Tak člověk se s tím naučí, to víš že jo. +uculí se+ a máš to všechno odbyté najednou. Ale radši bych mezi dětmi aspoň tak čtyři roky rozdíl. +usměje se+ Přesně, a vy máte na svojí straně jak mudlovskou genetiku, tak magii. To by v tom byl čert. +mrkne na ni s úsměvem+ Já jsem slyšela, že na tu bolest prý zapomeneš. upřímně doufám, že to je fakt pravda. +směje se+ no právě. +přikyvuje+ myslím, že zezačátku to bude stres sám o sobě, natož ještě řešit školu. Dám tomu čas, a uvidím. +usměje se, a napije se čaje+ Tak uvidíte, kam vás vítr zanese. +uculí se+ já jsem jednou byla na zélandu zrovna na přelomu roku, a bylo to strašně zvláštní, děcka běhají po ulicích jen v plavkách a santa čepičkách. +směje se+ a vánoční párty byla na pláži. přišlo mi to hrozně exotický. +uculí se+
+já myslím, že v kánonu to byla holka, ale nejsem si jistá + ona je asi zlá jen na ty, který dostane k večeři. +uculí se+ páni, to by byl ale super mazlíček. +nadchne se+ hadi mi nevadí, jenom pavouci, ty nesnáším. +otřese se+ No ve Vegas tu poušť skoro nevidíš, když jsi ve městě, je to normální velkoměsto. až když vyjedeš ven, najednou všude sucho. +směje se s ní+ cíleně ne, ale je tam strašně moc lidí, takže se slaví úplně všude. +protočí vesele oči+ že jo, přijde mi to fajn nápad, všude se podíváme, ale budeme si s sebou moct vozit všechno důležitý, a prcek bude mít nějaký zázemí. stejně to půjde jen tak pár let. +usměje se+neumím, budu se to muset naučit. +zašklebí se, že se jí do toho moc nechce+ byron řídí dobře, ale nemá papíry. +zasměje se+ než si koupíme auto, budem si je muset oba dodělat. +uzme si ještě sušenku+ mně to přijde vtipná představa. +směje se tomu+ o písmu vůbec, o starý literatuře, nikdy by mě nenapadlo, že mě něco takovýho tak zaujme. +usmívá se+ ale ono když někdo něco vykládá s vášní, asi to fakt je znát. +koukne na mobil+ já už bych pomalu měla zvedat kotvy, mám ještě sraz ve městě. +usměje se+