Svatba

Moderátor: Victoria

Re: Svatba

Příspěvekod Byron » 27 črc 2013 18:28

+je mu úplně jasný, že si z něj Vici bude chvilku dělat srandu a že ho nechá vyukat, ale stejně v něm zatrne, když neřekne hned, že ano. Ale když to pak uslyší, tak se štěstím málem vznese ze země a chvilku mu trvá, než mu dojde, na co se ho ten kněz ptal+ Jasně, že jo. +přikývne s úsměvem+ Teda ano. +opraví se potom a omluvně se usměje na Vici a velmi doufá, že už bude ten okamžik, kdy se budou líbat, protože to by udělal nejradši hned+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 črc 2013 18:40

+když on taky řekne, že si ji teda vezme, div nepoposkočí, jen se aspoň tak pohoupne na špičkách prstů a z toho uculování už má skoro křeč, a když se kněz zeptá, jestli chtějí říct pár slov a vyměnit si sliby, vyhrkne Jo! a přikyvuje, i když se hosti hihňají, sáhne si do výstřihu pro kus papíru a rozloží ho, ale pak si to rozmyslí, protože si to stejně zapamatovala nazpaměť, když nervózně pobíhala po pokoji, podá kytici Angie, aby měla obě ruce volný, a mohla chytit za obě a otočí se k němu, spokojená, že už nemusí předstírat, že dává pozor :D, a trochu nervózně se na něj usměje+
chci ti jenom říct, že jseš ten nejbáječnější a nejhodnější kluk, jakýho znám, a krom toho jsi stejnej cvok jako já. +začne a uculí se na něj+ Na tom kluzišti tenkrát jsem ti řekla, že splňuješ mý kritéria pro správnýho kamaráda, že posloucháš dobrou hudbu, podržíš mi vlasy, když zvracím, dovedeš mě rozesmát a umíš ubalit parádní brko. +mrkne na něj a pohladí ho palcem po hřbetu ruky+ A nic z toho se nezměnilo, rozesmíváš mě každej den a podržíš mě vždycky a ve všem, a v první řadě jseš můj nejlepší kamarád. Umíš vzít moje nejhlubší nejistoty a utišit je, zahnat všechny mý strachy a splnit mi moje sny a máš ty nejlepší superschopnosti na světě. +zazubí se+ A hlavně mě dovedeš mít rád i se všema mýma trablema a pitomostma. Dovedeš mě mít rád tak, že mě to nedusí. A chci, abys věděl, že si toho všeho fakt vážím, a chci to bejt a dělat taky pro tebe. Protože jseš kluk, vedle kterýho se chci každý ráno probudit, kluk, kterýmu chci dávat pusu na dobrou noc. Kluk, co je moje druhá půlka. Kluk, ke kterýmu chci patřit, a s kterým chci strávit život. Miluju tě, a vždycky budu. +usměje se na něj tak hezky zblble a zaláskovaně a stiskne mu ruce, a nejradši by mu hned dala pusu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 črc 2013 18:57

+poslouchá její slib a má pocit, že mu mluví z duše, usměje se na ni a tiskne její ruce+ Vici... +usměje se+ I když ti tady slibuju, že s tebou budu navždy - a budu - tak mám pocit, že pro nás dva bude navždy moc krátká doba. Budu tu pro tebe pokaždý, když budeš potřebovat a chtít. Cokoliv a kdykoliv. Miluju tě, tak to bylo, je a bude. Na věky. A věčný časy. +usměje se na ni, nakonec už to nevydrží, chytne ji do náruče a pořádně a hluboce ji políbí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 črc 2013 19:15

Navždycky. +přikývne, usmívá se na něj a poslouchá, co jí říká, a když skončí, omotá mu ruce kolem krku a políbí ho, div mu nespadne klobouk, se vší láskou, co k němu cítí, a když si kněz nenápadně významně odkašle, donutí se od něj odlepit+ A udělám ti to pusou kdy budeš chtít. +uculí se mu šeptem do rtů, aby to slyšel jenom on, než od něj teda zase poodstoupí, aby už to dofinišovali, a kněz je vyzve k výměně prstenů, tak si vezme od Wenai ten větší, a tiskne ho v ruce, a když přijde řada na ni, chytne jeho ruku do dlaní a navlíkne mu ho na prsteníček, trochu se jí klepou ruce, tak to chvilku trvá, a pak už kněz konečně dovolí Byronovi, aby políbil nevěstu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 črc 2013 19:26

Já tě prostě miluju. +zazubí se na ni po tom jejím posledním slibu a ještě jí stiskne v náručí než se od ní odlepí a kněz pokračuje, už to ani moc nevnímá. Má v hlavě jenom Vici. Od Wenai si vezme menší prstýnek a chvilku si s ním hraje v dlani než ho nasadí Vici na prst+ Už jsi moje. +zašeptá s úsměvem a překvapeně se koukne na kněze, když jim řekne, že se mají políbit+ Jo to má být až teď? Tak ještě jednou. +zasměje se, ale jenom krátce protože pak už ji zase drží v náručí a líbá jako o život+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 črc 2013 19:37

A ty seš okroužkovanej. +zazubí se na něj, a taky ho políbí, ztracená v něm a v tom báječným pocitu, tak horlivě, že ji Angie musí zatahat za sukni, aby je vrátila do reality, a pak už se ho jen drží jako klíště za ruku, a spokojeně poslouchá, jak je kněz prohlašuje za muže a ženu, a připadá si šťastná jako v životě ne, kněz jim oběma potřese rukou, a pak se u nich začne dělat fronta, jak se všichni hrnou jim pogratulovat, tak objímá a olíbává jak na běžícím pásu, ale jednou rukou se pořád drží Byrona za ruku a palcem mu jemně hladí prsten, první ze všech je u ní Angie a vypadá poněkud naměkko, nic moc neříká, jen je oba pořádně obejme a dá jim pusu na každou tvář+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Christian » 27 črc 2013 19:39

+Chris to sleduje nejdřív poněkud podmračeně, ale když tam ty dva tak zaláskovaně vyvádí, nemůže si pomoct a pousměje se, když se kněz ptá, zda zná někdo překážku tohoto svazku, pro jistotu si přisedne ruce, aby ho to nesvádělo, a při vyměńování prstýnků koukne na Jasmine vedle sebe, usměje se a přitáhne si ji za pas blíž, opře si ji o sebe a tváří se, že ho to vůbec neobjímá, pak jim oběma pogratuluje, dokonce si s Byronem potřese rukou a popřeje jim štěstí, a uklidí se kousek stranou, aby Van nebyla v tom mumraji, než bude čas jít na večeři+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 27 črc 2013 19:42

+drží se Chrise za ruku a dojatě sleduje obřad, jen mu sem tam stiskne dlaň, když vidí jak podmračeně se kouká a vesele se na něj usměje. druhou rukou urovnává Van sukýnku a sem tam jí cvrnkne do nosu, když se zdá, že se začíná nudit a v hlavě se jí rojí nezbednosti. je jí úplně jedno jestli vypadá příliš dojatě, ale když sleduje Vicky s Byronem tak si nemůže pomoct, zejména když přijde na výměnu prstýnků. na Chrise se měkce a zamilovaně usměje a s tichým spokojeným povzdechem se k němu přitulí a palcem mu zlehka ohlazuje hřbet ruky, a když je po obřadu tak oběma novomanželům s naprosto radostí a nadšením pogratuluje a obejme je, popřeje jim hodně štěstí a odklidí se s Chrisem a Van stranou, kde se Vanescce snaží věnovat aby se nenudila a neměla dojem, že o ní nikdo nejeví příslušnou pozornost+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Locke Lamora » 27 črc 2013 19:42

+Locke je ve všech těch částech obřadu mírně ztracenej, ale přijde mu to hezký, jak na sebe zamilovaně koukaj, a když to teda vypadá, že obřad skončil, zvedne se z ostatníma a strašně nenápadně předbíhá, dokud se ve frontě na gratulace nedostane k Wenai, chytne ji za ruku a uculí se na ni+ Jsem na tebe pyšnej, dostalas prsteny a ani jsi je nešlohla. +zazubí se a dá jí pusu na tvář, pač si není jistej, jak moc se k ní před všema těma lidma může hlásit, a když na ně přijde řada, oběma novomanželům hezky pogratuluje+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 črc 2013 19:52

+hned jak kněz domluví, tak skočí Byronovi na krk+ Tak to máš spočítaný, ty pako! +směje se+ Game over, znáš ten obrázek. +přemístí se k němu zepředu a neodpustí si, aby mu neuštědřila aspoň malou herdu do žeber+ Dojal jsi mě, ty cvoku zaláskovanej. +zazubí se na něj a pak už ve všema čeká ve frontě, aby slušně pogratulovali novomanželům, když se k ní přidá Locke+ Ahoj. +usměje se na něj+ Já vím. +pohodí sebevědomě hlavou+ Jsem prostě machr.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner