Byt

Bydliště Severuse Snapea

Moderátor: Severus Snape

Re: Byt

Příspěvekod Severus Snape » 24 kvě 2015 15:55

+po dlouhé době zase vyleze ven na vzduch a když vidí sprejerské umělecké dílo, zakleje+ Spratci jedni mudlovští! Kdybyste se radši pořádně učili, lemplové líní! +zahrozí pěstí do prázdné ulice, kouzlem smyje nápis a pak zase zaleze dovnitř+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 17 led 2016 00:53

+Už dlouho předlouho se sem chystá - snad už to bude i rok, a konečně se jí podaří se sem dopravit. I když teda dost neochotně, protože v ní místní prostřední temných uliček vyvolává paniku. No na Snapea člověk jen tak moc nenarazí. Zaparkuje, vystoupí z auta a doklape až ke dveřím, kde diskrétně jednou zazvoní - potažmo zaklepe.+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 17 led 2016 18:12

+dlouho se nic neděje, všude hrobové ticho, takže když se najednou prudce otevřou dveře a v nich se objeví černě oděná postava, slabší povahy by se dost možná daly na úprk+ Ano? +promluví Snape nevlídným hlasem a zabodne černé oči do Bei+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 18 led 2016 21:28

+Už už se chce otočit na podpatku, takže se uvolní, že žádný jednání nebude, takže trochu nadskočí, když klika klapne, dvéře letí a Severus vchází do dveří+ Ježíši Kriste! +ohradí se proti jeho nástupu+ Potřebuju si s váma promluvit! +oznámí mu a nadrzo se kolem něho prosmýkne dovnitř - ale né proto, že by byla drzá a považovala to za vhodné. Spíš proto, že on by ji dovnitř nepozval a nechce se s ním bavit mezi dveřma. Pozvedne obočí nad vybavením domu+ To bych nečekala, že si žijete tak...luxusně...+pronese uznalým toonem a zadívá se na něho zkoumavě, aby stihla uskočit, kdyby ji chtěl proklít+ A mám děti. +řekne naprosto souvisle+ Teda jedno...a není moje...ale to nevadí. +považuje to za dost dobrej důvod k tomu, aby ji nezabíjel zřejmě...+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 19 led 2016 20:48

+zamračeně se po ní ohlédne, když bez dovolení kolem něj proklouzne dovnitř, přestože úmyslně zabral celý prostor dveří, ale přejde to bez ironických poznámek, přece jen je to dobrá známá jeho šéfa. Podezíravě koukne do ulice nalevo, napravo a pak prudce zabouchne dveře. Vejde za Beou a s kamennou tváří sleduje, jak mu šmejdí po bytě+ Děkuji za uznání, slečno... ale byt nehodlám ani pronajímat, ani prodávat +pozoruje ji, když mu oznamuje, že má dítě+ Gratuluji +poznamená beze stopy nadšení+ Moje taky ne... předpokládám +zadívá se na ni upřeně, jestli přišla kvůli otcovství:D+ Chcete, abych mu dával soukromé hodiny lektvarů? +přejde k věci+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 20 led 2016 12:43

(lach, to se o něho musela beztak i otřít celým tělem! :D )

+Tak ona jen tak kouká...nápadně...+ To je škoda. Myslím, že bych nájemníky našla...
Ne...teda...+zadívá se na něho+ Asi ne. Já tak úplně přesně nevím, čí je, ale na vás to nevypadá. +uklidní ho+ Ne! Pane Bože jen to ne! Už tak nesnáší školu! +mávne rukou+ Navíc je mudla, takže...by se to asi minulo účinkem.
Nic-mé-ně. Jsem tady kvůli něčemu jinému. +stepuje nápadně u křesla a čeká, kdy jí nabídne, aby si sedla+ Mám pro vás nabídku....ráda bych řekla, že takovou, která se neodmítá...a vlastně to klidně mohu říct. +zamrká řasama+ Chci, abyste pracoval pro mě. +oznámí mu+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 21 led 2016 00:03

+pozvedne obočí+ Vy nevíte, čí to dítě je? Tak s tím vám nepomohu +pokrčí nezúčastněně rameny+
+ignoruje to její stepování u křesla, zastává názor, že jak si návštěva jednou sedne, už se jí tak lehce nezbaví+ Nabídku? +zeptá se poněkud překvapeně+ Bohužel jsem příliš zaneprázdněný na to, abych mohl přijímat další nabídky +začne, ale když mu Bea oznámí, aby pracoval pro ni, očividně to v něm probudí zájem+ Ale taky mě, přiznávám, zajímá, o jakou práci se jedná +ukáže rukou na křeslo+ Nechcete se posadit?
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 23 led 2016 15:28

No ti, kdo měli být její rodiče jsou oba mrtví, takže se to dost těžko zjišťuje...
Mhmm...+přikývne na nabídku a široce spokojeně se usměje+ Ráda. +sedne si, hodí si nohu přes nohu a zadívá se na něho+ Čaj? +zní to skoro jako by ona nabízela čaj jemu, ale naopak očekává obsloužení od něho - a to něco co bude stát za to...jakože chuťově, né že by to s ní mělo šlehnout+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 23 led 2016 19:44

+už se jí chtěl sám zeptat, jestli si dá něco, když si Bea řekne o čaj+ Omluvte mě na chvíli +zapadne do kuchyně, chvíli nad krabicí s čaji přemítá, který se hodí pro tuto příležitost a pro tuto návštěvu a nakonec vybere nějaký zdravý zelený, kterým nic nezkazí, sobě vybere černý, nejenom proto, že je to jediná barva, kterou uznává, a po chvíli přinese na stůl tác s konvicí horké vody, dvěma šálky s čajem, kostkovým cukrem a smetanou a talířkem kupovaných sušenek+ Doufám, že jsem se vám trefil do chuti +zalije jí čaj, poté svůj a když odloží konvici, upře na ni černé oči+ Tak o jakou práci se jedná? +nezdržuje se zdvořilostným rozhovorem+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 23 led 2016 23:41

+Obhlídne to+ Zelený? Ten mám ráda. Děkuji. +vezme si hrneček i s podšálkem stylem jako by snad byla angličanka a bylo jí to vlastní, což je spíš naopak+ Vlastně...+upije a dává si na čas+ To záleží na vás, co to bude přesně za práci. Chci, abyste pracoval u Munga. Máme tam ústav experimentální medicíny a myslím si, že tam je spousta materiálu, kterého byste se mohl ujmout. Kromě toho potřebuji někoho, kdo bude hlídat lékárnu. Jako...obrazně, chápete - kdo bude mozkem lékárny a určí její chod, zamětnance a produkty. Nechci po vás, abyste tam trávil čas mícháním lektvarů, ale abyste sestavil takový tým, který to udělá podle vašich zkušeností tak skvěle, jako byste je tam vážně míchal sám.
+zase upije a vypadá být spokojená s čajem a nabídne si i sušenku, no poté co si ukousne zbytek odloží na talířek u hrnku a nevypadá, že by v konzumaci hodlala pokračovat+ Ale zpět k té experimentální medicíně. - Jak jste jistě již četl, Markus udělal průlom v léčbě lykantropie. To ovšem není jediný problém kouzelnického světa. Je spousta nemocí, na které dosud nejsou léky. A já mám v této oblasti vysoké cíle. Pro vás. +zamrká a usměje se, že je to pro ni hotová věc a nepochybuje, že to Severus dotáhne do zdárného konce+ Jak jistě víte, provozuji i mudlovskou nemocnici, ve které už pár let zúročujeme kouzelnické postupy léčení. Mou koupí Munga očekávám, že se tímto směrem pokročí ještě dále.
Zdroje budete mít...nechci se chlubit, ale prakticky neomezené. Sice to má svou cenu, ale tak to je vždycky. Teď nám například v Alpách pobíhají zombie...ale my se jich rychle zbavíme. +ujistí ho+
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tkalcovská ulice