To jsou. +zazubí se na souhlas+ To na tobě mám náhodou fakt ráda. +dá mu pusu+ Budeš přede mnou čůrat, jo? Tak to bude fakticky opravdová láska. +uculí se pobaveně+ No... technicky víceméně jo. +zasměje se+ On je můj... tuteur de bien-être. +zamračí se, když nedokáže najít to správný slovo+ Jakoby poručník, ale v podstatě jen ve finančních věcech. U nás zákony ošetřujou finance čistokrevných rodin hodně pečlivě, a ženský nemají v tomhle ohledu skoro žádný práva. +vysvětluje mu to+ Já mám nárok na jednu čtvrtinu majetku mojí rodiny, je to přesně specifikovaný, kolik z toho musí bejt v nemovitostech, a tak. Čtvrtina pro sestru a zbývající polovina pro Chrise. Jenže s ní nesmím nakládat, je to v podstatě moje věno, moje cena. +máchá u toho rukama+ Kdybych ji chtěla investovat nebo cokoliv, musela bych mít legální souhlas mýho poručníka. Kdybych neměla to svoje osobní dědictví po babičce, tak nemám ani floka, možná tak nějaký kapesný. +ušklíbne se+ No a když si mě někdo vezme, bere si tím hlavně moje peníze a právo s nima disponovat, tudíž musí mít souhlas mýho poručníka. Když to nepodepíše, francouzská kouzelnická legislativa mě nevnímá jako vdanou. +pokrčí nad tím rameny+ Nehledě na to, že ty peníze stejně nedostanu. +pousměje se+ Legálně je můj tuteur můj otec, dokud se nevdám, ale přesvědčit jeho je asi tak stejně pravděpodobný, jako že začne pršet nahoru. +protočí oči+ Chris to může podepsat taky, protože je dědic a má všechny práva s tím spojený. +vykládá+
(
pardon.
)