Tak se někdy zase ukaž +rozloučí se s ní, pozdraví se s ostatními známými, zaplaceno má, tak vyrazí domů trochu se vyspat+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 03 bře 2013 11:42

Aubrey píše:
No, z toho dupnutí, ještě byste nám polámala nohy...*přikývne vážně* ale rozbít nos bych vás nenechal...my nemrtví umíme docela chytat..a pak...takové krve, pak bych třeba udělal něco...ne příliš vhodného pro veřejnost...*poznamená a zní to lákavě si hrozivě zároveň* do kina? Ani nevím, co je teď v moodě promítat...*zamyslí se pak se na ni podívá pořádně* áááá, tak takhle je to...*trochu pouští hrůzu-moc, ale spíš si ji dobírá* hm..no, na spaní*s důrazem* ne. To je pravda. Přes den je lepší být někde...bez možností nehod. A taky je mi to popravdě tehdy úplně jedno.*přizná*

no právě +usměje se a zároveň jí z toho naskočí husina jak si to představí+ to by bylo představení... no jasně, do kina, tam promítají i v noci. Nooo.. +začnou jí cukat koutky+ v moodě je třeba Twilight, je to o upírech.. vlkodlacích.. ale.. +to už se fakt směje - a já taky, při představě Aubreyho jak jde na Twilight+ to Vám opravdu ale opravdu nedoporučuju! Buď byste umřel nudou nebo byste šel osobně zakousnout všechny herce a tvůrce filmu.. filmů. I když.. to bysme Vám tu všichni fandili! +přikyvuje+
nojoo když já měla děsně dobrou propagandu +kouká opatrně a je děsně malinká, jak cítí tu moc+ Jsem rozeslala tuny plakátů (ty s tím vlkem, muhehe), takže výhra byla jasná. Takže přes den rakev a přes noc na.. odpočinek fakt postel?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti