Přijímací pokoj

Obydlí Styx a Remuse

Moderátor: Styx Lupin

Re: Přijímací pokoj

Příspěvekod Kristián » 15 zář 2013 22:08

bea: však budeme +pohladí ji po zádečkách+ opečená šunka? tady je snad úplně všechno. +podá bagetku+ a ještě tohle musí býýt +podá misku s olivama+ tak co, nechtěla bys taky něco takovýho? +kývne k tomu luxusu kolem+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 15 zář 2013 22:49

Postrach: Tak doufám, že mi pár takových kvalitních zbraní někdy ukážeš. A hlavně, jak s nimi zacházet +mrkne na něj, že by to zase chtělo nějakou předváděčku:D+ V některých případech ti ale i nůž na dort může zachránit život.

Bea: Tak ještěže jste teď tady. Jinak bys ani nevěděla, že s Remusem už bydlíme jinde. Ale on je ve Walesu stejně docela často, má tam svoje zvířata +usměje se+ Věru tak, už čtyři a půl roku je tomu, co jsi nás seznámila. Letí to... zrovna nedávno jsme s Remusem vzpomínali... o té tvé skvělé seznamovací kachničce +přikyvuje nostalgicky+ To jezdíte na ty dovolené takhle všichni pohromadě? To musí být skvělé. Kolik vás vlastně je? Mám v tom trošku zmatek +vyptává se zvědavě+ Myslíš, jestli plánujeme děti? No... víš jak to je s Remusem. Chtěli bychom oba, samozřejmě, už jsme to spolu probírali. Ale nechceme nic riskovat, proto jsme se domluvili, že nejdřív dojdeme za odborníkem, který nám objasní rizika. A pokud by bylo všechno v pořádku... +pokrčí rameny+ Remus má děti rád.

Viki: Přesně tak. Když chceš mít parádní nábytek, musíš se o něj starat. Anebo mít někoho na to +culí se+ Ty mi to tady moc hezky chválíš, ale tvůj dům je přitom taky nádherný. I když v trochu jiném stylu než tento +oplatí jí to uznání+ Marseille? To město znám moc dobře. Je obrovské, mnohostylové, kosmopolitní. A fascinující +rozplývá se+ Ale bydlet bych tam nechtěla. No to se taky docela divím, že se naše rodiny neznaly, když jsme bydleli tak blízko u sebe. I když, kdoví... možná se naši rodiče i znali, ale to se teď už nedozvíme +povzdechne si+ A proč by mi měl vnucovat za manžela tvého bráchu? +směje se, jestli je to vtip+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 15 zář 2013 22:54

Jo takhle. Tak v tom případě máš pravdu. +zazubí se na ní vesele+ Aha a co že najednou taková změna? +koukne na ní zvědavě jako by jí měla prozradit, že pochází z vesmíru a tohle je místo, kde poprvé přistála+ Takže konečně společné bydlení? Ale to je naprosto úžasný. +usmívá se na ní jak sluníčko+ Jo, no, uvažovala jsem, že se tu nějakou dobu zase zdržím. Potřebujeme se sestrou něco málo pořešit a jakmile se to u nás zase uklidní, tak bych se sem chtěla vrátit. +pokývá vážně hlavou+ Ale musím říct. Na sestru ste mi dali opravdu bravůrně pozor. +zašklebí se, ale ne že by jí něco vyčítala, spíš jí jen škádlí a zlobí+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 16 zář 2013 00:08

Victoria píše:Beccy: Ale tak to je jedno, ty jsi přítel rodiny. A krom toho ti Byron stejně určitě všechno vykecal. +zasměje se+ To jako kvůli... +naznačí si upíří tesáky :D+ No jo, některý lidi maj hlavu zaraženou tak hluboko ve vlastním zadku, že si ani nevšimnou, že už dávno není devatenáctý století. +protočí oči+ Mně teda nechce nikdo zakolíkovat, ale ani moje ani Byronova rodina z tý svatby taky moc nadšená není. +zavrtí hlavou nechápavě+ Jo, to je rozhodně výhoda. +přikývne pobaveně+ aspoň máš víc času na sebe, a když ti bude smutno, klidně přijď k nám, my tě oba rádi uvidíme. +uculí se+

No kupodivu nevykecal. Dostala jsem z něj akorát že "to bude hrozně nebezpečný a vůbec" +zasměje se+ Jo, přesně kvůli..+vycení na ni svoje zoubky a zasměje se+ No ve vlastním zadku..to by se snad ještě dalo omluvit..horší, když ji zarážej do těch cizích..+zazubí se pobaveně (jsem se tu tlemila snad minutu, skvělá hláška :lol: )+ Taky nemáš požehnání rodičů? +podiví se upřímně a pak jí to dojde+ Aha, je mi to jasný, kouzelnická rodina versus mudla. +potřese hlavou+ A pak že středověk zkončil...kecy v kleci. +odfrkne si znechuceně+ Tak jo, beru tě za slovo a někdy se k vám vetřu. +mrkne na ni vesele+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 16 zář 2013 00:10

Styx: No to jo! Já sice pobrala, že tohle stavení je, ale že tu bydlíte sem si nezafixovala. Nebude si je sem stěhovat? To je fakt neuvěřitelný. Ale jo, taky sme nedávno s yohannkou přemýšlely, jak už je to dávno, co sem potkala Kristiána...
No někdy jedu třeba jen s někým a někdy všichni spolu. Residence Italy je taková průchozí celkově. Jak, kolik? +trochu nechápavě+ No Žaneta, Kristián, Zuzka a já. Ale přes prázdniny u nás často byli i Bianca a Oliver, to jsou děti Johnna Abruzziho, jestli si ho pamatuješ. A někdy i jejich kamarádi... A taky na Residenci občas přijede jejich matka s přítelem...jak říkám, tam je to i trochu průchozí, ale tím, že je tam tolik místností s komplet příslušenstvím, má každej soukromí. Zase na druhou stranu Zuzka část prázdnin byla i u nich a viditelně jí pobyt s děckama prospěl.
Fakt? +začne se culit+ No to je velký! Já myslela, že byste prvně plánovali svatbu a vy rovnou takhle! To budu držet palce! Nepochybuju o tom, že Remus by byl skvělej táta, a ty určitě mamka. +mrkne na ni spiklenecky+ Ale teda...+pokýve hlavou+ myslím, že to bude větší dřina, než práce pro Amona!

Kris: Jéžiš mně bude zle! +ale dává si od každýho kousek+ Jo, je to nějaký grilovaný, nebo něco, a je to výborný! Jako zámek? No je to tu úplně nádherný, ale není to přímo ten styl, kterej si zařizuju. Ale dovolená na takovým panství by nebyla k zahození..nebo třeba líbánky..+uculuje se+ Jako né přímo tady! +dodá rychle+ Ale líbí se mi to. Proč? Chceš něco většího, než mýtinka? Už sem přemýšlela, že já mám kancelář, ale vy tam s žanetou nemáte vlastně žádný prostory kromě společných a nahoře sou ještě nějaký podkrovní prostory, tak možná by se dalo přistavět něco jako...pracovny, kdybyste chtěli? takový..pracovny s postelou..když mě budete mít plný zuby...
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 16 zář 2013 00:18

Styx píše:Becca: To jsem si mohla myslet +culí se, jak tu katanu odhadla+ Jsou to opravdu nádherné zbraně, ale mně zase tak moc nepřirostly k srdci. Spíš se obdivuji jejich mistrovskému zpracování, než bych s nimi toužila bojovat. Moje oblíbená zbraň? Meče a dýky +kousne si do jazyka, aby neprozradila, že hlavně templářské:D+ Tíhnu spíše k chladným zbraním. S těmi jsem se naučila celkem slušně zacházet. Střílet moc neumím +aby zase neuměla úplně všechno:D+ Ale Postrach mi jednou slíbil, že mě to naučí. Dokonce mi dal pistoli rovnou na míru +zachechtá se+ Nějaký mistr bojových umění... nebo přímo samuraj?

No jo, já jsem asi v srdci Japonka. +uculí se+ Středověké meče nemám ráda z toho důvodu, že se mi s nimi špatně zachází. Ne kvůli váze, ale délka. Když je většina v lepším případě o nějakých deset čísel menší než já, je to docela nepraktický. A vypadá to blbě. +zasměje se+ Ale třeba takový turecký šavle, římský gladiusy...s těma se dá zacházet pohodlně i při mojí výšce. Ale tipuju, že obouručákům asi taky moc neholduješ, ne? +uculí se+ Neboj, když zvládáš meče, pistole zvládneš v pohodě. Jen míříš a mačkáš spoušť, na tom nic není. +mávne rukou+ A Postrach jako učitel? To už vůbec nepřichází v úvahu, že bys nevystřílela v terči samý desítky. +zazubí se+ No...byl to ninja, ale ne pravý. Patřil ke klanu Ipponsugi, kteří se v tomhle umění dostali mezi obyčejnými lidmi nejdál. Praví ninjové jsou...no, upíři. +dodá nakonec neurčitě, o tomhle klanu by raději diskrétně pomlčela:D+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 16 zář 2013 01:07

Styx: Jo, proto my máme doma pěknej bordel a míň perfektní nábytek +zasměje se+ Ale já už jsem na pořádek celkem rezignovala, Jeefes udržuje slušně uklizeno tam, kde přijímáme hosty, a jinak... +mávne rukou se smíchem+ No děkuju, ale můj dům není moc v žádným stylu. +uculí se+ Spíš taková totální pouliční směska. +pousměje se+ Fascinující, to jo, hlavně v noci. +protočí pobaveně oči+ Přes den to tam celkem jde, ale jak se setmí, aby měl člověk v botě kudlu. +zasměje se+ V Marseille jsem zažila svý první nývštěvy a v nočním klubu, byla to celkem drsná škola. +zazubí se+ To jo, a taky jsme v podobným věku, nejmíň debutantský ples bychom musely mít spolu. +přikývne+ Kdy jsi se odsud odstěhovala? +zajímá se+ No když se měl brácha zasnoubit, zvažovaly se snad všechny svobodný holky v jižní polovině Francie. +zazubí se+ Divím se, žes nebyla na seznamu. +uculuje se, a srandu si samozřejmě dělá :D+

Beccy: No jo, on toho taky moc neví, snažila jsem se nezacházet moc do detailů, abych ho nevyděsila ještě víc. +uculí se provinile+ A pravda je, že já toho vím ještě míň. +zazubí se+ (bezva, teď mám v hlavě představu, jak Molly Weasley... ugh :D) Jo taky mám radši, když se lidi drží od mýho zadku dál. +přikývne vážně+ Pokud jim to teda nedovolím, že. +rozesměje se, asi ten alkohol nějak působí :D+ No jo, to je jen vrcholek ledovce. +protočí oči+ Teda, otci pochopitelně vadí v první řadě tohle, takže už jsem oficiálně vyděděná. +uculí se+ Taky jde o... no, životní styl, jakej vyznáváme? +pokrčí rameny+ Víš, nerespektujem ty správný hodnoty, ani jeden z nás nepracuje, sem tam nějaká ta tráva, alkohol, a tak dále, +pozvedne obočí+ občas se koupem polonahý ve fontáne, prostě jsme prej nezodpovědný fetky. +uchechtne se+ U Byrona doma jsem ještě nebyla, alepodle toho, jak přistupujou k němu, mě si asi moc neoblíbí. +ušklíbne se+ No jasně, doraž kdy chceš. +přikývne s úsměvem+ Nezaručuju, že nebudem zrovna spát, máme úplně pošahanej biorytmus, ale postelí pro hosty máme spoustu, a zásobu alkoholu taky. +mrkne na ni+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Postrach » 16 zář 2013 12:23

Styx píše:Postrach: Tak doufám, že mi pár takových kvalitních zbraní někdy ukážeš. A hlavně, jak s nimi zacházet +mrkne na něj, že by to zase chtělo nějakou předváděčku:D+ V některých případech ti ale i nůž na dort může zachránit život.

Víš, že tobě kdykoliv cokoliv kvalitního rád předvedu...*pousměje se skoro ďábelsky* Ne, je dobré, když dokážeš poznat kvalitní materiál a zbraň od nekvalitní...ušetří to hodně zbytečných nákupů...i když, to asi vám ženám moc nevadí, co. *mrkne* To může. Někdy stačí i vidlička * :lol: *
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Remus Lupin » 16 zář 2013 12:28

Styx píše:Remus: Že ty mně chceš opít +culí se na něj, jak jí tam dolévá, ale připije si s ním+ Tak útulněji... tobě se líbí, když máme plný barák, jo? Tak to abychom si pořídili kupu dětí +směje se+

No přece nebudeš na vlastní narozeniny střízlivá...*podívá se na ni vesele* no, rozhodně je to lepší, než bloudit jak duch sám...no, jestli se cítíš býti matkou v domácnosti...*zasměje se* taková kupa by asi dala zabrat...a nebo budeme muset nějaké navíc adoptovat. *napije se*

(ano, Remus děti rááád...na tymiánu :smich: )
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 16 zář 2013 18:57

Remus: Ok, máš mě na svědomí. Jsi za mně zodpovědný... i za to, co dnes budu vyvádět +uculí se a zhluboka se tedy od něj napije+ Nene, nejsem typ domácí puťky a la Molly Weasley, která celý den lítá kolem sporáku, aby nakrmila početnou rodinu, na sukni pověšený tucet křičících dětiček +mává mu důrazně prstíkem před nosem, že to tedy ne+ Jedno bude stačit (na tom tymiánu :lol: ).

Postrach: Vím a moc si toho vážím +vrátí mu ten ďábelský úsměv+ Zatím všechno, cos mi doteď předvedl, mělo punc té nejvyšší kvality. A jsem opravdu zvědavá, čím mě ještě překvapíš +poznamená zvídavě+ Já nakupuji zbraně jenom v Guns, tam mám záruku, že mi neprodáte nůž na kuchání kuřat +uculí se+ Jak vlastně poznáš kvalitu... pouhým pohledem? Nebo si to musíš osahat, vyzkoušet? Nejlíp na někom druhém? +cuknou jí koutky+

Bea: Až se tady pořádně zabydlíme, tak Romuluse si sem určitě vezmeme. Nenecháme ho v těch lesích samotného. S Niou (to je dračička) to bude horší. Tady by ji někdo mohl uvidět, jak lítá nad domem, nebo by nám tady zapálila les +směje se+ Ale s ní taky určitě něco vymyslíme. Remus stejně pořád pendluje mezi Francií a Walesem +ukrojí si kousek dortíku+ No myslela jsem tím, kolik vás je, když vyrazíte na tu společnou dovolenou. No teda... a odpočineš si vůbec, když máš tam tolik dětí najednou? Jak je zabavíš, aby nezlobily? To tě fakt obdivuji, jak to všechno zvládáš +přikyvuje uznale+ Ale my přece ještě nic neplánujeme. Jen jsme o tom spolu mluvili jako do budoucna +vysvětlí jí se smíchem+ Musíme si tyto věci ujasnit předem, když chceme spolu žít. V našem případě určitě. Taky si neumím představit, co by na to řekl Amon, kdybych mu oznámila, že jdu na mateřskou +rozesměje se opravdu pobaveně+ Tak k plánování svatby jsme se ještě nedostali. Svatba není tak důležitá +mávne nad tím rukou, ale nezní to moc přesvědčivé+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Résidence Clermont