Přijímací pokoj

Obydlí Styx a Remuse

Moderátor: Styx Lupin

Re: Přijímací pokoj

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 14 zář 2013 23:52

Vicki: Správnej přístup. +mrkne na ni+. Ale trocha žárlivosti neuškodí, čas od času. +uculí se.+ Upíří potomstvo?! +vyjeví se naprosto v šoku+ Počkej..to jako...mimina? Se...zubama?! +polkne, protože se jí udělá fakt skoro fyzicky zle+ Ježišikriste, nasekejte ho na sushi, lepší řešení nemám. +kroutí nechápavě hlavou+ Hmm..po bráchově holce? +koukne na ni zamyšleně+ Není to náhodou Jasmine? Ta Neferetina sestra? +vyhrabě z paměti asi nějaký články z novin:D+ Ta holka si teda taky umí vybrat potíže..+zavrtí hlavou+ Naprosto chápu, co myslíš. Když jde do tuhýho, potřebuješ si chránit hlavně vlastní krk, případně se krýt s někým, kdo ví, co a jak...+přikývne souhlasně+ Jak jsi rozptýlená strachem o někoho,koho miluješ...je to průser. +povzdechne si+ Asi vím, co myslíš. Charlie byl na jednu stranu taky takovej. I když miloval svou berettu a uměl s ní zacházet. +pousměje se trochu smutně+ No Charlie zas občas lezl do postele popálenej od draků. +zasměje se+ Nene, ve vztahu by se lidi měli respektovat s tím dobrým i s tím špatným. Násilím se pokoušet o změny...to nic dobrýho nikdy nepřinese. +zavrtí hlavou+ No jo, vězely jsme s Manori až po krk ve sračkách, jestli to tak můžu vyjádřit. +ušklíbne se+ A tohle mi zůstalo na památku...+vyhrne si trochu rukáv černýho trička nahoru a ukáže jí zjizvené předloktí+ Solárko a stříbro..špatná kombinace. +ušklíbne se a zase rukáv stáhne dolů+
There's hell in your eyes
So let your demons dance with mine
We'll kill each other some day
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 15 zář 2013 00:27

Becca: No jo, mělas vidět, jak jsem vyváděla, když po něm vyjela moje sestra. +zazubí se+ Ale nesnáším žárlení, mám dycky pocit, že se chovám jak hysterická koza. +uculí se+ Prostě... asi je to naivní, ale tak nějak mu věřím. +pokrčí rameny s úsměvem+ No mě se neptej, já nevím, jak to funguje. +pokrčí rameny+ Asi by byly napůl, protože ona je člověk, že jo. A pak by ji asi přeměnil a vládli by spolu vesmíru, já nevím, jak mu to běhá v hlavě. +protočí oči+ Jo jo, to je ona. Znáš ji? +usměje se+ Pro mě je to podmíněný tím, že ohrožuje můj domov a moji rodinu. Teda jakože je reálný riziko, že by mohl proniknout sem a přijít do mýho domu. +zamračí se+ Krom toho, nevím, jak jinak ho zastavit. Teda, neber si to špatně, ale jste pěkně těžkej oříšek, magie na vás funguje sporadicky, a udržet ho mimo jiným způsobem než ho sejmout... nevím, co s tím. +pokrčí rameny unaveně+ Já vím, a nechci to po něm. +a teprv teď jí to dojde+ Ježiš já jsem pitomá, sypat na tebe svý vztahový problémy, když... +mávne rukou+ Jak ti vlastně je? +zeptá se opatrně na Charlieho a pro jistotu jí doleje+ Tyjo. +ujede jí, když uvidí ty jizvy+ Bolí to? +nakloní se blíž, ale opatrně, aby se jich nedotkla+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 15 zář 2013 01:46

Vicki: Tak to si dokážu docela představit. Taky bych řádila. +zablýskne jí v očích+ Popravdě já jsem na žárlivost taky trochu vysazená. Jenže to máš jako se vším ostatním..každýho koření je třeba jen přiměřeně. Všeho moc škodí. A žárlivosti obzvlášť. +pokýve hlavou+ A důvěra...bez tý to nejde nikdy. Ta je alfa i omega. Aspoň u mě určitě. +pousměje se+ Napůl..bože...+zavrtí hlavou+ Upíří děti...to je tak..zvrácený. +zavrtí znechuceně hlavou+ Víš, je takový nepsaný pravidlo, napříč všemi druhy a rasami upírů...nikdy neměnit děti. Ale samozřjemě ne každý to dodržuje...+ve tváři je jasně poznat, co by s těmi, co mění děti, ráda provedla+ A drtivá většina je i normálním způsobem neplodná. Nemůžem mít děti ani mezi sebou ani s lidmi. Samozřejmě nevím, co by se stalo, kdyby se přidala magie. A zkoušet to rozhodně nehodlám. Dítě, ať už proměněný, nebo jen zčásti upír..podle mě z toho nemůže vyjít se zdravým rozumem. +oklepe se z té představy+ Jo tak trochu ji znám. Docela hezky jsme si pokecaly ve Slastech, po tom jejím vystoupení. +pousměje se+ To je jasný, já bych pro svý přátele cedila poslední kapku krve. +přikývne vážně+ Já si to špatně neberu, neboj. Sama mám s lovem vlastního druhu vcelku bohatý zkušenosti. +ušklíbne se+ A jsem v tomhle rozhodně na tvý straně. Zlikvidovat ho, je jediná možnost, jak mít jistotu, že už nikomu neublíží. Tak je to se zcvoklými upíry vždycky. +potřese hlavou+ Prosím tě, klid. Už jsem s tím srovnaná. Jakžtakž. +dodá, ale pousměje se.+ Díky. +koukne na ni vděčně když jí doleje a hned se napije+ Ne, už to nebolí. Jsou to prostě jizvy. Nové svaly, kůže...akorát chloupky už nikdy nedorostou. +uculí se pobaveně+ Vím, asi to vypadá divně, když o tom tak vtipkuju, ale...co s tím taky jinýho dělat, že. +pokrčí rameny a mrkne na ni+
There's hell in your eyes
So let your demons dance with mine
We'll kill each other some day
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 15 zář 2013 02:23

Jo, s tím souhlasím. +usměje se na tu důvěru+ Ale tak my jsme zatím vedle i z normálního, kořenit bude snad potřeba až tak za pět deset let. +zasměje se+ Jo, zkrátka je to problém na tolika úrovních, že je prostě potřeba s tím něco udělat. +souhlasně přikývne+ Jenže jestli Byron řekne, že nechce, abych ta jela... no, tak budu muset vymyslet něco alternativního, protože je na prvním místě. +pokrčí rameny+ Tak to je určitě ona. +přikývne+ Krom toho, brácha mi pomohl s mým padoušským exoušem, takže by bylo fér pomoct zase jemu. +uculí se+ Ale myslím, že tohle rozhodnutí nechám na Byronovi. +poskrábe se zamyšleně ve vlasech+ To jsem ráda. +usměje se+ Bude líp. +přikývne přesvědčeně+ Koukni na mě, před rokem jsem myslela, že jsem úplně v hajzlu a už nejspíš nikdy nebudu moct věřit chlapovi. +pokrčí rameny s úsměvem+ A vůbec, děláš v podniku plným superpěknejch upírů a bytostí, to by v to byl čert. +zasměje se+ Tak hlavně že to nebolí. +přikývne+ Jizvy vyblednou, odneseš si z toho lekci, a na slabší povahy to může působit dost zastrašujícně, což se někdy hodí. +uculí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » 15 zář 2013 09:15

*vyvalí očka na Beuš* A co tu dělal? *konečně přestane ochmatávat tu kytku* Sakra, nooo...můj muž? *rozhlídne se* Tak to netuším *vrtí hlavou* Asi se mu chtělo na záchod *mávne rukou* To je takhle poslední dobou na všech návštěvách.. *zamračí se* Tý jo, snad nemá problém s prostatou *uvažuje nahlas a pokrčí rameny*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Sirius Black » 15 zář 2013 09:20

Styx: (lach, ale to je pravda! ono stačí jít do koupelny, pustit vodu a jít si umýt ruce..pak jdeš klidně i po chvíli :D )

*vykotí se ze záchoda a zase jde dál putovat po baráku, aby našel cestu zpět..ale najde cestu do zahrad* Páni *vypleští překvapením oči* Já jsem snad v ráji *vydechne...rozhlídne se, jestli se nikdo nedívá a promění se v psa..to, že si právě zrušil oblek a to, že nemá náhradní věci na oblečení, ho vůbec netankuje...prohání se celou zahradou a je naprosto šťastný...sem tam si štěkne a snaží se vyhýbat záhonkům, bo do jednoho málem napakuje a tak tak se mu vyhne..a zase běží dál..a dokolečka dokola*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

Příspěvekod yohannka » 15 zář 2013 10:37

Engel: no ty seš hroznej! +směje se, ale dycky ochutná a zahlásí že dobrý, že můůže+ jé fíky, fakt? ty sou bezva! ale zachvilku puknu! +pohladí ho po ruce+ no jasně, nejdřív zahrada! +vezme ho za packu a nenápadně se vypařijou ven+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 15 zář 2013 10:40

+přižene se jak velká voda, v ruce obrovský pugét gerber, jelikož to bylo to jediný co stihla po návratu tak narychlo sehnat+ Je ještě tady? Je tady? Styx?! +rozhlíží se kolem a kouká na hodinky, jestli nejde moc pozdě a poskakuje tam mezi lidma, jak se přes ně snaží rozhlédnout a přitom zdraví všechny známé tváře+

Spoiler: show
Obrázek
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 15 zář 2013 10:45

Becca: Je vidět, že se ve zbraních opravdu vyznáš +mrkne na ni významně a odloží dýku stranou+ Kde ses vlastně naučila s nimi tak dobře zacházet? Nějaký speciální učitel... anebo jen roky a roky praxe? +uculí se+

Viki: Já jsem předtím hodně tíhla k černé, na Orlíku je většina interiéru v temných barvách, včetně záchodů +uculí se+ Chtěla jsem radikální změnu a napadlo mně světlo. Hodně světla. Ten rozdíl je markantní. Na Orlíku temná noc, v našem novém domě sluneční den. A bydlet budu podle nálady. Když mi bude smutno, zalezu do hradu a když budu šťastná, budu tady, kde je plno světla, slunce a vůně +usměje se na ni+ Ty jsi odsud? +vykulí oči, že jsou skorosousedky+ Odkud přesně?

Bea: +zasměje se+ No právě, bohužel nezůstane takhle malá napořád. Ale tou pubertou jsme si prošli všichni a myslím, že jsou i horší věci. Ty jsi tolerantní a laskavá matka a určitě máš s ní spoustu trpělivosti :D +mrkne na ni s úsměvem+ No přes den jsme oba v práci, takže pokud nemáme volno, tak se tady scházíme až večer. Ale je to mnohem lepší než předtím, když jsme bydleli každý ve svém. Teď spolu trávíme všechen volný čas. Doufám, že nedostaneme ponorkovou nemoc +rozesměje se, ale je na ní vidět, že je takhle šťastna+ A co ty a Kristián... kde vůbec bydlíte vy tři?

Neferet: +zahlédne ji prodírat se hosty, tak na ni mávne+ Nef, tadý...
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 15 zář 2013 10:48

Bea: néé, ty budeš nervoozní na naší svatbě? +cukají mu koutky+ to si budu muset vzít kameru!
no důležitý je, zabodnout nůž do dortu.. a né třeba do ženicha, víš +pohladí ju po vláskách+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Résidence Clermont