Bucuresti, Romania

Moderátor: Rebecca Altamirano

Re: Bucuresti, Romania

Příspěvekod Jade » 08 úno 2016 00:17

+když přijde, vypadá podstatně líp, jako by se ho žádný zranění netýkalo, posadí se na spolujezdce, a zvedne obočí+ ono někdy jde? +ušklíbne se, připoutá se, a sleduje ubíhající cestu+ co se děje? +koukne na ni tázavě, už přeřazenej do bojovýho módu+
I'll wrap my hands around your neck so tight...
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 08 úno 2016 00:30

No, byla by to celkem příjemná změna. +konstatuje hořce+ Nevím, ale nelíbí se mi to. A máme pohnout. +přesně podle toho se zařídí, takže za pár minut opravdu uvidí to pochmurné srocení. Zastaví a už když vystupuje, tuší to. Prostě cítí, že se to fakt posralo. Nebo spíš jak pro koho. Stačí jí podívat se na nehybný Gabrielův výraz, nejistý Willův a Syrianina uslzená tvář jí to jen potrvdí.+
Děláte si prdel. +hlas má chladný a a když všechny přejede pohledem a Gabriel jen zavrtí hlavou, oči jí ztvrdnou.+ Takže se z toho přece jen vyvlíkla. +zavrčí tiše a působí to mnohem děsivěji, než kdyby křičela vzteky. Bezeslova zamíří do vězení, ale přitom se počlivě dívá kolem. Obejde budovu a po chvíli objeví stopy od motorky mířící opačným směrem. Vejde dovnitř a vedle Willových velkých stop si všimne i menších. Zjevně ženských.+ Takže ženská solidarita? +zašeptá si pro sebe a dojde k cele. Zírá na Sianino tělo a cítí jen vztek a frustraci. A sama sobě přizná, že i trochu lítost, protože se vážně těšila, až jí to všechno spočítá. Kouzlem si otevře a dřepne si ke studenému tělu. V chladu jaký tam panuje je těžké odhadnout jak dlouho je mrtvá, ale pochybuje, že by to bylo víc než pár hodin. Spíš ale méně. Prstem jí zlehka přjede po ruce a stříbro, kterým je její tělo doslova nasáklé ji zaštípe na kůži.+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 08 úno 2016 00:39

+Když Will vyjde zase ven, jediný pohled do jeho očí mu prozradí, že se nemýlil. Přitáhne si Syr k sobě a pevně ji obejme. Neříká ale nic, protože netuší, co by měl říct. Že je mu to líto? Že přišla o svou pomstu, asi ano. Že nebude muset sledovat umučení své bývalé družky? Ne, to mu nejspíš líto není. Když dorazí Beccy s Jadem, vzhlédne, ale Syr dál objímá. Pozoruje Beccyin chladný a kontrolovaný vztek a když začne prohlížet okolí a nakonec zmizí uvnitř, uvědomí si, že by se měl postarat o zrušení setkání smečky. Dá jim to všem vědět přes pouto a přikáže, aby všichni zůstali doma a sdělí jim i to, že je Siana už mrtvá.+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Jade » 08 úno 2016 02:27

už by tě to ani nebavilo. +ušklíbne se pobaveně, a cesta uběhne jako nic. Když vidí to srocení tam, lehce stáhne obočí. první myšlenka je, že ta svině utekla, což mu v žilách zažehne docela příjemný vzrušení z nastávajícího lovu, je celkem fuk, jestli ji budou honit v ulicích nebo v lese. ale pak se podívá do těch tváří, a čelist mu ztvrdne. Narozdíl od Becky nic neřekne, ale jeho oči prozrazujou přinejmenším podobný rozpoložení. Zamíří do cely, a špičkou boty obrátí nehybný tělo tváří k sobě. nepotřebuje se jí dotýkat, aby viděl, co a jak se asi stalo; na krku mu vystoupí šlacha, jak vztekle zatne zuby+ ta malá prašivá čubka. +poznamená jen to co je jim oběma jasný, k tomu stříbru asi Siana nepřišla sama, a díky scéně v gabrielově domě je docela jasný kdo měl asi tak chuť jí pomoct. Vyjde z vězení ven, a nadechne se nočního vzduchu+ respektem podřízenejch teda zrovna nepřekypuješ +koukne na Gabriela, a oči má chladný, tvrdý, přinejmenším podrážděný, a naráží na to, že to je nejmíň podruhý co ho někdo z jeho lidí zradil, možná ne přímo, ale rozhodně bolestivě+ mám dojem, že mi dlužíš vlčáka na hraní. +protáhne, skoro znuděně, jakoby mu bylo fuk kterou čtyřnohou potvoru dostane k ulovení+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » 08 úno 2016 09:14

+Nechává se objímat a v hlavě má pusto prázdno. Cítí se naprosto a dočista prázdná. Vdechuje Gabrielovu kořenitou vůni a přesně vycítí ten okamžik, kdy se napne jako pružina, jen vystřelit. Cítí jak mu pod látkou cukají svaly, jen jen na Jadea skočit. Přitiskne mu svou malou teplou dlaň na krk a jemně palcem pohladí.+ Klid můj vlku, klid +Zamumlá mu do kůže a otočí se k Jadeovi.+
Oprav mě, jestli se mýlím prosím. Tys nebyl vězněný ve sklepě, ani ti nevymyli mozek, ani tě nepřipravili o paměť. Pomohl jsi k mé svobodě, a za to ti jsem neskonale vděčná a budu tvým dlužníkem. Ale já, ne Gabriel. Měl jsi lovit Sianu na mé přání, jako "odměnu" za mou svobodu. +porkčí rameny+ máš smůlu, odměna je zrušená. +zatváří se kysele, jak ji to pořád štve.+ Ale Gabriel ti nic nedluží. Nada. Niente. Spletla jsem se někde? +Upře na něj tvrdej pohled.+ Jestli dluží někomu vlka, jsem to já, a piš si, že si to vyberu. Možná jinak, ale vyberu. +S těmi slovy stiskne svému vlkoušovi zápěstí.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 08 úno 2016 13:06

(když proběhla ta scéna s Rininým odchodem, B. a J. už tam ale nebyli:) to už byla soukromá smečková snídaně. Nebo večeře? :D to je fuk, každopádně u toho nikdo nebyl, dokonce ani Syr, mám ten dojem)

+pozoruje Beccy a Jadea, jak vyjdou ven a stačí mu jediný pohled na Jadeův výraz, aby se napjal a užuž se chystal mu to po svém vysvětlit, když ho zarazila jemná ruka. Krátce pohlédl Syr do očí a nepatrně se uvolnil, ale dál ji svírá v náručí, jakoby to byla jen ona sama, kdo mu brání rozervat tomu arogantnímu psychopatovi hrdlo. Na chvíli se zadívá i na Beccy, která je celou dobu nezvykle potichu, ale pak se zase obrátí k Jadeovi. Will se mezitím přesunul blíž ke svému Alfovi, protože instinktivně vycítil možné ohrožení. Když Syr domluví, jemně ji sevře v náručí, aby jí dal bezeslov najevo, že s ní zcela souhlasí a pak se zadívá na Jadea+ Vím, kdo to asi byl a vlastně už skoro dva dny do smečky nepatřila. Rina využila mé nabídky odejít svobodně ze smečky, když jsem předestřel své budoucí úmysly ohledně změn jistých tradic uvnitř smečky. +ozve se po chvíli a hlas má pečlivě neutrální a jeho vztek prozrauje pouze bledě zlatá barva jeho očí+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 08 úno 2016 13:17

+po celou dobu, kdy mluví Jade a pak i Syr, neříká vůbec nic. Jen tam stojí opřená o stron, ruce založené na hrudi, dokonale nehybná jako nějaká socha. Přejíždí pohledem po všech zúčastněných a pocit marnosti a frustrace ze ztráty možnosti se pomstít tomu, kdo Syr ublížil, ji naplňuje až po okraj.+

Máš pravdu, Syr. +ozve se najednou tiše, ale přesto je zcela zřetelně slyšet. Podívá se krátce zrzce do očí a smutně se pousměje+ Ale ty Jadeovi nedlužíš vůbec nic. Je tady jen proto, že jsem ho o laskavost požádala já. Takže jestli mu někdo něco dluží, tak já. Protože vím, že kdybych tě našla sama, nedokázala bych tě z toho dostat. +sklouzne pohledem k Jadeovi a zadívá se mu do očí+ A ač se mi to ani trochu nelíbí, naše příležitost zapojit se do potrestání Siany byla jen a pouze "laskavost" Syr a Gabriela. Do vnitřních záležitostí smečky nikdy nikdo zvenčí nezasahuje. A už vůbec ne upírka nebo kouzelník. +odlepí se od stromu a podívá se na Gabriela.+ Takže jedu domů. Tebe čeká zařízení pohřbu. +pak střelí pohledem po Jadovi+ A mě splácení dluhů. +ušklíbne se a je na ní přímo vidět, jak se nemůže dočkat:D+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jade » 08 úno 2016 20:26

+on je naopak celkem v klidu, a do ozbrojeného konfliktu se pouštět nehodlá, jen tak jako pojistku si nechává zbraň se stříbrnýma kulkama pořád na dosah+ neboj se, na tebe jsem nezapomněl. +koukne na Beccy s tím svým nasrávajícím polovičním úsměvem+ až přijde čas, připomenu se. +protáhne, a po Willovi jen sklouzne pohledem, i když o něm dobře ví+ To je pravda. +přikývne a upře oči na Syrianu+ a ty by sis to taky měla pamatovat, kdo za tebe nasadil krk. +ušklíbne se jedním koutkem+ možná trávíš moc času mezi psama, ale já nejsem někdo komu můžeš hodit kost a mít ho z krku. +oplácí jí chvilku pohled stejně tvrdě, a pak se pousměje+ o tom nepochybuju. +ušklíbne se trochu, když Gabriel řekne, že ví o koho jde+ je to vlastně pozoruhodný, když se zamyslíš nad tím, kdo z tohohle nešťastnýho selhání nejvíc profituje. +roztáhne rty doširoka v úsměvu, kterej se jeho očí ani nedotkne+ celá ta věc se smete ze stolu, tu malou zrádkyni už počítám nikdo nedožene, malá čarodějka se z toho zklamání brzo vylíže, a alfa nemusí nechat svoji družku rozervat před očima celý smečky. +poznamená skoro pobaveně+ sfouknutý je to poměrně elegantně, chudák alfa, obranej o možnost tvrdý pomsty... +oči mu trochu blýsknou stopou černýho humoru+ jenže která smečka se vydrží dívat jak alfa pošle svoji družku na smrt - docela nepěknou smrt, musím dodat, měli jsme připravený vážně speciální kousky - +nakloní hlavu na stranu+ kvůli čarodějce. +koukne z Gabriela na Syr a zase zpátky+ jo, vsadím se, že víš, kdo to udělal. možná jsem tě s tím respektem podřízenejch podcenil. +zvedne jeden koutek trochu výš, ale nehodlá to protahovat, taky nehodlá bojovat o život, a bez vlčí zajatkyně tam vlastně ani nemají co dělat, takže koukne na Beccy, že se vrátí do hotelu+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » 08 úno 2016 22:10

+No tak to je jak na horské dráze teď a pomalu neví, na koho se dívat dřív. Ale přece jen prvně vzhlédne ke Gabrielovi a je fakt překvapená. Možná jí o té nové strategii mohl něco povědět. Dojde jí totiž, že Rina odešla ze smečky jen a jen kvůli ní. A cítí se kvůli tomu dost blbě, protože to mělo za následek to, co mělo. Pak je na řadě Becs, posmutněle na kámošku mrkne a je ráda, že jí dala za pravdu a netrvá na té show tak jak Jade. Ale o tom dluhu si myslí svoje a Jade vzápětí její slova potvrdí. Protože pomoct někomu vyšetřovat případ a zachránit někomu život jsou dva diametrálně rozdílné "obchody".
Věř mi Jade, na tohle jen tak nezapomenu. +podotkne a pak navzdory situaci se začne smát, taky miluje černej humor a asi jí zas trochu hrabe no. Pak jí ale málem spadne brada, protože po té jeho poslední dovětce už Gabriela jen tak neudrží. Naznačovat, že by mohl něco takového... Ne nevěří tomu, a z vlkovi reakce ví, že to je jen Jadeův výmysl.+
Becs uvidíme se v Irsku, ještě tu pobudu, ale udělej pro nás něco a jeďte, hned. Prosím. +Ví, že ho musí odtamtud vypoklonkovat, dokud je G jakž takž při smyslech, protože pochybuje o tom, že tohle by přešel jen tak, mávnutím ruky. Je to přímo nepřímé obvinění alfy před členem smečky... No sranda.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 08 úno 2016 22:43

Jistě že ne, tolik štěstí najednou bych nejspíš neunesla. +konstatuje jízlivě, nicméně když přijdou na přetřes dohady o tom, kdo komu dluží, zamračí se na Syr+ Tohle ještě proberem. +odloží prozatím tenhle problém na jindy, protože jak tak dál poslouchá Jadeovo brilantní shrnutí faktů, má co dělat, aby si udržela čelist na svým místě. Tohle je fakt ta nejmíň vhodná chvíle, kdy by měl něco takovýho říkat. Takže když je Syr požádá, aby okamžitě vypadli, hodlá ji rozhodně poslechnout.+ Jo. Jo, rozhodně jedeme domů. +přikývne a velice obezřetně sleduje Gabriela, který se zjevně drží jen proto, aby nezranil Syr a aby si zachoval důstojnost před Willem. Přejde k autu a podívá se na Syr.+ Kdybys cokoliv potřebovala, dej vědět. Číslo na mě máš a v případě nutnosti jsem u tebe okamžitě. +lusknutím prstů naznačí, jak moc "okamžitě". Já asi bud převážně v Guns. +ještě se na ni povzbudivě usměje, Gabrielovi věnuje lehce podrážděný pohled a nasedne do auta doufajíc, že Jade už to taky nebude protahovat. Jestli se za tuhle jejich dovolenou něco naučila tak to, že věty typu "pojď už, odjíždíme" přijímá ještě hůř než ona sama:D a tak prostě čeká až nasedne. Jakmile tak učiní, ihned vyrazí, jakoby se trochu bála, že se tam přece jen ještě někde servou+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member