Jo, to já asi taky. +připustí pobaveně+ špatná zkušenost. +dodá tak nějak vševysvětlujícně+ Taky jsem se nestihla vhodněji oblíknout. +uculí se poněkud zblble+ Dobrá myšlenka. +pokýve uznale+ Dáš si něco? Jídlo, pití? +vzpomene si, že by se měla chovat hostitelsky, a dřepne na gauč+ Jak jinak. No já ani nevím, jestli je doma, poslední dobou jsem měla jiný starosti. +pokrčí pobaveně rameny+ Jeeeefesiiii! +zavolá z plnejch plic do éteru, a čeká, než sluha dojde+ Já ani nevím, jestli tady je jako napořád, nebo se vrací tam k vám, Christian mi nic neříká. +protočí oči ve stylu "sourozenci"+ Ale nějakou dobu už tu je, to jo. Přistěhovala se... +zamračí se a počítá+ no určitě už před zasnoubením, a to bylo do svatby nejmíň tři čtyři měsíce. +pokrčí rameny+ Mně se taky všechno řekne na poslední chvíli, vrátím se domů a mám tu squatterku. +zazubí se, a to akorát dojde Jeefes+ Nazdar nazdar, Jeefesi, to je ségra Jasmine, tak po ní neházej kletby. +upozorní ho vážně+ A dones občerstvení. A Jasmine. +zaúkoluje ho+
Slečna Jasmine ani pan Christian nejsou doma, madam. Nebyl jsem informován, kdy se vrátí. +sdělí jí vážně+
Hm. Chceš na ně počkat? +koukne na Nef+ Zdržíš se? Jeefesi, připrav pokoj pro hosty. ++pokynuje ho rovnou, asi je zvyklá, že tam lidi zkejsnou
+