Přijímací pokoj

Obydlí Styx a Remuse

Moderátor: Styx Lupin

Re: Přijímací pokoj

Příspěvekod Kristián » 16 zář 2013 19:03

Bea: ale nebudee, dáme si na to panáka a hned bude líp! +nalije jí nějakej likérek a dá jí pusinku na krček+ no to by bylo moc zajímavý, kdyby líbánky proběhly tady +směje se+ myslím, že by se místní nestačili divit! To né, mýtinka je velká dost.. mmm.. vlastně ani zas tak moc místa na práci nepotřebuju.. řeším to tak nějak za pochodu. Na druhou stranu bych nemusel mít pronajatej ten domek +co tam má někde v rakousku+ takže.. mmm.. možná taková pracovna není špatnej nápad.
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 16 zář 2013 22:38

Nef: Změna? No prostě, napadlo mně, že bychom si s Remusem mohli vyzkoušet bydlet spolu. A jak ho znám, na Orlíku by se necítil šťastný. Proto jsem nám pořídila něco mnohem menšího a útulnějšího, blíž k přírodě. Tedy netuším, jestli je šťastný tady, ale snad se mu tady aspoň líbí +pokrčí rameny+ Takže zůstaneš už natrvalo? Tak to je skvělé. Mnohé se tady změnilo, to budeš koukat +mrkne na ni+ No... ehm... já jsem se snažila... ale to uhlídáš spíš hejno vos, než Jasmine. Ze začátku se mi to dařilo, dokud byla na Darktoru, ale pak se mi ztratila z dohledu +pokrčí rameny, že ona za to vlastně vůbec nemůže+ Ale myslím, že je v dobrých rukou. Tu rodinu znám.

Becca: Já jsem tu vášeň pro středověké meče vlastně zdědila. Náš rod má kořeny až do dvanáctého století, mí předkové byli rytíři, takže o sečné a bodné zbraně nebyla v naší rodině nouze. Doma máme slušnou sbírku středověkých evropských zbraní po prapraprapředcích. Ale máš pravdu, při naší výšce je boj s mečem občas problém +uculí se+ Obouručák, heh... umíš si mě s ním představit? +směje se+ Ale jo, už jsem to s ním párkrát zkoušela. Dřina, ale skvělý zážitek. Ty meče jsou fascinující +přikyvuje+ Jenom mířit a mačkat? Tak to bych snad i zvládla +směje se pobaveně+ Aha... takže to musel být opravdu dobrý učitel, když na něj tak hezky vzpomínáš. I když já se v těch východních klanech moc nevyznám. Ale ninjové a jejích bojové umění se mi líbí +neptá se jí dál, když vidí, že se jí o tom moc nechce povídat+

Viki: Já taky nemám moc času na to věčně běhat s prachovkou po baráku a uklízet, nemysli si. Zatím to je čisté, protože je to nové. Ale je mi jasné, že to tak dlouho nevydrží +culí se+ Přemýšlela jsem, že bych si najala nějakou hospodyni. A napadla mně jedna, která se nám starala o domácnost, když jsem byla malá. Chci ji vyhledat. Moc ráda bych se s ní zase setkala +prozradí jí své plány+ No proto to říkám, že tvůj dům je v jiném stylu než tento. Můj je ve francouzském, ten tvůj v tom ostatním +zasměje se+ Přesně tak. Přes den je město nádherné, obzvlášť starý přístav... a námořníci +culí se nevinně+ A ten úchvatný výhled na celé město z Notre Dame, ten se nedá zapomenout. Ale v noci je o to život. Dokonce jsem už měla co do činění s marseilleským podsvětím +zamračí se, když si vzpomene na tu smrtijedskou akci+ Odstěhovali jsme se odsud na sever, když mi bylo deset. Takže možná proto jsem se nedostala do seznamu potencionálních snoubenek tvého bratra +zasměje se pobaveně+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Postrach » 17 zář 2013 13:47

Styx píše:
Postrach: Vím a moc si toho vážím +vrátí mu ten ďábelský úsměv+ Zatím všechno, cos mi doteď předvedl, mělo punc té nejvyšší kvality. A jsem opravdu zvědavá, čím mě ještě překvapíš +poznamená zvídavě+ Já nakupuji zbraně jenom v Guns, tam mám záruku, že mi neprodáte nůž na kuchání kuřat +uculí se+ Jak vlastně poznáš kvalitu... pouhým pohledem? Nebo si to musíš osahat, vyzkoušet? Nejlíp na někom druhém? +cuknou jí koutky+

*jen se pousměje* Záleží, jak moc se čím necháš překvapit. *napije se* pak nemůžeš mít doma nekvalitní zbraně. Tam se k šizené oceli opravdu nedostaneš...dá se to poznat..i pohledem, pokud je to opravdu šunt...Zkouška je samozřejmě lepší...a lépe vyzkoušet, než pak pozdě zjistit...akorát těch dobrovolníků na zkoušení je poněkud...nedostatek.*poznamená nevinně*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Remus Lupin » 17 zář 2013 13:50

Styx píše:Remus: Ok, máš mě na svědomí. Jsi za mně zodpovědný... i za to, co dnes budu vyvádět +uculí se a zhluboka se tedy od něj napije+ Nene, nejsem typ domácí puťky a la Molly Weasley, která celý den lítá kolem sporáku, aby nakrmila početnou rodinu, na sukni pověšený tucet křičících dětiček +mává mu důrazně prstíkem před nosem, že to tedy ne+ Jedno bude stačit (na tom tymiánu :lol: ).

To já jsem pořád...a rád, zodpovědný...a vyvádět klidně můžeš...*zajiskří mu pobaveně v očích* ach, to je škoda...Molly vždycky tak dobře vařila...*zatváří se nešťastně a pak se rozesměje* Ne, to opravdu bych po tobě nechtěl...a ani bych to nemohl mít doma...*zavrtí hlavou* co bys vůbec chtěla radši? Kluka nebo holku?*napadne ho*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Neferet » 17 zář 2013 14:45

Tak hlavně, jestli jste oba naprosto spokojení a šťastní. +usmívá se na ní jak sluníčko+ Předpokládám, že vám to spolu jde, když jste se takhle sestěhovali a vidíte se každej den od rána do večera. +vyzvídá strašně nenápadně jestli je u nich všechno v pořádku+ A co je ještě nového? O co všechno jsem přišla? +zajímá se hned+ No určitě to mám do budoucna v plánu, ale ještě je spousta věcí, co musím vyřešit. +pokývá souhlasně hlavou. chvíli si jí měří podmračeným výrazem jak vypráví jak na Jasmine dávala nedávala pozor, ale nakonec se vesele zasměje+ Já vím, je to něco jí uhlídat. Omlouvam se, že jsem to na vás takhle hodila, ale nechtěla jsem jí tu nechávat úplně bez dozoru a všechno se to odehrálo tak rychle. +povzdechne si+ Jo v dobrých rukách... +povzdechne si a z části si tak jako odfrkne+ O to mi zase tak moc nejde. Tak nějak tuším, že jí u nich nic nehrozí, ale spíš mě trápí... jasně když jsem to zjistila byla jsem vytočená, ale pak jsem si začala všímat jak moc je v tom Jasmine po uši a mám obavy, co se stane až si ten... jak on se jmenuje... Christian uvědomí, že by vlastně chtěl nějakou starší usedlejší ženu bližší jeho věku. +pokrčí zlehka podmračeně rameny+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 17 zář 2013 19:32

Remus: Já přece vím, ty jsi byl z nás dvou vždycky ten zodpovědnější +uculí se na něj+ Ne, jako Molly opravdu nejsem +napije se šampaňského+ Možná nevařím tak skvěle jako ona... +povyhrne si už tak krátké šaty, aby si nenatrhla krajku:) a obkročmo si na něj sedne tváří k němu+ ...zato mám jiné přednosti +pohlédne na něj co nejsmyslněji, ale uculuje se u toho+ Co-že? +zaskočí jí v krku, když se Remus zeptá, jestli by chtěla kluka nebo holčičku+ No... nad tím jsem ještě nikdy nepřemýšlela... +jeho otázka ji překvapí, o tomhle se ještě nikdy nebavili+ ...ale důležitější, než pohlaví bude pro mě to, aby to dítě bylo zdravé... víš, co tím myslím +obejme ho kolem krku a dívá se mu zblízka do očí+ A co ty... co by sis přál radši? +vyzvídá nenápadně+

Postrach: Já mám ráda překvapení. A ty jich máš nepřebernou zásobu +uculí se+ Čím mě například chystáš překvapit na příští lekci? A neříkej, že si mám počkat. Nevydržím to +zasměje se+ Právě proto chodím jenom k vám a ne ke konkurenci. Ale mám doma i sbírku zbraní, které nejsou od vás. Je to dědictví po předcích. Nádherné a vzácné zbraně +přikyvuje+ Nepovídej, že bys měl zrovna ty nedostatek dobrovolníků +kroutí nevěřícně hlavou+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 17 zář 2013 20:08

Victoria píše:Beccy: No jo, on toho taky moc neví, snažila jsem se nezacházet moc do detailů, abych ho nevyděsila ještě víc. +uculí se provinile+ A pravda je, že já toho vím ještě míň. +zazubí se+ (bezva, teď mám v hlavě představu, jak Molly Weasley... ugh :D) Jo taky mám radši, když se lidi drží od mýho zadku dál. +přikývne vážně+ Pokud jim to teda nedovolím, že. +rozesměje se, asi ten alkohol nějak působí :D+ No jo, to je jen vrcholek ledovce. +protočí oči+ Teda, otci pochopitelně vadí v první řadě tohle, takže už jsem oficiálně vyděděná. +uculí se+ Taky jde o... no, životní styl, jakej vyznáváme? +pokrčí rameny+ Víš, nerespektujem ty správný hodnoty, ani jeden z nás nepracuje, sem tam nějaká ta tráva, alkohol, a tak dále, +pozvedne obočí+ občas se koupem polonahý ve fontáne, prostě jsme prej nezodpovědný fetky. +uchechtne se+ U Byrona doma jsem ještě nebyla, alepodle toho, jak přistupujou k němu, mě si asi moc neoblíbí. +ušklíbne se+ No jasně, doraž kdy chceš. +přikývne s úsměvem+ Nezaručuju, že nebudem zrovna spát, máme úplně pošahanej biorytmus, ale postelí pro hosty máme spoustu, a zásobu alkoholu taky. +mrkne na ni+

Tak to mi mluvíš z duše +směje se na ten komentář se zadkem:D+ Hele to nic, já jsem taky vypálená skvrna v rodokmenu. +protočí oči a zašklebí se+ Hele, neřešte to. Bez takových snobů se docela klidně obejdete. +mrkne na ni+ Tak já radši předem pošlu sovu, jo? Nebo Patrona. +zazubí se+ Abych vás nevyrušila u nějaký...zajímavější činnosti. +zazubí se vesele+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 17 zář 2013 20:15

Styx píše:Becca: Já jsem tu vášeň pro středověké meče vlastně zdědila. Náš rod má kořeny až do dvanáctého století, mí předkové byli rytíři, takže o sečné a bodné zbraně nebyla v naší rodině nouze. Doma máme slušnou sbírku středověkých evropských zbraní po prapraprapředcích. Ale máš pravdu, při naší výšce je boj s mečem občas problém +uculí se+ Obouručák, heh... umíš si mě s ním představit? +směje se+ Ale jo, už jsem to s ním párkrát zkoušela. Dřina, ale skvělý zážitek. Ty meče jsou fascinující +přikyvuje+ Jenom mířit a mačkat? Tak to bych snad i zvládla +směje se pobaveně+ Aha... takže to musel být opravdu dobrý učitel, když na něj tak hezky vzpomínáš. I když já se v těch východních klanech moc nevyznám. Ale ninjové a jejích bojové umění se mi líbí +neptá se jí dál, když vidí, že se jí o tom moc nechce povídat+

+se zájmem ji poslouchá+ No jo, tak to je pak jasný, máš to v krvi. +pokýve s úsměvem hlavou+ No právěže docela umím, vcelku vtipná představa. +směje se+ Vypadám s ním dost podobně. +zašklebí se pobaveně+ To ano, vážila jsem si ho. +pousměje se. Heh, ono by i chtělo, ale nesmííí:D Páč to v podstatě souvisí s NK, ti skuteční ninjové:D +Tak já tě už nechám věnovat se i ostatním hostům. +usměje se na ni+ A ještě jednou krásný narozky. +přiťukne si s ní a jde si trochu prohlédnout kde to vlastně bydlí:P+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 17 zář 2013 20:26

Neferet: Doufám, že můžu mluvit za oba, že jsme spokojeni a šťastni. Spíš se vidíme od večera do rána... každý máme své pracovní povinnosti +usměje se+ Událo se toho spousta, to je na delší vyprávění, až někdy přijdeš na návštěvu, tak to probereme +domluví se s ní+ To je v pořádku, rádi jsme ti na sestru dohlédli, v rámci možností. Ale uznej, že prostě nejde stát jí pořád za zády a hlídat ji. My máme své životy a ona taky. Respektujeme její život a soukromí +vysvětlí jí to obšírně+ Proč by si měl ten její přítel hledat jinou? Nechápu... mám dojem, že se mají rádi...

Becca: No spíš jsem v tom vyrůstala, takže to ani nešlo jinak +usměje se+ Heh, to tedy jo... někdy bychom si to mohly zkusit, takový zábavný přátelský souboj s obouručákama... ani jedna z nás by nebyla se svou postavou proti té druhé v nevýhodě +culí se+ Dobře, jsem ráda, že jsme si tak hezky po dlouhé době pokecaly. A stav se někdy na Orlíku, Tony tě určitě rád uvidí +mrkne na ni a jde se věnovat dalším hostům+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 17 zář 2013 23:26

A to je hlavní, tedy to, že jste šťastní. +usmívá se na ní+ Jasně, přijdu co nejdřív to bude možný. +pokývá souhlasně hlavou, že to chce nějaký ženský dýchánek+ Jasně, tohle chápu. Navíc faktem je, že některý lidi jsou prostě neuhlídatelný. +pokývá souhlasně hlavou, trošku zachmuřeně ale nakonec se i usměje+ Jo, jo... vypadá to, že se mají hodně rádi. Nikdy jsem sestru neviděla tak šťastnou a zamilovanou... úplně jí to bylo vidět na očích. +pohodí zlehka rukou+ Já jen... prostě se bojím, že jí nakonec ublíží. To je celé. +povzdechne si starostlivě+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Résidence Clermont