Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod yohannka » 22 úno 2013 21:10

Becca: jéé hele další čokoláda, tak tady se mi dneska líbí +zaculí se+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 úno 2013 21:16

+taky dorazí, pozdě, ale přece, ona nic v šatně nechávat nemusí, nemá u sebe žádné zbraně a tak jde rovnou do baru a objedná si absint+

Obrázek
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Manori » 22 úno 2013 21:17

Styx píše:Man: Ahoj. No co, no... už jsem se nemohla dočkat+ culí se vesele+ Taky už jsem měla pěkný absťák, co už dlouho nic nebylo, tak abych náhodou nepřišla pozdě.

No jo, absťák..to je nebezpečná věc...a tady jsou dneska čokoládové hody...*uculí se* hm...žabka...*napadne ji, pak se lekne a odloví prvního číšníka na ráně* kde je?! má všechny nohy?*tváří se výhružně, že chudák upírek chvíli zírá, tak píchne netrpělivě k panáku čokolády s alkem* jo táák...jo...jo...*kýve horlivě, že maskota živého viděl* no proto...*pustí ho* uf...vidím, že jsi naverbovala nové diváky...*koukne zpátky na Styx a nové tváře*

(Beccy: heh, nooo, můžou to zkusit :smich: )
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx Lupin » 22 úno 2013 21:17

Jasmine: Jsem ráda, že se ti tu líbí. Ale to se dalo očekávat +uculí se+ Opravdu si nevzpomenu, jak dlouho tento podnik už existuje. Ale už dlouho... takové tři nebo čtyři roky? +odhaduje+

Becca: Ahoj +koukne na ni s úsměvem+ Teda... tobě to dnes vážně sluší +culí se na ni+ Díky, ty opravdu víš, co člověk potřebuje +vezme si od ní skotskou a taky jednoho upírka+ Až mi je líto ho sníst, jak je krásný +směje se+

Viki: Ahoj. Tak ještěže mě tedy napadlo připomenout ti to. Byla by škoda, abys to prošvihla +usmívá se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 22 úno 2013 21:18

(ne jistě, že nekřičí... křičí "Jídlo! Kousni si a dostaneš přes špičák! :D :lol: )

Becca: Dobrý večer. +pozdraví jí se širokým úsměvem a jme se jí nenápadně okukovat, ze všeho je teď tak nadšená+ Páni, ty vypadají super. +rozzáří se jak vánoční stromeček, jako by nikdy neměla naprosto žádnou výchovu+ Děkuju. +přeci jen si na základní vychování vzpomene a vezme si jednoho čokoládového upírka, aby ho začala zkoumat+ No já vlastně ani nevím, co bych si dala. +přizná se trošku rozpačitě+ Ještě jsem takhle nic nepila... tak... co kdybyste mě překvapila? Opravdu se v tom moc nevyznám. +upře na ní trošku štěněčí pohled+

Viki: Jasmine. +usměje se na ní zářivě a stiskne jí ruku+ Ráda tě poznávám. +zdá se, že to myslí skutečně i upřímně+ Proč mám ten dojem, že jsem tu jediná, kdo je v tomhle podniku poprvé? +odhaduje s trošku nervozním úsměvem, když je tak poslouchá+

Styx: Tak to je docela dlouho. +pokývá hlavou, že tuto informaci bere na vědomí+ Nef sem taky chodila? +zajímá se, ona se všeobecně pořád na něco ptá a o něco se zajímá+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Styx Lupin » 22 úno 2013 21:25

Man: To mi povídej, fakt jsem asi závislá na tomhle podniku +kouká chvíli na ni, co tam vyvádí+ Co.. jaká žabka? +zvědavě+ Jasně, verbuji a doporučuji každému, kdo to tady ještě nezná. Už by mi měl JC za to dát nějaké odměny +rozesměje se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Manori » 22 úno 2013 21:30

Styx: čokoládová...od Amona, taková trochu putovní, momentálně zdejší maskot a původce kouzelné čokolády...*kývne k těm dobrotám* měli jsme kdysi s JC takový..ehm výstup ohledně vztahu Francouzů a žabích stehýnek...*cukne koutky* hm...si mu řekni...ale pozor na to, jakou odměnu by ti mohl dát.*poznamená* Mimochodem, já jsem Manori...*kývne k Jasmine a Viki*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 úno 2013 21:33

+přijde k ostatním neboli k: yohannce, Styx, Vici, Manori a Jasmine+ Ahoj holky. +usměje se na ně+ Jak to jde? +skoukne jejich oblečení+ No... vyhodit nás ven, tak všechny zmrznem. +zasměje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 22 úno 2013 21:43

No to bych si neodpustila. +usměje se na Styx+
Taky tě ráda poznávám. +uculí se na Jasmine+ Takže ty jsi ta slečna, co plete hlavu mýmu bráchovi? +koukne na ni naoko přísně, ale pak se zazubí+ Né, já jsem tady teprv podruhý. A na představení prvně, takže si z toho nic nedělej. +uklidňuje ji+
Ahoj Wenai! +zamává na ni+ No ale zase bysme takhle někoho rychle stopli, žejo. +zazubí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 22 úno 2013 21:46

Styx: Díky...popravdě, vy všichni dnes vypadáte doslova..k nakousnutí. +dovolí si malý vtípek a uculí se.+

Manori: ehh..žabka... +musí se kousnout do rtu, když si na tu situaci vzpomene, stále ji přepadají neovladatelné záchvaty smíchu+ Nekontrolovala jsem ji, ale čas od času jsem měla pocit, jakoby si s ní snad někdo povídal. +snaží se tvářit vážně, ale koutky jí cuknou.+

Jasmine: Za málo, jsme schopní a ochotní udělat pro pohodlí hostů cokoliv. +usměje se na ni a kupodivu to nezní ani moc dvojsmyslně. Jen trochu:P+ Dobře, tak něco vymyslíme. +mrkne na ni a mávne na barmana. Ten za chvíli donese toto http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTNZJK9k-2nS8lkv3woIO3hY6A-UsXfu5PguMIdDGue1IKwqW5q+ Je to jahodové daiquiri. +vysvětlí s úsměvem.+ Snad bude chutnat. Mimochodem, jmenuju se Rebecca, a kdyby jste měla nějaké dotazy, připomínky, klidně se můžete obrátit na mě. +mile se usměje, protože cítí, že je poněkud nervózní a nesvá.+

+když dojde Wenai, usměje se na ni.+ Ahoj, no to máš teda pravdu. Ale myslím, že to nehrozí. +uculí se.+
Vici, nejsem si ale úplně jistá, jestli by bylo zdraví prospěšný, v Districktu po setmění stopovat. +zatváří se výhružně, ale v očích jí pobaveně jiskří. Z části to ale myslí vážně.+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member