od Remus Lupin » 07 bře 2015 22:31
Promiň, ale já se nezdržuju mimo domov dobrovolně. Musím dodělat, co jsem zameškal. Mimo jiné i díky době, kdy jsi ztratila paměť. *přestane se tvářit pobaveně* Jak často a v jakém nebezpečí jsi v ...obou svých zaměstnáních*ztiší hlas, co kdyby náhodou*...a předhazuju ti to snad? Vím, že to k tobě patříl... ale očekávat, že budu sedět doma a čekat jen až se vrátíš z jedné ze svých akcí...nebo se nevrátíš vůbec... to prostě nebudu. Mám vlastní práci, vlastní povinnosti. Nevím, co tě má co Ministerstvo předvolávat, co je jim po tom, kde jsi byla a jestli jsi kontaktu s mudly. A mrzí mě, jestli ti dělají nějaké potíže. Tady ti ale jsem platný, jak mrtvýmu zimník, vzhledem k mému statusu a škatulce, ve které jsem.*promne si kořen nosu* Ale tohle není fér, Styx. A vědělas moc dobře, že teď prostě nebudu mít nějakou dobu čas. Víš, že mě můžeš kdykoliv vytrhnout od čehokoliv, když je to nutné a děje se něco, co bych měl vědět, nebo když můžu pomoct. A vždycky jsem přišel a pomohl, když jsem věděl, že se něco děje. *sebere papíry z recepčního pultu* Nevím, co ti k tomu mám víc říct. *má se k odchodu*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.
-Theodore Roosevelt-