od Jade » 31 kvě 2015 02:57
V tom případě je to velice rozumná dáma. +ušklíbne se taky, jemu rozhodně vůbec nevadí, když z něj mají vlčci strach, navíc má celý tři dny na to, vymyslet ten nejlepší způsob, jak ji oddělat+ všiml jsem si. +poznamená kysele, hodí jí přes auto klíče, a nastoupí na místo spolujezdce, a tak napůl pobaveně, napůl s despektem po ní koukne+ tak to mi rve srdce. +protáhne sarkasticky, a nehodlá křehounký mosty bořit, takže se připoutá, a cestou sleduje domy za oknem+ předpokládám, že půjdeš do města? +zvedne tázavě jedno obočí, oba je to stálo spoustu sil, takže tak nějak čeká, že si bude muset jít někam sosnout a doplnit energetický zásoby. promne si kořen nosu, a cítí, jak na něj celá ta noc trochu doléhá+ pochybuju, že by ti stačilo kombo stejk-whiska-sprcha. +ušklíbne se, ale nějak to úplně nemá ten extrapichlavej osten. když vystoupí z auta, protáhne se a nechá všechny kosti lupnout na to správný místo, vleze do haly, a rozhlídne se. nikde nikdo, ono taky co čekat, uprostřed noci, tak prostě zamíří k výtahům, jeden přivolá, a nastoupí. počká, až becca vleze dovnitř, zmáčkne číslo jejich patra, a opře se o stěnu, zadkem o to malý zábradlí po obvodu výtahu; chvilku je ticho, ale očima ji z boku propaluje stejně výmluvně, jako kdyby celou dobu vedl monolog. odlepí se od měkký stěny výtahu, zmáčkne tlačítko stop a otočí se k ní+ Zachránil jsem ti život. +poznamená tiše, v tom stísněným prostoru nemusí zvyšovat hlas, koneckonců je i tak zatraceně blízko, tak blízko, že když vydechne, ucítí teplo na rtech+ a ty mně. +připustí a koutek se mu zvedne v pobaveným úšklebku, natočí hlavu na stranu, v přesně takovým úhlu, kterej stačí, aby se nesrazili nosem, kdyby ji políbil, ale očima provrtává ty její+ takže jsme si předpokládám kvit. +rozšíří ten šklebící se úsměv ještě trochu, a kdy se vlastně jeho ruce dostaly na to zábradlíčko na stěně, hned vedle jejích boků? kdyžese to dostala mezi jeho tělo a stěnu, ne natěsno, ale zatraceně na blízko?+ zase. +protáhne, skoro pobaveně, oči mu zajiskří, a rty má tak blízko u její tváře, že může skoro cítit jejich obrys na kůží+
I'll wrap my hands around your neck so tight...
...with love.