od Remus Lupin » 02 led 2015 12:19
*pozoruje ji při rozbalování a má radost s ní* Myslel jsem, že by ti udělaly radost...*usměje se na ty hodinky a kochá se, jak mu tam dělá módní přehlídku* Nemáš vůbec zač...*mrkne na ni a pustí se do své hromádky* No, to bych si na sebe nedokázal natáhnout...*směje se nad tím dámským svetrem a obhlíží svou pánskou verzi* tenhle je úplně skvělý...v tom určitě nezmrznu. I bez kožichu.*na pouzdro skutečně chvíli vyjeveně kouká* uf...už jsem se lekl, muzikální totiž opravdu nejsem...leda bych potřeboval v lese plašit turisty...*otevře pouzdro a oči mu zasvítí* ale tohle turisti nedostanou...*obhlíží mlsně pochutiny a nad kufrem na knihy se rozesměje* no konečně si budu moct vzít knihovnou s sebou...tedy aspoň část...*už mu v hlavě šrotuje, které vzít s sebou na různé výpravy* cha...no, třeba to byl jeho podobně neřádný bratranec...*přimhouří oči na pásek trošku pomstychtivě - cha - to máš za to, že zkoušíte topit a žrát lidi* a co je tohle?*obchází největší balík dookola, nakonec ho otevře a rozesměje se* aby se mi ještě chtělo pak vycestovat...když to bude tak pěkně všechno při ruce..*mrkne na ni a pak si ji stáhne k sobě do náruče* děkuji, Karkulko, moc krásné dárky...*políbí ji*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.
-Theodore Roosevelt-