Přijímací pokoj

Obydlí Styx a Remuse

Moderátor: Styx Lupin

Re: Přijímací pokoj

Příspěvekod Styx Lupin » 15 zář 2013 17:18

Becca: Tak ty už jsi musela zažít hned několik zbrojních revolucí... to se pak člověk nemůže divit, že jsi v tom tak dobrá +směje se+ Která zbraň je vlastně tvoje nejoblíbenější? Neříkej, že katana +mrkne na ni, asi četla DV:D+ Tak od Mistra... předpokládám, že japonského... žije ještě? +jako že jestli je taky upír+

Bea: Já jsem ráda, že bydlíme spolu, taky už bylo po více než čtyřech letech načase. Jen lituji, že jsme to neudělali už dávno, je to fakt skvělé vídat se s ním denně +usměje se+ Překvapilo? Pokud vím, psala o tom i drbna ve Věštci (asi jsi přehlédla http://www.landofsinners.hys.cz/index.p ... 0-07-19-12 ) Ale to máte hezky vymyšlené, v létě za teplem a za sluníčkem na jih a v zimě za sněhem do hor. Užijete si celoročně obojího +uculí se+ Jste velká rodina +poznamená s úsměvem, kdo všechno patří do jejich famílie+

Viki: Náhodou černé záchody jsou velice elegantní. Mně se líbí +směje se vesele+ Taky nemám ráda, když je moc barev pohromadě. Líbí se mi černá anebo bílá, anebo jejich kombinace. Tak to mně těší, že ti to tady přijde jako rodinné. Snažila jsem se, aby to tady bylo útulné, ale zároveň aby to nebylo moc luxusní (heh), Remus na to není +vysvětlí jí, proč tak skromné (:D) oproti Orlíku+ Saint Tropez? To je opravdu kousek, tam to dobře znám. Celé Côte d'Azur mám zmapované. Je to nádherná oblast +poznamená patriotsky+ K moři? Seběhneš schody tamhle za rohem a jsi na pláží +ukáže jí s úsměvem+ Jestli chceš, můžeme se tam projít, moře je tam stejné jako u Saint Tropez +uculí se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 15 zář 2013 17:38

Bea: no ale na svatbě. to je jiná, to se musí natočit! +krmí ji dortíkem hezky+ nedáme si něco ostřejšího? teď nemyslím ten nůž...
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Postrach » 15 zář 2013 18:17

Styx píše:Postrach: Ani tě to neláká, natáhnout nepřítele na prkno a strefovat se do něj? Vydrží... nevydrží... +zasměje se pobaveně+ A kolik těch čepelí jsi už zlomil? +vyzvídá nevinně+

Styx: *zavrtí hlavou* ne..kupodivu ani ne. Pokud to není součást práce.*poznamená* Nemám potřebu to zkoušet. Na druhou stranu, kdyby to bylo potřeba...*pokrčí rameny, že problém by s tím neměl* hm...*zamyslí se, jako by počítal* Dost. Hlavně poslední dobou. Proto dbáme na opravdu kvalitní zbraně. Obyčejný kov...*kývne bradou k noži u dortu* toho moc nevydrží. Taky se s tím nepočítá, že. Leda by se nějaký dort opravdu nepovedl a v troubě zkameněl...*zasměje se*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Remus Lupin » 15 zář 2013 18:20

Styx: no, aby ses nedivila...*směje se* narozeninoví hosti jsou vynalézaví...*pohladí ji po zádech* nemáš vůbec za co...a to byl hlavní účel, překvapit tě.*dolije ji sklenku* to je vlastně fakt...navíc, takový dům, přece bychom tady nestrašili jen sami...takhle je to mnohem...útulnější.*rozhlédne se po všech těch lidech a nelidech kolem*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 15 zář 2013 18:39

Styx píše:Becca: Tak ty už jsi musela zažít hned několik zbrojních revolucí... to se pak člověk nemůže divit, že jsi v tom tak dobrá +směje se+ Která zbraň je vlastně tvoje nejoblíbenější? Neříkej, že katana +mrkne na ni, asi četla DV:D+ Tak od Mistra... předpokládám, že japonského... žije ještě? +jako že jestli je taky upír+

No jo, to jsem zažila. +zasměje se+ I když nebyly tak dramatické, jako mají za sebou jiní. +uculí se+ Hmm, mezi chladnými to opravdu katana je. +zazubí se pobaveně+ Ať bys ji položila vedle kterékoliv jiné chladné zbraně, vždycky sáhnu po samuraiském meči. Možná bych váhala jen u několika jiných japonských mečích nebo dýkách. +pokrčí s úsměvem rameny+ Ale mezi pistolemi je to asi browning. Desert Eagle je sice podstatně silnější, ale zase se dost špatně schovává. A docela se pronese. +uculí se+ Ano, byl z Japonska. Ale už nežije. Byl člověk. +ve tváři se jí na okamžik objeví stín smutku a trochu i provinilosti, ale hned je to pryč+ A co tvá oblíbená zbraň? Když pomineme hůlku. +mrkne na ni+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 15 zář 2013 18:44

Victoria píše:Beccy: Dík, já ani nevím, jestli o tom vůbec smím někomu říkat. +zazubí se provinile+ Jsem jenom záloha, tuhle akci si řídí holky, takže asi nemám oc právo do toho zasahovat. +pokrčí rameny+ Uvidíme, ono se to nějak vyvrbí. +uculí se+ Jo, to je taky moje oblíbená taktika. +zasměje se+ Jediná útěcha, kterou já vidím, je, že při tom zranění přišel o důležitou část sebe, co ho dělala tím chlapem, kterýho jsi měla ráda. Takže už by to stejně nebyl on, a kdoví, jestli by to nakonec nevyhaslo samo od sebe. Aspoň ti zůstanou hezký vzpomínky. +pohladí ji po paži, a místo soucitnejch gest jim radši ještě doleje+ To je fakt. +uzná+ Musela bys nastolit jasný pravidla. Na druhou stranu jsou to, co ty, a rozumí tomu, a nemusela by ses starat o problémy se stárnutím partnera a dlouhověkost. +uculí se+ To si nesmíš tak brát, aspoň už tě příště nedostanou. +zazubí se+ Prosím tě, jsou to jenom jizvy. +mávne rukou+ kočka jsi furt. +mrkne na ni+

Aha, tak to radši asi změníme téma, ne? +zasměje se+ To máš asi pravdu. Možná mě žere hlavně to, že o tom v podstatě rozhodla jeho matka. Byla proti našemu vztahu od samého začátku a ta nehoda se jí prostě jen náramně hodila do krámu. Nemám ráda, když o mým životě rozhodují druzí. +zamračí se+ Hmm, máš další bod. +zasměje se nad tím, jak jí hezky nastínila výhody vztahů z kolegama ze Slastí:D+ Však uvidíme, co mi budoucnost přinese. Ono není úplně blbý, bejt chvíli single a beztrestně si užívat a flirtovat s kým se mi jen zachce. +zamrká na ni rozpustile+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 15 zář 2013 19:36

Styx: Tak to vůbec netuším o čem mluvíš. Tady jsem poprvé. +zazubí se na ní vesele a v očích jí neméně veseleji zajiskří+ To jsou mi novinky tohle to. +vrtí nad tím nevěřícně hlavou+ A proč zrovna sem? Tedy kde že to vlastně jsme? +rozhlédne se kolem sebe+ A to tu bydlíš sama nebo máš společnost? +koukne na ní s veselým úculem+ No, jednak vim, že máš dneska narozeniny... +a to je pravda to si náhodou pamatuje+ ...a jednak potřebuju mluvit se sestrou. +zamračí se nad tím poněkud+ Ale to teď počká, protože mi určitě budeš vyprávět o co všechno jsem přišla. +usměje se zase vesele+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 15 zář 2013 20:00

Kristián: Tak já počítala s tím, že tam fotografa a kameramana mít budeme? Nic velkýho..jen tak..na památku? Mhmm, podívej na tadyto..to je opečená šunka, nebo co to je? +natahuje se tam a uzme si nějakej tácek s masama, pár sírů k tomu, hrozen a fíky+ A ještě bagetu podej!

Styx: No říkám, že sem to už zase zapomněla! Články čtu, ale občas ty informace propouštím a pak se divím! +směje se+ Ježiš to už sou čtyři roky? to snad néé! to tak hrozně letí? pfch...+kroutí hlavou+ No to už je asi fakt na čase. Zvlášť, když se kvůli práci moc nevidíte.
Tak ono i kvůli tomu, aby měl člověk nějakou tu jakože dovolenou, změnu, a přitom svoje pohodlí a všeczhno co potřebuje i pro práci. Ono se moc nedá úplně se vypařit. Tak...akorát. +usměje se spokojeně+ Noo a vy...se hodláte rozrůstat? +vyzvídá+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 15 zář 2013 20:51

Styx: To mně se černá a bílá taky líbí, ale do života to teda moc praktický není. +zasměje se+ Miluju černý nábytek, ale necháš to den neutřený, a hned je na tom vidět prach. A na bílým taky moc fleků neutajíš. +zazubí se+ Ale když nejsi na úklid sama, je to samozřejmě jednodušší. +připustí s úsěvem+ Mně to přijde jako dobrý kompromis. +přikývne souhlasně+ Je tu znát elegance a kvalita, ale zároveň je to takové neokázalé a decentní. +usměje se+ No jo, naše rodina měla hodně známých hlavně kolem Marseille, takže to tu mám taky celkem prolítané. +uculí se+ To je vlastně dost náhoda, že jsme se jako děti neznaly. Divím se, že se náš otec nepokusil vnutit ti za manžela mýho bráchu. +zazubí se+ Jo? Tak to je úplně ideální. +přikývne na to moře+ Já bych i klidně šla, ale odvést tě vlastní oslavy, to bych asi schytala. +zasměje se+

Beccy: Ale tak to je jedno, ty jsi přítel rodiny. A krom toho ti Byron stejně určitě všechno vykecal. +zasměje se+ To jako kvůli... +naznačí si upíří tesáky :D+ No jo, některý lidi maj hlavu zaraženou tak hluboko ve vlastním zadku, že si ani nevšimnou, že už dávno není devatenáctý století. +protočí oči+ Mně teda nechce nikdo zakolíkovat, ale ani moje ani Byronova rodina z tý svatby taky moc nadšená není. +zavrtí hlavou nechápavě+ Jo, to je rozhodně výhoda. +přikývne pobaveně+ aspoň máš víc času na sebe, a když ti bude smutno, klidně přijď k nám, my tě oba rádi uvidíme. +uculí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 15 zář 2013 22:00

Remus: Že ty mně chceš opít +culí se na něj, jak jí tam dolévá, ale připije si s ním+ Tak útulněji... tobě se líbí, když máme plný barák, jo? Tak to abychom si pořídili kupu dětí +směje se+

Becca: To jsem si mohla myslet +culí se, jak tu katanu odhadla+ Jsou to opravdu nádherné zbraně, ale mně zase tak moc nepřirostly k srdci. Spíš se obdivuji jejich mistrovskému zpracování, než bych s nimi toužila bojovat. Moje oblíbená zbraň? Meče a dýky +kousne si do jazyka, aby neprozradila, že hlavně templářské:D+ Tíhnu spíše k chladným zbraním. S těmi jsem se naučila celkem slušně zacházet. Střílet moc neumím +aby zase neuměla úplně všechno:D+ Ale Postrach mi jednou slíbil, že mě to naučí. Dokonce mi dal pistoli rovnou na míru +zachechtá se+ Nějaký mistr bojových umění... nebo přímo samuraj?

Nef: Já myslela tvůj návrat na Los. Byla jsi teď přece delší dobu tam u vás +vysvětlí jí s úsměvem+ Jsme přímo v srdci Provence. V tomhle domě jsem se narodila. Ale nebydlela jsem tady od svých deseti let. Teď jsem se sem vrátila. Bydlím tady s Remusem... pochopitelně +informuje ji o nejdůležitějších novinkách+ Plánuješ se tady zdržet déle?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Résidence Clermont