(firewolf!!
vtipný...no, k podobě vlkodlaka - rozhodně si je nepředstavuju jak v tom videu (vlčí muž), i je v HP popsán jako vlk, jen s částečně lidským pohledem, pak tam je něco o chundelatém ocasu a ještě cosik myslím...čili ani podoba ve filmu není správná - to jim neodpustím, co to vymysleli za obrostlého Gluma - takže s podobou jako takovou je problém, nemám žádný konkrétní obrázek, kde bych řekla, jo, to je Remus...asi si budu muset nějaký vyrobit sama...ale rozhodně víc vlk, než člověk...tyhleti hybridi /používá je třeba Anne Rice ve své poslední knížce/ z těch mi popravdě není moc dobře, připomínají mi Planetu opic, z které mám hrůzu dodneška - myslím tu starou, ne remake.)
*když po něm skočí a ocitnou se v jednom klubku těl a tlap, převládne jeho vlčí já a oplácí jí stejnou zuřivostí a silou, tam kde ona je hbitější a rozzuřenější, tak využívá své velikosti a zkušeností...kouše a drápe ji, kam jen dosáhne a když se mu povede jí chytit za krk, praští s ní na druhý konec kobky...tentokrát ale nečeká, až se sebere ale několika skoky je u ní, tlačí ji k zemi, obrovské zuby ji hrozivě cvakají před očima. Skrz něj nevidí, jak se za ním Styx rozeběhne ke schodům*