od Rebecca Altamirano » 05 lis 2013 00:49
To určitě rozhodí. Slušně řečeno. +ušklíbne se+ Dobře, myslím, že v tomhle případě platí, čím dřív, tím líp. +uculí se a tváří se, že ten dvojsmysl vůbec nepochopila:D+ Ach jo, bála jsem se, že tohle řekneš...+povzdechne si rezignovaně+ Podvolila...jo, tam by určitý potíže nastat mohly...nelíbí se mi už samotný zvuk toho slova. +zatváří se, jakoby ji bolel zub+ Ale zvládnu to, nakonec řekla jsem, že ti věřím, že jo? +pokrčí rameny, jakože by to teda měla i podpořit nějakým činem:D+ Pokud se opravdu dostaneš na to místo, které zatím patří Sethovi, pravděpodobně uvidíš...+zaváhá, jak hledá správné slovo+ ...no, docela zajímavý věci. A taky důvod, proč jsem se tak snažila od něj odstřihnout, tolik si zakládám na nezávislosti a nesnáším, když mi někdo přikazuje, co mám a nemám dělat. +zadívá se mu vážně do očí a s povzdchem potřese hlavou+ Je to opravdu velmi stará historie, ale myslím, že tenkrát jsem se znovu narodila. Upírkou mě udělal Lestat, ale Nimet zabil Seth a stvořil Rebeccu. +sevře na okamžik rty a oči dostanou tvrdý, chladný výraz. Pak mrkne a hodná holka je zpátky+ Co zítra večer? +změní téma rychlostí blesku+ Fakt to nechci moc odkládat...+cukne pobaveně koutky+
There's hell in your eyes
So let your demons dance with mine
We'll kill each other some day
But now is not the time