od Jade » 08 úno 2016 20:26
+on je naopak celkem v klidu, a do ozbrojeného konfliktu se pouštět nehodlá, jen tak jako pojistku si nechává zbraň se stříbrnýma kulkama pořád na dosah+ neboj se, na tebe jsem nezapomněl. +koukne na Beccy s tím svým nasrávajícím polovičním úsměvem+ až přijde čas, připomenu se. +protáhne, a po Willovi jen sklouzne pohledem, i když o něm dobře ví+ To je pravda. +přikývne a upře oči na Syrianu+ a ty by sis to taky měla pamatovat, kdo za tebe nasadil krk. +ušklíbne se jedním koutkem+ možná trávíš moc času mezi psama, ale já nejsem někdo komu můžeš hodit kost a mít ho z krku. +oplácí jí chvilku pohled stejně tvrdě, a pak se pousměje+ o tom nepochybuju. +ušklíbne se trochu, když Gabriel řekne, že ví o koho jde+ je to vlastně pozoruhodný, když se zamyslíš nad tím, kdo z tohohle nešťastnýho selhání nejvíc profituje. +roztáhne rty doširoka v úsměvu, kterej se jeho očí ani nedotkne+ celá ta věc se smete ze stolu, tu malou zrádkyni už počítám nikdo nedožene, malá čarodějka se z toho zklamání brzo vylíže, a alfa nemusí nechat svoji družku rozervat před očima celý smečky. +poznamená skoro pobaveně+ sfouknutý je to poměrně elegantně, chudák alfa, obranej o možnost tvrdý pomsty... +oči mu trochu blýsknou stopou černýho humoru+ jenže která smečka se vydrží dívat jak alfa pošle svoji družku na smrt - docela nepěknou smrt, musím dodat, měli jsme připravený vážně speciální kousky - +nakloní hlavu na stranu+ kvůli čarodějce. +koukne z Gabriela na Syr a zase zpátky+ jo, vsadím se, že víš, kdo to udělal. možná jsem tě s tím respektem podřízenejch podcenil. +zvedne jeden koutek trochu výš, ale nehodlá to protahovat, taky nehodlá bojovat o život, a bez vlčí zajatkyně tam vlastně ani nemají co dělat, takže koukne na Beccy, že se vrátí do hotelu+
I'll wrap my hands around your neck so tight...
...with love.