Obývací pokoj

Obydlí Styx a Remuse

Moderátor: Styx Lupin

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Victoria » 16 říj 2015 23:01

Tak člověk se s tím naučí, to víš že jo. +uculí se+ a máš to všechno odbyté najednou. Ale radši bych mezi dětmi aspoň tak čtyři roky rozdíl. +usměje se+ Přesně, a vy máte na svojí straně jak mudlovskou genetiku, tak magii. To by v tom byl čert. +mrkne na ni s úsměvem+ Já jsem slyšela, že na tu bolest prý zapomeneš. upřímně doufám, že to je fakt pravda. +směje se+ no právě. +přikyvuje+ myslím, že zezačátku to bude stres sám o sobě, natož ještě řešit školu. Dám tomu čas, a uvidím. +usměje se, a napije se čaje+ Tak uvidíte, kam vás vítr zanese. +uculí se+ já jsem jednou byla na zélandu zrovna na přelomu roku, a bylo to strašně zvláštní, děcka běhají po ulicích jen v plavkách a santa čepičkách. +směje se+ a vánoční párty byla na pláži. přišlo mi to hrozně exotický. +uculí se+
+já myslím, že v kánonu to byla holka, ale nejsem si jistá :D+ ona je asi zlá jen na ty, který dostane k večeři. +uculí se+ páni, to by byl ale super mazlíček. +nadchne se+ hadi mi nevadí, jenom pavouci, ty nesnáším. +otřese se+ No ve Vegas tu poušť skoro nevidíš, když jsi ve městě, je to normální velkoměsto. až když vyjedeš ven, najednou všude sucho. +směje se s ní+ cíleně ne, ale je tam strašně moc lidí, takže se slaví úplně všude. +protočí vesele oči+ že jo, přijde mi to fajn nápad, všude se podíváme, ale budeme si s sebou moct vozit všechno důležitý, a prcek bude mít nějaký zázemí. stejně to půjde jen tak pár let. +usměje se+neumím, budu se to muset naučit. +zašklebí se, že se jí do toho moc nechce+ byron řídí dobře, ale nemá papíry. +zasměje se+ než si koupíme auto, budem si je muset oba dodělat. +uzme si ještě sušenku+ mně to přijde vtipná představa. +směje se tomu+ o písmu vůbec, o starý literatuře, nikdy by mě nenapadlo, že mě něco takovýho tak zaujme. +usmívá se+ ale ono když někdo něco vykládá s vášní, asi to fakt je znát. +koukne na mobil+ já už bych pomalu měla zvedat kotvy, mám ještě sraz ve městě. +usměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 17 říj 2015 01:18

Styx: No, necháme se překvapit +pokrčí s úsměvem rameny a nechá to na přírodě+ Musí to být pravda, jinak by lidstvo nejspíš vymřelo +uculí se a dopije čaj+ No to musí být vážně legrační, Santové v plavkách. Už hlavně kvůli tomu by stálo za to strávit Vánoce v Austrálii +směje se+ Mně naučila řídit Mercy z autodílny, můžu ji jenom doporučit +dá jí tip+

Vanessa: To je pravda, můžete zastavit, kde se vám bude líbit a zůstat tam, jak dlouho budete chtít. Kam se hrabe hotel +přikyvuje souhlasně+ Neboj, nic to není. Já hrozně ráda řídím, ale mám radši motorky, než auta +taky pomalu dojí a dopije to svoje+ Tak to si ráda přijdu vyslechnout, to mě bude zajímat. Kdy to začíná? +koukne taky na hodinky+ Já už taky budu muset jít, dobalit a pořádně se vyspat, aby mě ten časový posun neodrovnal +ušklíbne se+ Ale jsem moc ráda, že ses za mnou stavila.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 19 říj 2015 17:08

To si taky říkám. +zazubí se+ je to úplně jiný, když zdobíš palmu, fakt zážitek. +uculuje se a odloží prázdnej talířek+ Fakt? Asi tam zavolám. Byron mi slibuje, že mě to naučí, ale musím taky někam chodit na lekce. +usměje se+ popravdě se toho trochu děsím, hlavně v provozu, ale s mrňousem se asi moc přemisťovat nebudu, hlavně na začátku. +pokrčí rameny+
právě, a nikoho nebudeme otravovat řevem. +zazubí se+ motorky. +chytne se za srdce se smíchem+ no to já bych nedala, i když nepopírám, že to je dost sexy. +culí se vesele+ Je to o sobotách, vždycky od tří odpoledne. +usměje se+ já jsem taky ráda, dlouho jsme se neviděly. +mrkne na obě+ doufám, že se nám zas povede takhle sejít, ozvi se, až se vrátíš. +usměje se na vanessu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 06 lis 2015 16:14

(moc se omlouvám za zdržení, měla jsem nějaké zdravotní problémy)

Styx: No, my si necháme ještě projít hlavou, jestli se budeme o Vánocích opalovat, anebo koulovat +uculí se+ Mercy klasické lekce autoškoly myslím nedává, ale řídit a opravit auto tě zaručeně naučí +radí jí podle svých zkušeností+ Neměj strach, to určitě zvládneš. Akorát si radši udělej řidičák v Londýně, abys zmákla tu jejich šílenou jízdu vlevo +zaksichtí se na to+ To je škoda, že už musíte jít... doufám, že se brzy zase spolu sejdeme.

Vanessa: Co máš proti motorkám? +rozesměje se, jak vidí ten Vickin výraz+ Náhodou je to děsně vzrušující. Jestli se nebojíš, tak tě někdy svezu +mrkne na ni vesele+ Dobře, tak až se vrátím, tak se stavím v čajovně +slíbí jí a pomalu se zvedá+ Jsem moc ráda, holky, že jsem vás zase viděla +usměje se na obě a obejme se s nimi na rozloučenou+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 09 lis 2015 10:01

(v pohodě, já taky :D hlavně že už dobrý :) )

tak až tak velký ambice nemám, mně bude stačit umět vyměnit píchlou gumu, opravování nechám na povolanější. +zazubí se+ přinejhorším si vždycky můžu někoho stopnout a tvářit se děsně ztraceně. +culí se na ni+ no to jo, to bude taky mazec. +vykulí oči+ myslím, že větší problém než řízení pro mě bude orientace v provozu. +zašklebí se vesele+ Určitě, já se stavím v salónu na masáž a na nehty. +usměje se+
přijdou mi děsně děsivý, cítím se na nich hrozně nechráněná. +zasměje se+ Byron mě párkrát vezl, ale děsně jsem se bála. +protočí vesele oči+ ale ta rychlost je adrenalin, to máš pravdu. +uculí se na ni+ Tak šťastnou cestu, a ať tě tam moc nepruděj. +zasměje se+ no jasně, stav se, budu ráda. +usměje se a poobjímá je+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 09 lis 2015 11:10

(no ještě právě úplně ne, ale je to už lepší:))

Neboj, to určitě zvládneš, když jsem to zvládla i já, která mudlovským vymoženostem moc nevěří +zasměje se Styx a taky se s oběma rozloučí+ Jsem moc ráda, že jste přišly. Viki, ať ti to všechno dobře dopadne +obejme ji+ a Vanesso, ty se zase vrať v pořádku zpátky +taky ji obejme a zabalí jim sebou výslužku, co nestihly sníst+ Tak ahoj a dávejte na sebe pozor, děvčata.
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 11 lis 2015 12:42

No budu muset, ale dík že mi věříš. +zasměje se+ tobě taky, budu ti držet palce. +usměje se, a ochotně si vezme balíček+ Mějte se krásně holky, a kdybysme se neviděly, tak krásný vánoce! +uculí se ještě, a pak se přemístí do města+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Předchozí

Zpět na Résidence Clermont