Eeee... netuším. +zazubí se vesele, ona si stejně jako já pamatuje jen, že to mělo být sladký
+ Tak jo, hned jsem zpět. +pokývá vesele hlavou a vyskočí na nohy, aby se přihnala k baru a chvilku to tam tak prohrabává, než vytáhne něco co na první pohled vypadá sladce a nalije si trošku do skleničky+ Takže na tvoje pracovní úspěchy. +pozvedne sklenku k přípitku, než z ní upije a spokojeně si pokývá hlavou, že jí to chutná a stulí se mu zase u boku+ Tak když se to tak vezme, nejde jenom o pracovní výkony. +protáhne naprosto nevinně když po něm loupne vesele očkem, jako že jí lze přesvědčit i jiným způsobem aby mu dala najíst a přitáhne si vlastní talíř, aby se do něj pustila a spokojeně přitom mohla sledovat jak mu chutná+ Bylo to... +zahuhlá, pak se zarazí a polkne+ ...bylo to naprosto úžasný. Netušila jsem, že vaše klasické tance jsou tak... tak elegantní a mají v sobě takové kouzlo. +rozohní se a přímo se rozplývá, takže se zdá že jí to víc jak bavilo. je prostě přímo nadšená+ No jasně, na latinu. +zazubí se na něj vesele+ S tím nemám nejmenším problém. Můžu ti udělat takovou malou soukromou přehlídku, pokud budeš chtít. +navrhne na oko zdráhavě, ale v očích jí tak jiskří, že je jasné že se do něčeho takového vrhne přímo s nadšením+