Výlety Chrise a Jasmine

Moderátor: Victoria

Re: Výlety

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 23 črc 2013 09:19

+to ony některé maminky umí :D + Copak? Bojíš se, že tě budu tahat po výškách? +zasměje se tiše, když ho slyší tak vzdychat a pak na něj tak kokuká, jako proč vypadá tak zděšeně a v duchu se tiše směje, když si myslí, že by chtěla provozovat sex na takovém místě, ale když si myslí, že by si chtěla zaplavat v řece za nimi vesele se rozesměje a v očích jí velse jiskří. tedy ne že by jí to nenapdalo, ale jeho by k tomu nenutila a nejspíš by tam stejně nevlezla, kdo ví co všechno v tý řece plave :D+ Samozřejmě, že jsem myslela na bazén co máme doma. +zazubí se na něj vesele a natáhne se, aby ho zlehka políbila, ostatně tam mají také víc soukromí a klidu+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 23 črc 2013 14:05

A neplánuješ to snad? +zasměje se, no on člověk nikdy neví, co ji napadne :D+ To se mi tedy vážně ulevilo. +uculí se+ A nemyslíš, že by tě taková róba táhla ke dnu? +zazubí se významně a zatahá ji za sukni+ Tak půjdeme domů. +souhlasí s tím, omotá kolem ní paže a přemístí je do zahrady+
Christian
Mág

Příspěvekod Victoria » 02 srp 2013 01:04

Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 03 srp 2013 19:18

+objeví se na příjezdové cestě nedaleko vchodu budovy, která je součástí rozlehlého panství, umístěného uprostřed rozlehlých zelených luk a lesů. všude je klid jen v dáli je slyšet zpěv ptáků, na nebi není ani mráčku a všeobecně je to zdá se místo, které se před pár hodinami probudilo do slunečného letního dne+ Tak jsme tady. +usměje se na něj vesele, nadechne se s požitkem čerstvého vzduchu a zamíří s ním ke vstupním dveřím+ Už víš? +koukne na něj, když použije klepátko ve tvaru koňské podkovy+ Dobré ráno. +usměje se na muže, který vzápětí otevře na první pohled mohutné dveře+ Slečna Clarvik s doprovodem, předpokládám? +otáže se cizinec, který se dle svého oblečení hodí spíše do stájí než jako majordomus, usměje se na ní a trošku podmračeně koukne na Christiana. Jasmine jen souhlasně pokývá hlavou a usmívá se jak sluníčko na hnoji+ Tak pojďte dál. Skrz vstupní halu a doleva. +ustoupí jim z cesty a nechá je vejít a projít halou, zdobenou zejména obrazy hřebců. vyjdou na terase, ze které je výhled na zadní část budovy. po jejích stranách se táhnout stáje, ze kterých se chvílemi ozývá tiché ržání a oni sami mají přímo před sebou výhled na jednu ze zelených louk s ohradou+

Spoiler: show
Obrázek
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 03 srp 2013 19:58

+hned se rozhlíží okolo a snaží se to tam identifikovat, tenhle konkrétní hřebčín nezná, nicméně co to je za budovu pozná hned, a široce se usměje+ Páni, my půjdeme jezdit. To je skvělé. +rozsvítí se mu oči spokojeně+ Nejezdil jsem už nejmíň... no, dlouho. +uculí se a přitáhne si ji k sobě, ovšem to akorát dorazí chlápek, tak mu oplatí podezíravý pohled a jde za nimi+ Krása, co? +usměje se, když vyjdou ven+ Tady bude radost klusat. +pohladí ji vděčně po boku+ Tak kde si můžu vybrat zvíře? +zazubí se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 03 srp 2013 20:08

+vesele se zasměje a nadšeně pokývá hlavou, že uhodl+ Přesně tak, lásko. Říkala jsem si, že by sis to rád osvěžil. +myslí tedy samotnou jízdu na koni a zamíří s ním halou ven+ Ano, je to nádhera. +pokývá souhlasně hlavou+ A počkej až uvidíš jak to vypadá kolem. Když jsem to viděla poprvé, nemohla jsem uvěřit, že tu máte tak nádherné místo. +usmívá se na něj spokojenost a nadšení samo+ No, pán říkal, že se máme dát doleva. Takže vlevo prosím. +usměje se a srdce se jí šíleně roztluče, když nadchází čas jejího druhého překvapení dnešního rána+ A vezmi to až dozadu, ať si je všechny pořádně prohlédneš. +zazubí se vesele a nechá ho jít prvního, a když to vypadá, že by se chtěl zastavit, tak ho nenápadně postrkne dál až úplně k poslední koji, kde na ně zdá se netrpělivě čeká malý velký dárek v podobě Gastona, hřebce, kterého Christian kvůli rozvodu musel prodat+

Spoiler: show
Obrázek
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 04 srp 2013 04:09

To je vážně báječný nápad. +usměje se široce+ Můžeme si vzít s sebou jídlo a někam si dojet a udělat tam piknik. +navrhne, a vypadá to, že se vážně moc těší+ Jo? Já tu nikdy nebyl. +zavrtí hlavou, a rozhlíží se okolo+ Jistě jistě, vlevo. +zatočí poslušně, a hned si začne prohlížet koně, s takovým zvláštně něžným výrazem v očích, každého hezky okoukne, a už by se jednou nebo dvakrát zastavil, ale vždycky dostane šťouchanec, tak si asi říká, že už jim koně vybrala a neprotestuje, a když dojdou k poslednímu stání, něco v něm poskočí, Gastona pozná okamžitě, a zůstane tam stát s pootevřenou pusou, neschopný slova+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 04 srp 2013 11:32

+vesele se usmívá a pokyvuje souhlasně hlavou+ Zařízeno. +zazubí se na něj vesele a poklepe si zlehka na spánek, že tenhle nápad měli oba dva a přesně to zařizovala od sedmi od rána+ Jenom místo vybíráš ty. +usměje se na něj něžně+ Já jednou, když jsem hledala ten správný hřebčín. +zazubí se vesele+ A taky jsem viděla fotky okolí. Majitel byl moc nápomocný. +uculí se vesele a to už s ním míří stájemi. drží se kousek za ním, aby měl dost prostoru se prohlížet a vybírat, a vždycky když se zastaví tak ho jemně šťouchne, aby ho nenapadlo se vážně zastavit a aby šel dál celá netrpělivá, než dorazí na konec. zastaví se vedle vedlejšího boxu, aby těm dvěma nechala prostor na shledání a se žaludkem na vodě sleduje Christianovu reakci+ Ehmn... +hlesne, když Chris stojí na místě a ani se nehýbá, což jí vede k myšlence jestli se o něj náhodou nepokouší infarkt+ ..já... říkala jsem si, že byste se rádi zase někdy viděli. +hlesne tiše a těká mezi těmi dvěma pohledem čekajíc až jeden nich něco řekne přičemž si nervózně žmoulá okraj trička+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 04 srp 2013 17:25

(a kůň na ni mrkne a řekne Ahoj Jasmine. :D)
+infarkt se o něj pokouší, ještě chvíli jenom zírá, a pak vykročí ke zvířeti, a opatrně se ho dotkne, jakoby si nebyl jistý, jestli to není nějaká kamufláž, přistoupí k němu a zlehka ho pohladí po nosu, teda prostě po tý dlouhý části, co mají koně zepředu hlavy, a něco mu tiše šeptá do ucha, otře se mu tváří o krk a na chvilku zaboří nos do hřívy, než se donutí od něj odstoupit+ Tys ho našla? +koukne na ni poněkud dojatě, přitáhne si ji k sobě a prudce ji obejme+ Já ani nevěděl, kam ho prodali. +hlesne tiše a tiskne ji k sobě, ale když se odtáhne, oči mu svítí nadšením, a dlouze ji políbí+ Děkuju. +pohladí ji po tváři, když se odlepí+ Tady... tady je mu asi dobře. +rozhlídne se spokojeně, že je to tam velký a čistý a hezký+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 04 srp 2013 17:52

(a Jasmine zařve, padne a už nikdy nevstane :D tůhle to by se vám tak líbilo! :D )

+v tichosti sleduje Christianovu reakci zatímco se na ty dva tak něžně usmívá, ale pořád si nervozně žmoulá tričko a netrpělivě čeká až někdo něco řekne, aby si byla stoprocentně jistá a měla slovně potvrzeno, že to nebyl blbej nápad, takový překvapení+ Jo. +hlesne tiše a pokývá hlavou, aby mu potvrdila, že ho skutečně našla a tiše šťastně a krátce se zasměje, když jí prudce obejme. obtočí mu ruce kolem krku a začne mu ohlazovat vlasy a stranu krku, teď už si skutečně jistá, že udělala dobře+ Teď už aspoň víš, co jsem myslela tím, že jsem lítala od čerta k ďáblu. +broukne a vesele se usmívá+ Nejedu v tom sama. +přizná se neochotně, když se odlepí od jeho rtů+ Pošli velkou kytici tvojí asistentce. Hodně mi pomohla tím, že sehnala kontakt na prvního kupce. +pousměje se, přilísá se tváří k jeho dlani a pomyslí na to, že měla neuvěřitelný štěstí, že všichni ti kupci mluvili aspoň trochu jinou řečí než francouzštinou+ Jo, trochu jsem v tom šťourala a má se tu skvěle a počkej až uvidíš všechny ty rozlehlý ohrady. Ale... +zarazí se a na chvíli se zatváří zamyšleně+ ...asi jsem neřekla to hlavní. +broukne, zatváří se tajemně a stočí pohled ke Gastonovi, natáhne k němu pomalu ruku a pohladí ho po nosu no :D+ Můžeš za ním přijít kdykoliv a vzít ho kamkoliv. +tím chce říct, že tu nejsou jenom na návštěvě, ale že ho koupila zpět+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner