Výlety Chrise a Jasmine

Moderátor: Victoria

Re: Výlety

Příspěvekod Christian » 13 srp 2013 20:50

To bys chtěla vědět, viď? +zasměje se a zavrtí hlavou+ Podívej se na Vics, to máme jediný štěstí, že žádného upíra nepotkala. A bylo jí osmnáct, když si nabalila masového vraha. +uculí se, i když to moc legrační není :D+ Dobře. +přikývne, spokojený, že o tom přemýšlí, než něco takovýho navrhne+ Neboj se, tohle neodkládám ani tak. Jestli tě to uklidní, můžu na to umístit pár kouzel, aby se toho cizí lidé nemohli dotknout. +navrhne, a pořád o tom trochu přemýšlí, protože si uvědomuje, že jde o docela velkou věc, a že mu toho už tak celkem zbrkle dává dost, a jestli by neměl být tím, kdo občas zatáhne za brzdu, aby toho jednou nelitovala+ Jestli si jsi jistá ty, tak ano. +přikývne potom, prostě se rozhodně to jednou nechat na ní a věřit jí, že to nedělá bez rozmyslu+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 13 srp 2013 21:08

No jistě, že chtěla. +zazubí se na něj vesele a dychtivě se k němu nakloní jako by jí to měl hned za čerstva vyklopit+ No nejsem si jistá v čem je masový vrah lepší než upír. +usměje se křivě, i když to vtipný není v tuhle chvíli jí to tak připadá+ To už je na tobě. Věřím, že se o ten medailonek postaráš. +pousměje se a potlačí nutkání ho pohladit po paži aby po něm omylem nevrhla tu světelnou kouli energie to by se mu asi moc nelíbilo :D sedí naprosto tiše a vyčkává jak se rozhodne. nenaléhá na něj, nechce na něj tlačit+ Už jsem nad tím párkrát přemýšlela. +přikývne naprosto vážně+ Není to nic nevratnýho, vždycky si to můžeš rozmyslet a já si jí vezmu zpět. +dodá, aby si nemyslel že si ho snaží natrvalo zavázat a někam přivázat :D + Já si jistá jsem. +přikývne vážně hlavou a sevře mezi prsty řetízek medailonku. zvedne ruku do výšky dokud medailonek nekrouží nad koulí energie v její dlani a pomalu ho spustí do jejího středu, jako by se medailonek propadal velmi hustou kapalinou. zhluboka se nadechne a ruce se jí roztřesou námahou, jak se nutí zůstat soustředěná a klidná, i když cítí jak se od ní samotné odděluje část její magické podstaty, což je poměrně nezvyklý a nepříjemný pocit. dech se jí zrychlí a stane se mělčím, tak jakoby namáhavějším. upře pohled na medailon a chvíli to vypadá že sebou buď sekne nebo že něco bouchne, než se povrch koule zachvěje a začne se stahovat do sebe, do svého středu, do medailonu. netrvá to příliš dlouho, jen pár vteřin, než energie zmizí v medailonu, vsákne se do jeho povrchu, který se zeleně zaleskne a pak není po energii stopy+ Uf... +vydechne těžce. ruce, ramena a hlava jí poklesnou téměř do klína prožitou námahou, jako by se chtěla schoulit do sebe bolestí. prudce oddechuje a chvěje se, jak se vyrovnává s takovou vnitřní ztrátou+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 13 srp 2013 21:59

Chtít můžeš. +zazubí se+ Lepší to rozhodně není. Je to stejně praštěné. +zavrtí hlavou pobaveně+ Dobře. +přikývne vážně, a sleduje, co se bude dít, přijde mu to úžasný a neuvěřitelný, a na chvilku ho napadne, že ji měl upozornit, ať s tím nic neudělá, pač k tomu má osobní vztah, ale radši ji teď nerozptyluje+ Páni. +hlesne jenom, když ta procedura proběhne, jejich magie většinou nebývá tak vizuálně fascinující, takže je z toho vždycky na větvi :D+ Jsi v pořádku? +zajímá se s obavou, a honem se shání po nějaké vodě, aby se napila+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 13 srp 2013 22:07

Fajn jak chceš. Půjdu se zeptat Vicky. +vyplázne na něj rošťácky jazyk+ Ah, tak to pak ano. +uchechtne se zlehka a vesele. a to ona je na medailon opatrná, nějak si uvědomuje, že musí být důležitý, když ho má stále při sobě :D+ Co? +vypadne z ní inteligentně, když zaznamená jeho hlas a chvilku jí trvá, než jí dojde o čem mluví+ Jo... jo... jsem naprosto v pořádku. +zvedne hlavu a unaveně se na něj pousměje+ Jenom jsem nečekala, že to bude tak náročný. +přizná se tiše a pomalu ty čachry s magií rozdýchává+ Tady. +natáhne k němu chvějící se ruku s medailonem, který mu složí do dlaně, a když se na něj pozorně zadívá může si všimnout jak po lesklém povrchu medailonu přeběhne taková vlnka zelené barvy a pak zase zmizí jako by tam nikdy nebyla a medailon sám o sobě téměř nepatrně hřeje a samozřejmě je naprosto v pořádku+ Co je to vlastně za medailon? +zajímá se naprosto nenápadně odkládajíc svojí dlaň na jeho paži, aby nebylo vidět, jak se v prvotní vlně vyvolané zásahem do její magické podstaty chvěje+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 13 srp 2013 22:36

Nevím, jestli bych radši neměl chtít, abyste se neměly rády. +povzdychne si teatrálně, ale uculuje se u toho. Nalije jí trochu vína, aby zas dostala barvu, a bedlivě ji u toho pozoruje, jestli se naeskládá+ Musíš být opatrná. +postěžuje si trochu+ Co by se stalo, kdyby ses pokusila o kouzlo, co je nad tvoje síly? +zamračí se starostlivě, vezmesi od ní medailon zpět, a když se zdá, že se na něm nic nezměnilo, chce si ho pověsit zpět+ Vlastně ani nic. Není to žádné rodinné dědictví, nebo tak něco. +zakecává to honem, protože se trošku stydí, a myslí si, že by jí to přišlo dětinský a trapný :D+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 13 srp 2013 22:48

Myslím, že na takový přání už je trochu pozdě. +zasměje se tiše a vesele přičemž se tváří jak nevinnost sama+ Děkuju. +vezme si od něj sklenku a trošku si lokne a sice vypadá roztřeseně, ale nehrozí, že by mohla propadnout do bezvědomí nebo něco podobného a jen se na něj měkce pousměje, když si tak stěžuje a otočí se k němu zády, aby se mu nakvartýrovala do náruče a zády se opřela o jeho hrudník. natáhnout nohy před sebe a prostě si udělat pohodlí+ Hodně by mě to vyčerpalo, protože bych ztratila kontrolu nad svojí magií. Párkrát se mi to stalo, když jsem se učila ji ovládnout. Dost často jsem přecenila svoje síly a ona si prostě dělala co chtěla a zastavit jí bylo takový jako bych se snažila chytit vodu holýma rukama. Taky by v tu chvíli hrozilo, že bych někomu ublížila, proto od určitý doby zásadně nedělám kouzla u kterých si nejsem jistá, že je zvládnu. +pokrčí zlehka podmračeně rameny+ Ovšem záleželo by na tom, o jak moc silné kouzlo bych se pokoušela. +upije zamyšleně vína a s tichým povzdechem si mu opře hlavu o rameno+ Ale tobě na něm záleží, takže musí být hodně důležitý. +poznamená tiše, ale nepáčí to z něj a jen vyčkává jestli jí to prozradí+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 14 srp 2013 00:07

To jsem asi prokaučoval. +zasměje se taky, a obejme ji kolem pasu, opře se zády o strom, a přitáhne jim jídlo blíž+ Dobře. +přikývne, to není tak hrozný, on spíš slyšel o lidech, co se pustili do kouzel, na která neměli, a zabilo je to+ To jsem rád, že se do něčeho takového nepouštíš. +poznamená spokojeně+ Je to... jen taková hloupost. +pokrčí rameny neochotně, ale nakonec ho tedy pohladí prstem, medailonek cvakne a otevře se, a uvnitř je maličká černobílá fotografie ženy, je na ní prd vidět, ale dají se rozpoznat tmavé vlasy sčesané do elegantního drdolu, jemné rysy a mírný úsměv+

Spoiler: show
http://www.newsgab.com/attachments/celebrity-pictures/487092d1337615504-jennifer-connelly-dark-blue-dress-virginia-screening-hosted-cinema-society-may-14-2012-jennifer-connelly-virginia-screening-hosted-cinema-society-may-1406.jpg

zhruba. :D akorát černobílé a tajemně zašlé :D
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 14 srp 2013 00:25

Ne asi, ale určitě. +směje se vesele a vrtí nad tím hlavou. udělá si u něj náležitý pohodlí a jen si užívá jeho blízkosti a ruce s jí pomalu přestávají chvět, jak se dostává pomalu do klidu. no ono jak řekla záleží na síle kouzla :D ale nebude ho přeci zbytečně strašit, že :D+ Poučila jsem se... jednou jsem prolítala hodinu po místnosti z jednoho rohu do druhýho a narážela do všeho co mi neuhnulo z cesty včetně zdí. +zvedne naprosto důležitě prst, jako že se opravdu hodně poučila a nechce to zažít znovu, i když dnes jí při té vzpomínce cukají rty v úsměvu+ Hloupost? +zvedne zvědavě obočí a vyčkává jak se rozhodne. nakloní se zvědavě dopředu aby viděla co je v medailonku a se zaujetím si prohlíží starou fotografii+ To není hloupost. +zavrtí zlehka hlavou a jemně mu začne přejíždět prsty ze strany po stehnu+ To je tvoje máma? +ujišťuje se, že jí správně došlo na koho se dívá+ Vypadá to, že byla opravdu nádherná. +usměje se na něj měkce, i když si některé detaily domýšlí, jak je fotografie maličká a jak se na tu fotografii dívá, tak má chvíli dojem, že na ní žena mrká a pak pohne hlavou a v tu chvíli Jasmine překvapeně vyjekne a nadskočí leknutím+ Ona se pohnula! +vypadne z ní naprosto inteligentně. tedy doufáme že se hýbe, jinak má halušky a mělo by se prošetřit co je v tom víně :D +
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 14 srp 2013 01:05

+no ten zas bude mít amok, až se to domákne... :D; jemně i hladí kolem pasu, než se přestane klepat, a trochu se usmívá+ No, to by mohla být celkem zábava. +uculuje se při té představě+ To je ona. +přikývne+ Byla strašně moc krásná. Nejkrásnější na světě. +usmívá se trochu, netušíc, že to není něco, co by měl vykládat před svou přítelkyní :D+ No jistě, kouzelnické fotogafie se hýbou. +přikývne, to teda nebyl záměr, ale proč ne. :D+ Ale už jen trochu, je dost stará, kouzla vyprchají. Občas se usmívá. +vykládá a tak něžně se dívá+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 14 srp 2013 01:14

+no a právě proto se o tom nezmiňujeme, že :D+ Co? Sledovat mě jak lítám po místnosti? +zvedne na oko pohoršeně obočí+ To vůbec nebyla zábava. Měla jsem zlomenou nohu a potlučený celý tělo. +pronese naprosto vážně a dramaticky, ale vzápětí se vesele zazubí+No tak jo, když nad tím přemýšlím tak to muselo vypadat vtipně. +uzná nakonec s tichým smíchem+ Tak nejkrásnější na světě jo? +zvedne obočí, když k němu stočí pohled a našpulí rtíky jako by se jí to dotklo, že nejkrásnější není ona, ale v očích jí vesele svítí, jak ho zlobí+ Ale teď aspoň už vím po kom si. +usměje se na něj, jelikož on jí zase pro změnu přijde nejkrásnější na světě, ale to samozřejmě na hlas moc nevykřikuje :D + Takže nejsem po skleničce vína opilá? +ujišťuje se, že nemá vidiny a to víte ona si vždycky najde něco extra :D a co teprve až uvidí novější fotografie. nakloní se blíž k medailonku a s přimhouřenýma očima sleduje ženu na fotografii jak čeká jestli se pohne nebo jestli něco udělá+ Vážně, usmívá se. +zvedne k němu tvář a usmívá se jak sluníčko+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner