od Beatrix » 23 led 2016 23:41
+Obhlídne to+ Zelený? Ten mám ráda. Děkuji. +vezme si hrneček i s podšálkem stylem jako by snad byla angličanka a bylo jí to vlastní, což je spíš naopak+ Vlastně...+upije a dává si na čas+ To záleží na vás, co to bude přesně za práci. Chci, abyste pracoval u Munga. Máme tam ústav experimentální medicíny a myslím si, že tam je spousta materiálu, kterého byste se mohl ujmout. Kromě toho potřebuji někoho, kdo bude hlídat lékárnu. Jako...obrazně, chápete - kdo bude mozkem lékárny a určí její chod, zamětnance a produkty. Nechci po vás, abyste tam trávil čas mícháním lektvarů, ale abyste sestavil takový tým, který to udělá podle vašich zkušeností tak skvěle, jako byste je tam vážně míchal sám.
+zase upije a vypadá být spokojená s čajem a nabídne si i sušenku, no poté co si ukousne zbytek odloží na talířek u hrnku a nevypadá, že by v konzumaci hodlala pokračovat+ Ale zpět k té experimentální medicíně. - Jak jste jistě již četl, Markus udělal průlom v léčbě lykantropie. To ovšem není jediný problém kouzelnického světa. Je spousta nemocí, na které dosud nejsou léky. A já mám v této oblasti vysoké cíle. Pro vás. +zamrká a usměje se, že je to pro ni hotová věc a nepochybuje, že to Severus dotáhne do zdárného konce+ Jak jistě víte, provozuji i mudlovskou nemocnici, ve které už pár let zúročujeme kouzelnické postupy léčení. Mou koupí Munga očekávám, že se tímto směrem pokročí ještě dále.
Zdroje budete mít...nechci se chlubit, ale prakticky neomezené. Sice to má svou cenu, ale tak to je vždycky. Teď nám například v Alpách pobíhají zombie...ale my se jich rychle zbavíme. +ujistí ho+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.