Obývací pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 07 čer 2013 22:38

+vesele se směje, jak na ní přišla taková ta opilecká euforie, zejména když se Vicky tak zmítá a pak jak se k ní vrhne i Styx+ Mám pro vás důležité sdělení, dámy. +pronese naprosto vážně, než se začne culit a tiše se smát+ Vy tři... jak tu jste... sedíte, stojíte, ležíte na stole... +pohodí významně rukou a padne z toho pohybu na zadek na gauč+ ...mě normálně kazíte. +dokončí svojí myšlenku trošku naléhavěji a tiše se zahyhňá+ A já jsem asi opilá. +culí se jak měsíček na hnoji+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 08 čer 2013 04:54

Blázníš, na takový věci se ho nemůžeš ptát. +uculuje se na Styx, posadí se na ten stolek do tureckýho sedu a zapálí si+ Dyť ho platím, to není fér. A krom toho je to gentleman,viď, Jeefesi. +mrkne na něj, a nestačí zírat, jak tam s nima popíjí+ Dík, jsem se extra snažila. +zazubí se+ No jo, u tebe jsem vlastně ještě nebyla. A to jsem původně plánovala čerpat tam nějakou dekoratérskou inspiraci. +uculí se+ Ježiši. +vydechne, když Jasmine vyrukuje s oznámením, pravděpodobně očekává něco jako že je v tom nebo se taky bude vdávat+ Jasněě, jen to hoď na nás. Tůhle. +udělá na ni dlouhej nos a vyplázne jazyk+ Já se cítím naprosto nevinná. +prohlásí a zapije to+ Nó, možná tróšičku jo. +zazubí se a ukáže jak maličko+ Jestli chcete, tak tu můžete přespat, pokojů máme dost, a přemisťovat byste se asi zrovna neměly. +uculí se na holky+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 08 čer 2013 20:30

No vidíš, ani jsi nepotřebovala inspiraci a jak sis hezky zařídila dům +mrkne na Viki+ Ale musíš se někdy přijít podívat ke mně na Orlí hnízdo, jsem zvědavá, co řekneš na můj francouzský styl. A to pozvání samozřejmě platí i pro vás, holky +usměje se na Jasmine a Wenai+ O tobě dokonce Tony docela často mluví. Nevím, co jste kde spolu zažili +uculí se na Wenai+ Teda, Jasmine, tys mi dala. Já čekala, že z tebe vypadne, že jsi přinejmenším někoho zabila +rozesměje se na ten její vážný výraz+ Díky za nabídku na přespání. Ale já půjdu radši domů. Není nad vlastní postel +usměje se+ Vlastně bych už měla jít, je už dost pozdě a jsem nějaká unavená +uzme si tam ještě poslední kousek zeleniny+

(už musím vážně odejít, protože Styx už mezitím unesli :D )
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 10 čer 2013 07:43

No nic, dámy, půjdu +zvedne se+ Díky za pozvání a skvělou večeři. Hezky se dál bavte +rozloučí se s holkami a přemístí se do jámy lvové+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 10 čer 2013 14:19

+vesele se rozesměje, jak vidí jak ní koukají, když očekávali něco velice zásadního, i když jí přijde že první pořádný stav opilosti je velice zásadní a je třeba se o něj naprosto vážně podělit+ Zabila? Ale to né, to je naprosto běžná situace, ale první stav opilecký je výjimečný. +zazubí se na ní vesele, těžko říct jestli tuší co plácá, ale nejspíš ano, jen jí nepřijde důležité svoje slova filtrovat a přijde jí strašně směšný, jak očekávali to nejhorší+ A kdo jiný by za to taky mohl? +kulí na Vicky svoje velký očka+ Tak vidíš! Ale neboj já to na tebe neřeknu. +zazubí se vesele a vyhrabe se ze země na křeslo, ukradne talířek s hranolkama a schoulí se tam s ním+ Děkuji ti, ale já už přespání mám. +pokývá naprosto vážně hlavou a protočí zrak ke stropu, jako že je jasné kde hodlá spát+ Tedy pokud mě nevyhodí, to bych pak přišla. +culí se vesele a jen posmutněle kouká na Styx, že už musí jít+ Tak se měj hezky Styx, a brzo se ozvi. +zamává jí na rozloučenou, objala by jí ale nechce pokoušet rovnováhu dokud to není nezbytně nutné+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 13 čer 2013 21:43

Hezký, viď? +uculí se a rozhlídne se okolo+ No já ani tak nejsem na luxus, nebo že bych dodržovala jeden jednotný styl, spíš aby mi to bylo pohodlný a připadala jsem si tu doma. +usměje se a pak vyvalí oči, když se Styx zmíní o Tonym a Wenai, jak se pokouší si to představit+ Jé, tak se měj hezky. A koukej se uzdravit. +usměje se na Styx a zamává jí+ Jáásný. +vypadne z ní inteligentně na to zabíjení, a pomalu začíná přemejšlet, koho si to pustila do domu :D , a široce zívne+ Tak já se jdu kouknout, jestli ten můj už nedorazil, a zalehnout, než si uženu opici. Jeefesi, poklade můj, uklidíš to tady prosím tě? +koukne na něj prosebně+ Chceš tu přespat? +mrkne na Wenai+ Klíďo můžeš, máme dost pokojů. +zvedne se poněkud vrávoravě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 24 čer 2013 21:21

+no koho asi :D jednu milou a hodnou navíc sympatickou dívku :D+ Počkej, počkej, počkej. +hrabe se na nohy rovnováhu poněkud vyvedenou z konceptu+ Já půjdu taky. +zazubí se vesele+ I když já doufám, že ještě není doma, můj Christian, aby se nezlobil. +kření se od ucha k uchu až není zcela jasné, jestli se skutečně strachuje o to jestli by se na ní zlobil nebo ne+ Tak dobrou dámy a díky za pařbu. +zamává na ně a nejistým krokem zamíří do ložnice+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 16 srp 2013 01:18

Jo, to já asi taky. +připustí pobaveně+ špatná zkušenost. +dodá tak nějak vševysvětlujícně+ Taky jsem se nestihla vhodněji oblíknout. +uculí se poněkud zblble+ Dobrá myšlenka. +pokýve uznale+ Dáš si něco? Jídlo, pití? +vzpomene si, že by se měla chovat hostitelsky, a dřepne na gauč+ Jak jinak. No já ani nevím, jestli je doma, poslední dobou jsem měla jiný starosti. +pokrčí pobaveně rameny+ Jeeeefesiiii! +zavolá z plnejch plic do éteru, a čeká, než sluha dojde+ Já ani nevím, jestli tady je jako napořád, nebo se vrací tam k vám, Christian mi nic neříká. +protočí oči ve stylu "sourozenci"+ Ale nějakou dobu už tu je, to jo. Přistěhovala se... +zamračí se a počítá+ no určitě už před zasnoubením, a to bylo do svatby nejmíň tři čtyři měsíce. +pokrčí rameny+ Mně se taky všechno řekne na poslední chvíli, vrátím se domů a mám tu squatterku. +zazubí se, a to akorát dojde Jeefes+ Nazdar nazdar, Jeefesi, to je ségra Jasmine, tak po ní neházej kletby. +upozorní ho vážně+ A dones občerstvení. A Jasmine. +zaúkoluje ho+
Slečna Jasmine ani pan Christian nejsou doma, madam. Nebyl jsem informován, kdy se vrátí. +sdělí jí vážně+
Hm. Chceš na ně počkat? +koukne na Nef+ Zdržíš se? Jeefesi, připrav pokoj pro hosty. ++pokynuje ho rovnou, asi je zvyklá, že tam lidi zkejsnou :D+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 16 srp 2013 01:29

+jenom pokývá chápavě hlavou, špatnejch zkušeností má sama taky dost a to, že nejspíš Vicky vylezla z postele ve který nebyla sama, jí taky dojde a chápe, že přišla poměrně nečekaně+ Díky. +usměje se+ Čaj, pokud můžu poprosit. +rozhodne se po chvíli přemýšlení, ale měla by se chovat alespoň chvíli jako řádný host+ Ne, sestra se k nám teď nevrací. Není tam pro ní bezpečno. +zakroutí zamítavě hlavou a pak jen Vicky poslouchá a hlava jí z toho jde poměrně kolem, a když se zmíní o zasnoubení a svatbě docela se vyděsí+ Cože? Christian? Zasnoubení? Svatba?! +tváří se docela vyděšeně a pomalu začíná vyšilovat nad tím, co Jasmine zase provedla za šílenost, což jí navíc poměrně zvědá tlak, takže vypadá že jí brzo omejou+ Ehmn... jo myslím, že bych na ní docela ráda počkala. +pokývá hlavou, když si uvědomí že mluví s ní a dostane se z počátečního zděšení+ Ne, to je dobrý. Já... jen si s ní promluvím a půjdu. Docela se těším na vlastní postel. +pousměje se+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 16 srp 2013 01:34

Tak já si dám kafe. Na spánek to ještě nějakou dobu nevidím. +zazubí se, a sedí poněkud nakřivo :D+ Ale né, vdávala jsem se já. Minulej tejden. +zasměje se, když vidí, jak ji vyšokovala, a ukáže ruku s prstenem+ Nemyslím, že by se Chris hnal do ženění tak brzo po rozvodu. +zavrtí hlavou, jo, když ji nechá žvanit dost dlouho, vykecá všechno :D+ Jeefesi přihoď slečně do čaje trochu rumu, nějak nám bledne. +koukne na ni starostlivě+ Tak jo, doufám, že je stihnem, než se přemístí nahoru. Protože já bych na ně teda klepat nešla. +zazubí se významně netušíc ničeho :D+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house