Becca: Tak ty už jsi musela zažít hned několik zbrojních revolucí... to se pak člověk nemůže divit, že jsi v tom tak dobrá +směje se+ Která zbraň je vlastně tvoje nejoblíbenější? Neříkej, že katana +mrkne na ni, asi četla DV:D+ Tak od Mistra... předpokládám, že japonského... žije ještě? +jako že jestli je taky upír+
Bea: Já jsem ráda, že bydlíme spolu, taky už bylo po více než čtyřech letech načase. Jen lituji, že jsme to neudělali už dávno, je to fakt skvělé vídat se s ním denně +usměje se+ Překvapilo? Pokud vím, psala o tom i drbna ve Věštci (asi jsi přehlédla http://www.landofsinners.hys.cz/index.p ... 0-07-19-12 ) Ale to máte hezky vymyšlené, v létě za teplem a za sluníčkem na jih a v zimě za sněhem do hor. Užijete si celoročně obojího +uculí se+ Jste velká rodina +poznamená s úsměvem, kdo všechno patří do jejich famílie+
Viki: Náhodou černé záchody jsou velice elegantní. Mně se líbí +směje se vesele+ Taky nemám ráda, když je moc barev pohromadě. Líbí se mi černá anebo bílá, anebo jejich kombinace. Tak to mně těší, že ti to tady přijde jako rodinné. Snažila jsem se, aby to tady bylo útulné, ale zároveň aby to nebylo moc luxusní (heh), Remus na to není +vysvětlí jí, proč tak skromné (:D) oproti Orlíku+ Saint Tropez? To je opravdu kousek, tam to dobře znám. Celé Côte d'Azur mám zmapované. Je to nádherná oblast +poznamená patriotsky+ K moři? Seběhneš schody tamhle za rohem a jsi na pláží +ukáže jí s úsměvem+ Jestli chceš, můžeme se tam projít, moře je tam stejné jako u Saint Tropez +uculí se+