Počkej, nechtěl jsem tu myšlenku úplně shodit ze stolu. +usměje se+ Vím, že by Vanessa odvedla dobrou práci. Jen si myslím, že bychom se měli nejdřív zeptat, nejspíš tu situaci nejlíp posoudí ona sama. +pokrčí rameny+ Ano, tak to myslím. +přikývne+ Nikdy jsme o tom spolu moc detailně nemluvili, ale jsem rád, že je ta volba odsunutá až na jejich dospělost. Nejsem proti tomu, co řád dělá, ale to nebezpečí by měli zvážit sami. +usměje se uspokojeně+ A když jsme u toho... jak moc si myslíš, že jsou v nebezpečí? +podívá se na ni a vezme si Nicolase, aby ho pochoval, než přijde na řadu+ Vycházím z toho, co se stalo tvým rodičům... a koneckonců i tebe unesli a není to tak dávno. +opře se o přebalovací pult+ Vím, že situace je teď jiná, prý dokonce spolupracují s Amonem. +pousměje se, ale to je možná asi tajný
+ Myslíš, že bychom měli přijmout nějaká větší bezpečnostní opatření? +zajímá se klidně, jen tak teoretizuje+ To máš pravdu, jsem zvědavý, jací budou, až se začnou projevovat jejich povahy. +uculí se+