Moderátor: Styx Lupin
Victoria píše:Beccy: Ale tak to je jedno, ty jsi přítel rodiny. A krom toho ti Byron stejně určitě všechno vykecal. +zasměje se+ To jako kvůli... +naznačí si upíří tesáky + No jo, některý lidi maj hlavu zaraženou tak hluboko ve vlastním zadku, že si ani nevšimnou, že už dávno není devatenáctý století. +protočí oči+ Mně teda nechce nikdo zakolíkovat, ale ani moje ani Byronova rodina z tý svatby taky moc nadšená není. +zavrtí hlavou nechápavě+ Jo, to je rozhodně výhoda. +přikývne pobaveně+ aspoň máš víc času na sebe, a když ti bude smutno, klidně přijď k nám, my tě oba rádi uvidíme. +uculí se+
Styx píše:Becca: To jsem si mohla myslet +culí se, jak tu katanu odhadla+ Jsou to opravdu nádherné zbraně, ale mně zase tak moc nepřirostly k srdci. Spíš se obdivuji jejich mistrovskému zpracování, než bych s nimi toužila bojovat. Moje oblíbená zbraň? Meče a dýky +kousne si do jazyka, aby neprozradila, že hlavně templářské:D+ Tíhnu spíše k chladným zbraním. S těmi jsem se naučila celkem slušně zacházet. Střílet moc neumím +aby zase neuměla úplně všechno:D+ Ale Postrach mi jednou slíbil, že mě to naučí. Dokonce mi dal pistoli rovnou na míru +zachechtá se+ Nějaký mistr bojových umění... nebo přímo samuraj?
Styx píše:Postrach: Tak doufám, že mi pár takových kvalitních zbraní někdy ukážeš. A hlavně, jak s nimi zacházet +mrkne na něj, že by to zase chtělo nějakou předváděčku:D+ V některých případech ti ale i nůž na dort může zachránit život.
Styx píše:Remus: Že ty mně chceš opít +culí se na něj, jak jí tam dolévá, ale připije si s ním+ Tak útulněji... tobě se líbí, když máme plný barák, jo? Tak to abychom si pořídili kupu dětí +směje se+
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků