Moderátor: Styx Lupin
Styx píše:
Postrach: Vím a moc si toho vážím +vrátí mu ten ďábelský úsměv+ Zatím všechno, cos mi doteď předvedl, mělo punc té nejvyšší kvality. A jsem opravdu zvědavá, čím mě ještě překvapíš +poznamená zvídavě+ Já nakupuji zbraně jenom v Guns, tam mám záruku, že mi neprodáte nůž na kuchání kuřat +uculí se+ Jak vlastně poznáš kvalitu... pouhým pohledem? Nebo si to musíš osahat, vyzkoušet? Nejlíp na někom druhém? +cuknou jí koutky+
Styx píše:Remus: Ok, máš mě na svědomí. Jsi za mně zodpovědný... i za to, co dnes budu vyvádět +uculí se a zhluboka se tedy od něj napije+ Nene, nejsem typ domácí puťky a la Molly Weasley, která celý den lítá kolem sporáku, aby nakrmila početnou rodinu, na sukni pověšený tucet křičících dětiček +mává mu důrazně prstíkem před nosem, že to tedy ne+ Jedno bude stačit (na tom tymiánu ).
Victoria píše:Beccy: No jo, on toho taky moc neví, snažila jsem se nezacházet moc do detailů, abych ho nevyděsila ještě víc. +uculí se provinile+ A pravda je, že já toho vím ještě míň. +zazubí se+ (bezva, teď mám v hlavě představu, jak Molly Weasley... ugh ) Jo taky mám radši, když se lidi drží od mýho zadku dál. +přikývne vážně+ Pokud jim to teda nedovolím, že. +rozesměje se, asi ten alkohol nějak působí + No jo, to je jen vrcholek ledovce. +protočí oči+ Teda, otci pochopitelně vadí v první řadě tohle, takže už jsem oficiálně vyděděná. +uculí se+ Taky jde o... no, životní styl, jakej vyznáváme? +pokrčí rameny+ Víš, nerespektujem ty správný hodnoty, ani jeden z nás nepracuje, sem tam nějaká ta tráva, alkohol, a tak dále, +pozvedne obočí+ občas se koupem polonahý ve fontáne, prostě jsme prej nezodpovědný fetky. +uchechtne se+ U Byrona doma jsem ještě nebyla, alepodle toho, jak přistupujou k němu, mě si asi moc neoblíbí. +ušklíbne se+ No jasně, doraž kdy chceš. +přikývne s úsměvem+ Nezaručuju, že nebudem zrovna spát, máme úplně pošahanej biorytmus, ale postelí pro hosty máme spoustu, a zásobu alkoholu taky. +mrkne na ni+
Styx píše:Becca: Já jsem tu vášeň pro středověké meče vlastně zdědila. Náš rod má kořeny až do dvanáctého století, mí předkové byli rytíři, takže o sečné a bodné zbraně nebyla v naší rodině nouze. Doma máme slušnou sbírku středověkých evropských zbraní po prapraprapředcích. Ale máš pravdu, při naší výšce je boj s mečem občas problém +uculí se+ Obouručák, heh... umíš si mě s ním představit? +směje se+ Ale jo, už jsem to s ním párkrát zkoušela. Dřina, ale skvělý zážitek. Ty meče jsou fascinující +přikyvuje+ Jenom mířit a mačkat? Tak to bych snad i zvládla +směje se pobaveně+ Aha... takže to musel být opravdu dobrý učitel, když na něj tak hezky vzpomínáš. I když já se v těch východních klanech moc nevyznám. Ale ninjové a jejích bojové umění se mi líbí +neptá se jí dál, když vidí, že se jí o tom moc nechce povídat+
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků