Procházka zoologickou zahradou

Místní zoologická zahrada

Moderátoři: Remus Lupin, Zaměstnanec, Styx Lupin

Re: Procházka zoologickou zahradou

Příspěvekod Locke Lamora » 05 čer 2015 15:57

+locke na ni kouká, a pak se zamračení+ tak hele, ty vzteklino jedna vztekla, ja jsem na tebe hodnej protože tě miluju, ne proto, že seš rozhodla ze budeš lenochod, nebo něco podobnyho. +zalozi si ruce na prsou+ a prestan se furt snažit nas zahnat, protože my nikam nejsem. +píchne ji prstem do paže+ jestli chceš chlastat nebo prolezet měsíc v posteli nebo ukrást tapira tak prosím, ale my nikam nejdem, jasný. V dobrým a ve zlým. +machne mezi nima rukou, a usrkne si svou trist+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 05 čer 2015 16:05

Já vím! Jenže já si to nezasloužím! +vykřikne a pak už to nevydrží a praští s tím kelímkem o zem a zadupe ho do země, jako by to byl její osoní nepřítel, až lenochod vyplašeně vykvíkne+ Promiň. +zarazí se a sklopí provinile oči a začne ho roztřeseně hladit po kožiše+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 05 čer 2015 17:59

Ale to přece není něco, co by sis musela zasloužit, +začne Jean utěšujícně+ jo, kdy by bylo, tak já umřu sám. +uculí se Locke, a honem dá nohy pryč, aby mu do nich nenatekla lepkavá voda+ to je právě to pěkný, ne? +usměje se+ že tě tisíckrát zklamu a udělám třistapadesát konin, a ty mě máš stejně ráda. +koukne na ni, a fakt doufá, že má+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 05 čer 2015 18:09

Nezkoušej na mě bejt hodnej, Jeane. +koukne na něj a trošku se mračí, ale hladí lenochoda a už je docela klidná+ No jo, jasně, že mám. +povzdechne si a sedne si na obrubník+ Já nevím, kam mám jít, všude je to moc velký a moc mě to rozrušuje.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jean Tannen » 05 čer 2015 18:30

ale já na tebe budu hodnej. +koukne na ni a taky se trošku mračí+ protože tě mám rád, a to lidi dělaj, když se maj rádi. můžeš s tím nesouhlasit, ale to je tak všecko, co s tím můžeš dělat. +uculí se+ tak třeba... najdem malou chatu. někde u moře. budeš tam moct malovat krajinky, a lamora se aspoň naučí sekat dříví. +zazubí se+
Zvrhlé sestry, dovolte abych vám představil Zvrhlé sestry.
Jean Tannen

Příspěvekod Wenai Lafayette » 05 čer 2015 18:59

Ty seš děsnej. +zamumlá+ Tak jo. +přikývne a zvedne se+ A nebudu si sebou brát nic, já nic nechci. A nebude to nikde, kde je vedro. +vymrčuje si+ A Norsku už vůbec ne. Jo? Kluci... +koukne na ně a trochu se usměje+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 05 čer 2015 19:22

že jo, já u to říkám furt. +zazubí se na Jeana+ tak třebaaa v dánsku? tam je míň zima. +navrhne, protože se koukal do mapy+ nebo v irsku, ale jinde. +uculí se+ a my budem s jeanem jezdit pro jídlo, a jinak tam budem úplně sami. +usměje se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 05 čer 2015 19:54

A nebojíte se, že si polezeme na nervy? Já vám určtě polezu na nervy. +pokývá hlavou+ A vy mě taky. Ale nemusíte tam se mnou být pořád, určitě můžete jít třeba do Camorru, určitě tam máte nějaký kšefty. Vy máte ždycky někde nějaký kšefty. +koukne na ně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jean Tannen » 05 čer 2015 21:00

docela určitě si někdy polezeme na nervy. +přikývne+ ale to neva. +uculí se+ tak se pudem projít po pláži, a bude. +pokrčí rameny+ no, když budeš chtít bejt sama a rozjímat, tak půjdem někam ven. +pousměje se+ to máme. +přikývne+ když chcem. když nechcem, tak nemáme. +mrkne na ni+
Zvrhlé sestry, dovolte abych vám představil Zvrhlé sestry.
Jean Tannen

Příspěvekod Styx Lupin » 05 čer 2015 22:18

+zaměstnanec zoo tam přitluče dřevěnou tabulku se šipkou, která ukazuje k nově otevřenému pavilonu lenochodů:)+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Zoo