(tak jsem sem napsala hezkou reportáž z Údolí obrů, psali prý Fraser a nakonec jsem zjistila, že je to úplně v jiné části Austrálie
)
Tak si je můžeme pořídit jenom jako dekoraci do zahrady. Takové oživlé stromy +zasměje se a pak pokračují dál hustou vegetací a vedro je jak v pekle, tak se co chvíli zastaví a napijí se, Styx se občas podrbe, jak má celé paže poškrábané. Cestou málem šlápne na goannu, která ale zpod jejích bot rychle uteče a vyšplhá na nejbližší strom. Když se konečně vyhrabou z lesa, dojdou k jezeru Boomanjin, zdaleka ne tak průzračnému, jako bylo to první (jsou ještě pořád na Fraseru, že?)+
Vypadá to sice hodně zajímavě, ale tady bych se nevykoupala +ušklíbne se, jak je rozmlsaná tou křišťálovou vodou. Až tady na přímém slunci si najednou všimne drobných puchýřků na pažích jako od kopřiv a podrbe se, jak ji to svědí+ Tak jsem myslela, že se v Austrálii spálím od sluníčka +zaksichtí se, ale bere to zodpovědně, ale zase ne tragicky+ Ty budeš určitě vybavený nějakou mastičkou první pomoci +usměje se na něj+