od Jean-Claude » 03 úno 2013 00:16
*vezme si od ní dopis a v rychlosti přelétne řádky - předpokládám, že od Molly W., že - stiskne čelisti k sobě a zadívá se na ni, bez nějakých vládcovských opiček, jen sytá modrá vlastních očí* to je mi líto, chérie...*mroukne a hlas nechá pracovat, aby jí jeho moc aspoň trochu odlevila, pro teď* je to těžké...ale myslím, žes pravdu měla i ty...můžeme žít s člověkem...jen nakonec stane tohle..přijdeme o něj...buď léty...nebo předsudky.* kývne bradou k dopisu a na chvíli se odmlčí* Non...nejsme sami...*pozvedne jí bradu a zadívá se na ni upřeně* máš mě...nás...všechny v tomhle podniku...rozhodně nejsi sama.*jemně ji chytí za ramena a vytáhne nahoru na nohy, ale nepouští ji*je to jeho matka, že?*zeptá se* víš, na jednu stranu ji..ne, nechápu, ale rozumím, co chce...ale, nemělo by to být tak, že ti napíše a tím to skončí. Jestli ho již nemáš vidět, ať je to tvoje rozhodnutí..ne ničí jiné. Pár neznamená tři, ale jen dva...tebe a jeho. A věř mi, o trojicích už něco vím..*cukne koutkem* Rozhodni se sama, jak a co uděláš...ne proto, že se v nějakém dopise píše, co máš udělat.*jeho hlas ji kane po kůži jako teplý med, stiskne jí ramena, za která ji drží* jsi silná, mnohem víc, než většina, co znám. Jen si to dobře rozmysli. Zabít ji je lákavé, ale asi to nebude nejlepší řešení, že...*trochu se mu zablýskne v očích, že by to až tak nevylučoval úplně* s tchýněmi je vždycky potíž...napříč staletími.*pronese procítěně*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."