Velká výprava napříč Austrálií

Akce Manori a jejích postav

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: Velká výprava napříč Austrálií

Příspěvekod Remus Lupin » 06 dub 2014 12:08

*samozřejmě se nesměje, když tak cestuje v tom spacáku do stanu, to by od něj nebylo vůbec hezké :D* To mám...to dělá ten čerstvý vzduch...asi...*a jak dojídají, už se občas v dálce objeví i nějací lidi, přece jen je to docela oblíbené místo* No písek už jsi viděla, tak teď tu zeleň...*mrkne na ni a jde zbořit stan* Čas vyrazit...*kývne pak k mudlům, kteří se blíží, ale je nevidí, díky kouzelné bariéře, alespoň prozatím. A než dojdou tak blízko, aby do ní narazili, zamíří Remus ke kraji porostu. Když jsou oba na hranici lesa, mávnutím hůlky zruší všechna kouzla, takže mudlové dorazí na pláž, aniž by tušili, co tam ještě před chvíli bylo a že tam někdo stanoval.*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 06 dub 2014 13:39

+když konečně doskáče do stanu, uvědomí si, že to bylo vlastně úplně zbytečné, když ji za tou bariérou stejně nikdo vidět nemohl:D a tak trochu naštvaně blýskne pohledem po Remusovi, že jí to neřekl a nechal ji tady skákat jako klokanici a určitě z toho měl ještě srandu :lol: + Tak pokud ti ten čerstvý australský vzduch dělá tak dobře, tak to budeš mít dobrou náladu v jednom kuse, až se sem přestěhujeme +rýpne si trochu, protože je přesvědčená, že se usmívá proto, že ho po ránu tak pobavila:D + Bylo tady sice krásně, ale je tady na můj vkus až příliš moc lidí +koukne na tu rodinku a rychle dojí snídani, sbalí batoh a vyrazí za ním do lesa+ I prales má nakonec své výhody, alespoň se nespálím +vezme to optimisticky a zmizí v houští+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 06 dub 2014 17:47

Copak já někdy nemám dobrou náladu? *nenechá se, ale to už jsou mezi stromy* To nespálíš...alespoň ne od slunce...některé ty rostliny mohou být jedovaté...*upozorní ji a i když jsou mezi stromy, písek je neopouští*
Obrázek

*A vegetace houstne...*
Obrázek

Tak tady za námi snad nepůjdou...*rozhlídne se* ale sleduje nás někdo jiný...*kývne bradou ke kmeni stromu*
Obrázek

A jiným jsme úplně fuk...*ukáže o kus dál na vysoký strom, kde na první pohled ani nic není, ale na druhý...*

Obrázek

Lelkouni...

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 06 dub 2014 18:51

Samozřejmě že máš vždycky +usměje se na něj mile a zastaví se, takže musí zastavit i Remus, který jí jde v patách+ A to je jeden z důvodů, proč tě miluji +obejme ho kolem krku a něžně ho políbí. Pak ho pustí a pokračuje stezkou mezi stromy+ Jedovaté? Aha, takže nejíst +uculí se, ale dává si dobrý pozor, aby ji nějaká větev nešlehla po holé kůži+ Co by se stalo, kdyby mě něco sežehlo? +zeptá se pro jistotu, když už je les tak hustý, že se občas nelze vyhnout střetu s vegetací a pak zvedne hlavu nahoru a zahlédne papouška+ Vypadá úplně jako hračka, kterou jsem měla jako dítě +zasměje se vesele+ Je krásně zbarvený, ale v té zeleni má asi docela problém splynout s prostředím +tiše ho chvíli sleduje, dokud nezaleze do dutiny stromu+ Co... kde... +zaostřuje do míst, kam Remus ukazuje a je jak slepá a až když sova pohne hlavou, zaregistruje, že tam něco je+ Tak tomuhle říkám mimikry. Okřídlená kůra se zobákem +zasměje se tiše a zvědavě ptáky pozoruje+ Takovou poštovní sovu bychom si tady pak mohli pořídit. Té si nikdo ani nevšimne.
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 07 dub 2014 09:01

No, na tvé tvojí jemné kůži by to napáchalo asi nepěknou paseku...ale hlavně to strašně svědí a kouše...pokud se do určitých rostlin nebudeš vrhat několikrát za sebou a střemhlav, tak by se jinak nic stát nemělo. *kouká po stromech*Fakt je není skoro vidět...dokud neotevře oči nebo se nepohne...*uculí se* taková tajná sova pro tajnou poštu...akorát doufám, že nedělají čest svému jménu, co se týče rychlosti letu...abychom se někdy nějaké pošty dočkali.*nechají sovy sedět a pokračují dál napříč lesem*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 07 dub 2014 13:20

(tak jsem sem napsala hezkou reportáž z Údolí obrů, psali prý Fraser a nakonec jsem zjistila, že je to úplně v jiné části Austrálie :roll: :D )

Tak si je můžeme pořídit jenom jako dekoraci do zahrady. Takové oživlé stromy +zasměje se a pak pokračují dál hustou vegetací a vedro je jak v pekle, tak se co chvíli zastaví a napijí se, Styx se občas podrbe, jak má celé paže poškrábané. Cestou málem šlápne na goannu, která ale zpod jejích bot rychle uteče a vyšplhá na nejbližší strom. Když se konečně vyhrabou z lesa, dojdou k jezeru Boomanjin, zdaleka ne tak průzračnému, jako bylo to první (jsou ještě pořád na Fraseru, že?)+

Obrázek

Vypadá to sice hodně zajímavě, ale tady bych se nevykoupala +ušklíbne se, jak je rozmlsaná tou křišťálovou vodou. Až tady na přímém slunci si najednou všimne drobných puchýřků na pažích jako od kopřiv a podrbe se, jak ji to svědí+ Tak jsem myslela, že se v Austrálii spálím od sluníčka +zaksichtí se, ale bere to zodpovědně, ale zase ne tragicky+ Ty budeš určitě vybavený nějakou mastičkou první pomoci +usměje se na něj+
Naposledy upravil Styx Lupin dne 08 dub 2014 20:28, celkově upraveno 1
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 08 dub 2014 16:21

(lach, to je vtipné....taky dycky něco objevím, pak zjistím, že to je k něčemu jinému :D)

No proč ne...taková soukromá zoo...s lyrochvosty se nepobijou....*(jj, jsou) zastaví na břehu jezera* No, tak trochu jako louhovat se v čaji...a navíc by sis asi odřela kolena, na plavání to moc není.*zasměje se, ale pak se otočí, jak se pořád škrábe* ukaž se...*a chytí ji ruku, aby si to nemohla rozdrápávat* tak ses přece jen s něčím potkala...*shodí ze zad batoh a chvíli v něm kope* něco tady mám....sice to nevoní zrovna moc pěkně....*vytáhne dózu s mastí* ale účinkuje rychle...*nabere na prsty světlou mast a rozetírá jí to po kůži tam, kde ji naskákaly puchýře* bude to chvíli studit...

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 08 dub 2014 17:23

To vůbec není špatný nápad! Pořídíme si tady pozemek a na něm malou soukromou zoo jenom s australskými zvířaty. A pak sem pozveme všechny známé na kolaudaci (bude chat:D) +plánuje nadšeně+ Snažila jsem se dávat pozor, ale v tak husté vegetaci se tomu člověk prostě nevyhne. Ty jsi v pořádku? +zkontroluje si ho taky celého+ Fuj, to hrozně páchne +pokrčí nos nad tou mastičkou, ale důvěřuje jí, nebo spíš jemu+ Teď se na mně slétnou všechny masařky z Austrálie. Budeš je muset ode mně odhánět +zašklebí se na něj vesele+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 10 dub 2014 11:22

Myslím, že tak to skončí...zoo...*směje se* já? Jo...to dělá ta košile...*okoukne si předloktí, ale nezdá se, že by mu co bylo* No...myslím, že teď se mi fakt neztratíš ani v tom hustém podrostu... a ani já tobě..*utře si prsty, ale moc to nepomůže* Já je poženu....*zahrozí a preventivně se rozhlídne kolem, jestli ve vzduchu někde něco...* to se neboj...*sková mast* tak půjdeme, abychom stihli dnes dojít na konec k moři...

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 10 dub 2014 12:42

Ale ne, že budeš v té naší zoo častěji než se mnou +pohrozí mu laškovně+ To bych si pak musela pořídit nějakého... klokana +vyhrožuje mu se smíchem+ Tak alespoň odpudíme od sebe dingy. Nebo... přilákáme? +nasaje to aroma+ Tak to se určitě neztratíme. Ucítíme se přes celou délku ostrova +zasměje se a vyrazí tedy k moři+ Hlavně aby to na něco nefungovalo jako afrodisiakum +zamumlá si ještě pro sebe a vyrazí po čichu za Remusem do houští+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Manplanet