Však víš, s prosbama mám problémy. +ušklíbne se ve stejným stylu a nenechá se rušit. Zatímco telefonuje, předstírá, že tam vůbec není+ Páni, šifry. Úplně jak v nějakým akčňáku. +neodpustí si nakonec taky nějaký ten vtipný komentář:D Odmítnutí uspávacího lektvaru tak trochu čekala, přesto si podrážděně povzdechne.+ Jak chceš. +pokrčí rameny, nakonec její tělo, do kterýho se bude řezat, to není:D A částečně to i chápe.+
+dál to tedy neodkládá, připraví si mučící, tedy vlastně, operační nástroje:D Nejdřív rukou zlehka přejede nad jeho tělem a na kůži ho lehce zabrní magie, pomocí které našla uvíznuté kulky. Jsou tři, což je bez uspávadla víc než dost. Označí si místa a pak už přesně podle jeho přání začne. Prořízne kůži a svaly a pomocí magie se dostává hlouběji, až ke kulce. Opatrně ji vytáhne a hodí do misky vedle sebe. Stejným způsobem hned pokračuje i na druhém ozančeném místě. Přestože by jindy dala za možnost řezat do něj, téměř cokoliv, teď pracuje rychle a efektivně. Svými citlivými smysly zároveň kontroluje jeho životní funkce. Po pár minutách v misce zazvoní i druhý projektil. Obě rány vyčistí a obváže a pak se pustí i do vytahování poslední. Ta je ale podstatně hlouběji, musí postupovat mnohem opatrněji a tak to docela trvá. Téměř deset minut, než se dostane k projektilu, i proto, že častěji kontroluje jak na tom je. Když konečně upustí do misky i třetí kulku, uvědomí si, že se frekvence dechu i tepu trochu změnila a usoudí, že konečně omdlel. Zaváhá jen na zlomek vteřiny, když se ale podívá na velkou, krvácející ránu v jeho boku, rozhodne se to zkusit. Přiloží ruce na ránu, zavře oči a vyšle do ní svou léčivou moc. Cítí jak se místo zahřeje a když otevře oči, vidí slabé, bledé světlo obklopující ránu. Po deseti vteřinách je po všem. Po ráně zůstala jen jizva, přestože citlivá. I tuhle vyčistí a obváže jako ty předchozí dvě, pak mu ještě čistým hadříkem, namočeným ve studené vodě otře tvář a omyje i zbytky krve z těla. Nakonec tam kouzlem všechno uklidí a nechá to zmizet. Přetáhne přes něj deku a sama zamíří do koupelny. Jen se rychle osprchuje, natáhne si volnější černé tričko a kalhoty a vrátí se zpátky, přitáhne si k posteli křeslo a hodlá držet hlídku, protože tuší, že by mohl dostat horečku a možná i blouznit. Sama ale cítí, jak na ni doléhá únava, adrenalin opadl a použití léčivé síly ji vyčerpalo víc, než si myslela a tak v průběhu noci usne schoulená v křesle.+
(samozřejmě se mi celý příspěvěk smazal, málem jsem vyletěla z kůže! nechápu, proč mi už nefunguje dát zpět a vrátit se k rozepsanýmu. )