Někde v Turecku

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Někde v Turecku

Příspěvekod Styx Lupin » 09 lis 2014 02:52

Dobrý, už to není vidět +zhodnotí to, když si to Asiyah trochu zamaskuje vlasama a už se na toto téma nebaví, dokud dívka sama nezačne+ O tom vůbec nepochybuji, že bys nebyla +odpoví jí s úsměvem a zní to opravdu upřímně. Kouká do talíře a věnuje se jídlu, než jí Asiyah nečekaně prozradí to své tajemství+ Cože +zvedne k ní zrak+ Ty jsi se sešla s Bahijovým otcem? +zopakuje to ještě jednou, aby se ujistila, že si správně přeložila její slova+ Ale to je skvělé, ne? Vy se spolu scházíte? +úplně přestane jíst, jak je z toto paf+ A...Hakim to ví? +ztiší trochu hlas, co kdyby+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Asiyah » 09 lis 2014 19:11

Někdy. +přikývne, a nedokáže schovat úsměv, který se jí dere na rty+ Když otec třeba není doma. +pokrčí rameny+ Neví. +zavrtí hlavou, a najednou se na ni dívá trochu vyděšeně+ Nesmí se to dovědět. Nesmíš mu to říct. +naléhá tiše+ Nikdy se to nesmí dovědět. +zavrtí rezolutně hlavou, a zdá se, že jí to přijde všechno možné jenom ne skvělé+ Vzal by Bahije a poslal by ho k mojí sestře do města. +sklopí oči do talíře, a ramena se jí trochu chvějí potlačovaným pláčem+
Asiyah

Příspěvekod Styx Lupin » 09 lis 2014 19:52

+zamračeně ji poslouchá, neví, co si má o tom myslet+ Tak jestli se máte rádi, proč se tedy nevezmete? Tvůj otec je proti? +pohladí jí přátelsky ruku, když se tváří tak vyděšeně+ Nemusíš se bát, Asiyah, já mu to neřeknu. Nemám právo plést se do vašich věcí +ujistí ji s úsměvem+ Obávám se ale, že dřív nebo později se to stejně dozví. Nic nelze tajit donekonečna +chvíli na ni bezradně kouká, jak tam vzlyká+ Hrozně ráda bych ti nějak pomohla...
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Asiyah » 09 lis 2014 21:40

To nejde. +zavrtí hlavou+ otec by to v životě nedovolil. +otře si oči, a zavrtí hlavou+ omlouvám se, chovám se úplně nevhodně. +usměje se na ni, a vrátí se k jídlu+ nedozví se to. není se co dozvědět, já jsem velice opatrná. a budu si dávat ještě větší pozor. +slíbí jí, jakoby potřebovala ujistit hlavně sama sebe+ děkuji, že si Bahije pohlídala. a za tvoji diskrétnost. +usměje se na ni vděčně, a pro jistotu nové slovo zopakuje, aby jí rozuměla+
Asiyah

Příspěvekod Styx Lupin » 09 lis 2014 22:43

Nemáš se za co omlouvat +pousměje se a pak pokrčí rameny+ Neznám důvod, proč by vám to tvůj otec nedovolil, ale na prvním místě by mu mělo jít o štěstí jeho dcery a jeho vnuka +mračí se+ Nevím, jestli je tohle řešení...věčně se skrývat, trápit se a žít ve lži. To ti žádné štěstí ani radost nepřinese. Kdybych byla na tvém místě já, promluvila bych si s otcem +řeší to po evropsku+ Pokud mu na tobě záleží, o čemž vůbec nepochybuji, bude chtít, abys byla především šťastná +zhluboka vydechne, jak jí dalo zabrat to všechno správně sesmolit+ Kromě toho, je to na tobě poznat, že máš tajemství +usměje se na ni+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Asiyah » 10 lis 2014 17:20

věř mi, tohle je... složité. +zamumlá svému jehněčímu+ být s ním by bylo jako plivat do tváře celé mojí rodině. +zavrtí hlavou, a vypadá smířeně+ Otec v tomhle ohledu rozhodl, a já to respektuji. +zopakuje, a vypadá trochu poraženě a rezignovaně+ jistěže mu na mě záleží, především na mé cti v Božích očích. +pousměje se+ Je to poznat? +vydechne trochu vyděšeně a podvědomě si shrne vlasy víc ke krku+ musím být opatrnější. +umíní si+ Přidáš si? +vzpomene si na svoje vychování, a sbírá co Bahijovi upadlo+
Asiyah

Příspěvekod Styx Lupin » 10 lis 2014 21:07

Věřím ti. Vím, že kdyby to šlo, tak jste spolu +přemýšlí, jakým hrdelním zločinem se ten její tajný přítel provinil, že ho Hakim tak zavrhl, ale nic jí do toho není+ Já bych za svoji lásku určitě bojovala. Ale chápu, jsme každá jiné mentality, jiné víry a výchovy +pochopitelně se jí nelíbí, jak Asiyah rezignovala a podřídila se svému otci, ale nezbývá jí, než to respektovat, nemůže se míchat do jejich rodinných záležitostí+ Kdykoliv si budeš chtít udělat pro sebe čas, stačí říct, o Bahije se ti postarám. Alespoň do té doby, co tady budu +nabídne jí alespoň tuto pomoc, aby se mohla vídat s neznámým častěji+ To znamínko jsem zrovna nemyslela...přesto ani na okamžik na něj nezapomínej +poradí jí s úsměvem+ Spíš jsem si všimla, že občas jsi myšlenkami úplně jinde, něčemu se usmíváš, nebo zčervenáš rozpaky. A jsi trochu roztržitá a nervózní, jako bys neměla čisté svědomí. Hned jsem na tobě poznala, že něco tajíš +mrkne na ni vesele+ Dávej si na to velký pozor +upozorní jí přátelsky+ Ne díky, je to vynikající, ale už mám dost. Možná bych uvítala, kdybys si mohla odpočinout. Trochu mně rozbolela noha.
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Asiyah » 11 lis 2014 13:23

ty si to všechno hrozně maluješ. +uculí se trochu+ Nemůžu otci jen tak odporovat. +zavrtí hlavou+ můžu tam chodit jen když je otec pryč, a to moc často není. +pokrčí rameny+ Ale děkuji ti. +usměje se na ni upřímně vděčně+ třeba si už brzy vzpomeneš odkud jsi, a vrátíš se domů! +přikývne poněkud optimisticky+ Ah. +zbledne poněkud+ až tu bude otec, budu si dávat víc pozor. A navíc, on se nedívá tak pozorně jako ty. čeká ode mně poslušnost, a nepřemýšlí o tom, jestli ho neobcházím. +zavrtí hlavou přesvědčeně, a trochu provinile+ Ale samozřejmě, nejsi tu přece na práci. +přikývne poplašeně+ klidně si běž lehnout. poklidím nádobí a přijdu ti převázat ránu. +usměje se+
Asiyah

Příspěvekod Styx Lupin » 11 lis 2014 20:42

Takže ten tvůj vyvolený musí být odněkud zblízka, někdo místní, že ano? Vrátila ses poměrně brzy +vydedukuje+ V tom případě bychom mohly chodit do lesa na procházky spolu, i když tvůj otec bude doma. Já bych zabavila Bahije sbíráním hub a lesních plodů a ty bys zatím mohla jít na ty bylinky +mrkne na ni šibalsky+ Doufám, že se mi paměť brzy vrátí... chci vědět, kdo jsem +nezmíní se jí o té své bojové vizi, jednak neví, jak by jí to vysvětlila a jednak ani sama tomu nerozumí+ Já ti s tím pomůžu +zvedne se a odnese nádobí do kuchyně+ Jestli ti to tedy nevadí, půjdu si odpočinout +omluví se jí a odejde do svého pokoje+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Asiyah » 12 lis 2014 00:30

+trochu zoufale zamrká, že je tak děsně průhledná+ žije se svou rodinou na farmě za lesem. není to daleko. +přizná se+ proč mi tak pomáháš? +podívá se na ni nechápavě+ porušuji všechna pravidla, a odporuji svému otci. +zavrtí hlavou posmutněle+ Taky doufám, že se vrátí. +pousměje se+ určitě na tebe někde někdo čeká, a strachuje se. +stiskne jí krátce ruku+ jistě, odpočiň si. +usměje se na ni, začne mýt nádobí, ponoří se do vlastních myšlenek a jen občas zběžně koukne po Bahijovi, který si hraje pod stolem+
Asiyah

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum