Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Byron » 28 dub 2013 22:38

No jestli moje příjmení nechceš, tak už to nějak přežiju, ale jo, přesně to myslím. +zazubí se na ni a přikývne a sedne si vedle ní, celej šťastnej, že řekla jo, cigáro odletí někam v dál a on ji obejme a pořádně políbí+ Jo, všechny ty věci mám na tobě fakt rád. Zejména to, že tak nelpíš na nošení kalhotek. +usměje se+ A přísáhám, že si z tebe fakt nedělám srandu, kočko. +zamrká na ni mírně rošťácky+ Chceš nasadit ten prsten? Já ti ho nasadím. +hned jí vezme krabičku a hrne se do toho nasazování+ Můžeš ho zkusit olízat, ale pochybuju, že to půjde. Je to diamant. +culí se na ni, vezme její ruku a nasadí jí ho na prsteník+ Jak se ti líbí? +zeptá se jí s úsměvem+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 dub 2013 22:52

Já chci tvoje všechno. +uculí se a nějak se nemůže odlepit od jeho rtů+ Tak jo tak jo, nasaď mi ho. +souhlasí s úsměvem a nechá si ho natáhnout+ To je fakt boží. +zazubí se nadšeně a samozřejmě ho hnedka olíznout zkusí+ To je diamant? +vykulí oči+ To jsi osekal britský žezlo nebo zastavil rodinný panství? +uculí se na něj+ Já tě fakt miluju. +zopakuje znova a vyskočí na nohy+ Chtěla bych... vylízt na zábradlí a křičet na celý Trocadero, že si budu brát nejlepšího kluka na světě, a taky tě tak přibližně tři tejdny líbat, a zavolat Angie, a lehnout si na zem a zůstat v tomhle momentu navždycky, protože není možný, abych ještě někdy byla tak šťastná jako teď. Ale nevím co mám dělat dřív. +koukne na něj mírně zoufale a aspoň se z toho přetlaku pocitů zatočí dokola a pořádně zavýskne+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 dub 2013 22:57

Jistě, že je to diamant. Na svý holce přece nebudu nikdy šetřit. +mrkne na ni a pak se k ní spiklenecky nakloní+ Ale kdyby se někdo vyptával, tak já o žádnejch královskejch klenotech nic nevím. +uculí se na ni+ Tak dělej všechno! +zasměje se a nahne se přes zábradlí, že je div, že nesletí dolů+ JÁ SI BUDU BRÁT NEJLEPŠÍ HOLKU NA SVĚTĚ! +zakřičí na celou Paříž, otočí se k Vici a obejme ji a znovu ji hluboce políbí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 dub 2013 23:10

Je fakt boží. +uculí se+ Hele... +koukne na něj po očku+ a koupíš mi taky ten opravdickej, abych ho mohla olízat? +zamává na něj řasama, a chytne ho zezadu kolem pasu, aby jí ještě nespadnul z věže+ Počkej, sletíš, a kdo si mě pak vezme. +nemůže se přestat smát, a přijde si jak zdrogovaná+ Ale vím úplně přesně, co chci teď. +zazubí se na něj udýchaně+ Chci se pomilovat se snoubencem a mít přitom na sobě jenom svůj boží zásnubní prsten. +uculí se a taky ho políbí, se vším nadšením a láskou a štěstím, co momentálně cítí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 dub 2013 23:15

+zasměje se+ Tenhle je pravej! +ale tak jo, tak jo, koupím i ten lízací. +zatočí se tam s ní, jak ji drží za pas+ Tak to jsem pro. +přikývne+ Budem u toho obdivovat tvůj úžasnej prsten. +usměje se a přitáhne si ji k hlubokému a vášnivému polibku. Při tom jí osahává kde může a hladí po prsou, dráždí bradavky+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 dub 2013 23:26

Já vím, že je pravej, dyť víš, jak to myslím. +zasměje se, obejme ho kolem krku a oplácí mu polibky, vtiskne mu stehno do klína a jemně se otírá o jeho mužství, aby ho probudila k životu, klouže mu rukama po zádech až na zadek, stiskne půlky v dlaních a rty sjede na jeho krk a polaská ho jazykem+ Jak... jak to chceš? +vydechne mu do kůže vzrušeně+ Ale chci na tebe vidět. +vymíní si akorát, než se vrátí k jeho krku, aby ho jemně kousla+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 dub 2013 23:35

+jeho mužství se pomalu probouzí k životu díky jejím dotekům a tak ani on neváhá a přisaje se na její bradavku a zuby a jazykem ji dráždí. Pak k ní vzhlédna a usměje se, rukou jí sklouzne do klína a skoro líně ji tam hladí, občas prstem vklouzne dovnitř a zatlačí na vzrušivé místo+ Chceš být nahoře? +zeptá se jí s křivým úsměvem, kterým mu vzrušení občas cukne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 dub 2013 23:58

+prohne se proti němu a zalapá po dechu, když laská její prsa, a trochu se rozkročí, aby měl lepší přístup do klína+ No to víš že chci, podlaha je pěkně studená. +uculí se, ale než se položí na zem, umístí pod něj ohřívací kouzlo, takže má pocit, jako by ležel na matraci, a než na něj nasedne, skloní se k jeho mužství a na chvilku ho vezme do pusy, nechá si vlasy spadnout kolem obličeje a chvilku ho laská tak, jednou rukou sklouzne do vlastního klína a hladí se zatím sama, než si ho nechá z úst vyklouznout, ještě olízne špičku a pak už se na něj obkročmo posadí a nechá ho do sebe pomalu vklouznout +
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 dub 2013 00:16

Jsem ochoten tu studenou podlahu podstoupit. +usměje se, ale když si lehne, tak je podlaha teplá+ Díky. +usměje se na ni, ale pak mu všechny slova vezme ona svými rty v jeho klíně, poněkud neartikulovaně zasténá. Položí jí dlaně na stehna, jak tak na něj nasedá, netlačí na ni, jen ji lehce hladí a když už na něm sedí, tak jí jedním palcem sklouzne do klína a začne dráždit klitoris+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 dub 2013 00:26

+než se na něm začne pohybovat, skloní se k němu, aby ho dlouze a hluboce políbila, krátce olízne jeho místečko na krku a zuby přejede po bradavce, a pak se zas narovná a začne pomalu kroužit boky, jeho dráždění jí navíc posílá vlny vzrušení do celého těla, klouže mu dlaněmi po hrudi a celou dobu se mu dívá přímo do očí, ty její svítí štěstím a touhou, mírně se usmívá a občas tiše zasténá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner