Christianovy pokoje - archiv

Moderátor: Victoria

Re: Christianovy pokoje

Příspěvekod Christian » 10 čer 2013 18:30

Děkuju. +usměje se a pohladí ji po ruce+ Už jsem si na to dal panáka. Chceš taky něco? +nabídne jí, přece jenom tam má i jiný věci než gin+ Páni, no to si nenechám ujít. +zazubí se+ Co bych dostal, kdybych to nedodělal? +zajímá se pobaveně+ No uvidíme, ještě nás čeká hodně práce. +přikývne+ Ale ne, o tom to není. +brání se a uculuje u toho+ Tobě by se líbilo, kdybych chodil někam trsat s cizíma ženskýma, i kdybych s nima nic neměl? A neříkej, že není dobrej +uculí se+ Vážně? +zasměje se+ Jestli on to jenom nepředstírá, aby mohl očumovat holky. +mrkne na ni+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 10 čer 2013 18:44

Hmn.... máme takový to dobrý sladký? +zazubí se a zvědavě koukne na jeho skleničku, sice ví co jí to naposledy chutnalo, ale nevzpomíná si jak se to vůbec jmenovalo+ No... to bys dostal jenom brambory s máslem. Lososa bych ti snědla. +zazubí se na něj vesele a natáhne se pro tác se zakrytými talíři, na kterých je díky magii jídlo teplé natolik jako by ho před chvílí sundala ze sporáku+ Budu vám držet palce. +pohladí ho jemně po hrudníku a měkce se na něj pousměje+ No... tak dobře, to by se mi nelíbilo. +pokývá po chvíli přemýšlení a vesele pokývá hlavou a tak zvláštně jí zahřeje u srdce zjištění, že by se mu nelíbilo kdyby tancovala s cizími muži+ Ale jo je dobrej, jen mě to zjištění překvapilo. +pokrčí zlehka rameny+ I jsem nad tím přemýšlela a musím se přiznat, že jsem ráda, že je gay. +přizná se trošku neochotně a vesele se na něj zazubí, má prostě dojem, že se v přítomnosti Olivera víc uvolní než kdyby byl heterosexuál+ To není k smíchu. +zazubí se na něj vesele+ Jasně, jen se mi směj. Jsem musela vypadat ohromně sexy když jsem se snažila schovat za tou minisukní. +zašklebí se vesele+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 10 čer 2013 21:47

Hmm... a nepamatuješ se co to bylo? +koukne na ni zamyšleně, pač on už to teda zapomněl, nebo aspoň já určitě jo :D + Koukni se do baru, jestli to nepoznáš. +ukáže na takovej barovej kout se zásobou základního alkoholu pro sebe a pro návštěvy+ Tak to se budu snažit o co nejlepší pracovní výkony, abych dostal najíst. +zasměje se, přitáhne si talíř k sobě a pustí se do jídla, a podle toho jak se cpe mu rozhodně chutná+ Tak vidíš. +zvedne prst, jakože měl pravdu+ A bavilo tě to? +zajímá se spíš jak se jí to líbilo, než co přesně dělali, stejně mu to nic neříká+ Jo, já jsem taky rád. +uculí se+ Minisukní? +zvedne obočí+ Jestli bych neměl zkontrolovat tvoje taneční oděvy. +zazubí se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 10 čer 2013 21:58

Eeee... netuším. +zazubí se vesele, ona si stejně jako já pamatuje jen, že to mělo být sladký :D + Tak jo, hned jsem zpět. +pokývá vesele hlavou a vyskočí na nohy, aby se přihnala k baru a chvilku to tam tak prohrabává, než vytáhne něco co na první pohled vypadá sladce a nalije si trošku do skleničky+ Takže na tvoje pracovní úspěchy. +pozvedne sklenku k přípitku, než z ní upije a spokojeně si pokývá hlavou, že jí to chutná a stulí se mu zase u boku+ Tak když se to tak vezme, nejde jenom o pracovní výkony. +protáhne naprosto nevinně když po něm loupne vesele očkem, jako že jí lze přesvědčit i jiným způsobem aby mu dala najíst a přitáhne si vlastní talíř, aby se do něj pustila a spokojeně přitom mohla sledovat jak mu chutná+ Bylo to... +zahuhlá, pak se zarazí a polkne+ ...bylo to naprosto úžasný. Netušila jsem, že vaše klasické tance jsou tak... tak elegantní a mají v sobě takové kouzlo. +rozohní se a přímo se rozplývá, takže se zdá že jí to víc jak bavilo. je prostě přímo nadšená+ No jasně, na latinu. +zazubí se na něj vesele+ S tím nemám nejmenším problém. Můžu ti udělat takovou malou soukromou přehlídku, pokud budeš chtít. +navrhne na oko zdráhavě, ale v očích jí tak jiskří, že je jasné že se do něčeho takového vrhne přímo s nadšením+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 10 čer 2013 23:11

Co to bylo? +zajímá se, aby to už příště věděl+ Na tvoje taneční hodiny. +usměje se na oplátku a přiťukne si s ní+ No pochopitelně, já exceluju ve všech oblastech. +zazubí se a významně zahýbá obočím, hází do sebe večeři a usmívá se, když mu o tom vykládá+ Waltz vypadá působivě. +přisvědčí+ Všechny nejsou tak půvabné. +usměje se a je zvědavej, co bude říkat, až ji bude Oliver nutit hopsat při quickstepu+ Tak na latinu. +přikyvuje, to je očividně oblast, která se mu vyhla, on ovládá ty základní společenský, aby nedělal ostudu, ale to je tak všechno+ Po večeři. +uculí se na ni, něco takovýho pochopitelně neodmítne :D +
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 10 čer 2013 23:24

Vypadá to na jablkovýho Jelzina. +pousměje se a spokojeně upíjí+ Opravdu? +vykulí na něj na oko překvapeně očka+ Obávám se, že budu potřebovat osvěžit paměť. +protáhne naprosto nevinně a v očích jí zajiskří, protože to není zrovna něco čeho by se s ním obávala+ Opravdu? To jsem zvědavá, co mě všechno čeká. +zazubí se vesele, jak je skutečně zvědavá co všechno jí Oliver naučí a možná jí i hopsání bude bavit, kdo ví :D + Samozřejmě. +pokyvuje naprosto vážně hlavou, jakože na co jiného by taky mohla potřebovat minisukni, i když jí pár věcí napadá, to by popřít nemohla+ Jak si přeješ. +zazubí se a hází do sebe poslední sousta, která jí na talíři ještě zbyla+ Ale s dovolením vyberu jen pár kousků. Mám dojem, že je toho jak na novej šatník. +uculí se a v hlavě jí šrotuje co a jak vybere a provede+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 11 čer 2013 18:13

(mňam. :D)
Vážně? +nakrčí trochu nos, to je na něj až trochu moc lepivý a slaďounký :D+ Já bych řekl, že si pamatuješ až moc dobře. +přimhouří oči+ Založím ti účet na počítači v pracovně, ať se můžeš podívat na youtube, co tě všechno čeká. +uculí se+ Možná by bylo jednodušší koupit notebook. Nebo celej počítač. +zamumlá si pro sebe, a udělá si mentální poznámku zaúkolovat Jules, aby to zařídila+ Tak přece nebudeš tancovat dvakrát v tom samým, že jo. +zazubí se, a taky se pomalu dopracovává ke konci svý porce+ Vyber co chceš, nechám to zcelana tobě.+usměje se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 11 čer 2013 18:31

(jo taky mám ráda :D )

Copak? Nechutná? +zazubí se na něj vesele, když vidí jak nesouhlasně krčí nos+ Myslíš? Já bych řekla, že takové malé připomenutí by určitě neuškodilo. +zatváří se jako nevinnost sama+ Cože? +zamrká poněkud zmateně a nakloní hlavu na stranu, jak se zamyslí nad tím jeho mumláním ohledně počítače+ Neměl bys za mě tak utrácet. Už ty taneční lekce museli stát majlant. +pohladí ho jemně po ruce, protože s ním přeci není kvůli penězům+ Strašně mě rozmazluješ. +zabrouká a zlehka ho políbí na tvář, než dojí zbytek brambor a odloží talíř zpět na tác+ Však ona tě ta sranda přejde až ti taškama zarovnám celou ložnici. +zazubí se na něj vesele a vyskočí na nohy+ Dobře, tak si udělej pohodlí. Za chvíli jsem zpět. +uculí se vesele a odběhne do ložnice, kde se chvíli přehrabuje v taškách, aby vybrala dle ní ty nejlepší kousky+ Takže... +vykoukne zpoza dveří, když si oblékne jednu z dlouhých sukní+ ...tuhle jsme koupili na klasiku. +zazubí se na něj, než vyleze z ložnice, na sobě pouze sukni, protože přeci mluvili jen o sukních o vrchních dílech nebyla řeč, proto jí ňadra zakrývají pouze vlasy, když se pomalu vydá místností lehkou v bocích houpavou chůzí+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 11 čer 2013 22:32

Takovej... hubolep. +uculí se+ Abys ještě nelitovala. +zavrtí pobaveně hlavou a v očích mu blýskne+ No, nějaký počítač stejně potřebuješ. +pokrčí rameny+ Já na tamtom pracuju, a to by tě omezovalo, tak ti pořídíme vlastní. +usměje se+ Peníze nejsou problém. +zavrtí rezolutně hlavou, jakože o tom se ani nechce bavit+ No to já rád. +pousměje se+ Když ti to udělá radost zarovnej třeba celý barák. +zasměje se, a když odběhne, ještě dojídá brambory a zbytek ryby a tváří se spokojeně, ovšem až do chvíle, než přijde, to akorát vykulí oči+ Takhle doufám netancuješ. +vypadne z něj po chvilce a pak se trochu uculí+ Poslouchej, ty si docela troufáš. +zazubí se a oči mu blýsknou+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 11 čer 2013 22:45

Tsss. Lepší než ta tvoje hořká zubytrnoucí tekutina. +zašklebí se na něj vesele a požitkářsky ucucne z vlastní sklenky+ Já? Nikdy. +vystrčí bojovně bradu a v očích jí vesele jiskří a rty jí cukají v úsměvu+ Ale... +otevře ústa, aby protestovala nebo řekla co že jí vlastně v tom kontextu straší, čeho se obává, ale nakonec si tiše povzdechne a ústa opět zavře+ ...tak dobře, jak myslíš. +rozhodne se s ním prozatím nedohadovat, navíc má vlastní plán, kterým mu plánuje alespoň částečně jeho utrácení a péči vrátit+ To vidím. +broukne a jemně ho pohladí po tváři+ Tak tuhle větu si zapamatuju, abych ti jí mohla připomínat až se nebudeš moc po domě skoro hnout. +zazubí se na něj rozverně a snaží se tvářit naprosto vážně, když se před ním producíruje polonahá, ale když z něj vypadne tak inteligentní věta musí se vesele zasmát+ Ne, to ne. Ale chtěl si vidět jaký jsme nakoupili sukně o vrchním díle nepadla ani zmínka. +zazubí se na něj naprosto nevinně+ Absolutně netuším o čem to mluvíš. +udělá na něj svoje velký zelený kukadla+ Ale jestli chceš předvést i horní díly, tak stačí říct a já se zajdu hned převléci. +zazubí se vesele a s dalším pohupováním boků zamíří ke dveřím+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Christianovo patro