Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Byron » 29 dub 2013 16:47

Na mě je poznat když kecám? A jak to na mě jde poznat. +protáhne obličej+ Nó... já chci umět kecat. +zahuhlá si pro sebe+ No nevim, možná si ji posunou jakože na jindy. Nebo si to odbydou a pak jdou zase pařit? +koukne na ni mírně zmateně+ No, my si to uděláme po našem. +usměje se a políbí ji+ No jo... +pokývá hlavou+ Jak myslíš, že to tvůj brácha vezme?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 dub 2013 17:09

No já ti to poznám na očích. +pousměje se+ Protože jseš tak nadšenej z tý historky, kterou sis zrovna vymyslel, že ti z toho pěkně svítěj. +uculí se na něj a dá mu pusu+ Ale náhodou třeba že plánuješ tohle jsem vůbec netušila. +pohladí ho po ruce s úsměvem+ Jako že jdou potom zpátky na párty? +vykulí oči+ No to si teda neplánuj, až s tebou skončím, nebudeš mít sílu ani dojít si na záchod. +zazubí se nemravně+ No hodně by mě překvapilo, kdyby to vzal dobře. +povzdychne si+ Potřebuju, aby mi podepsal nějaký papíry, abych mohla bejt tvoje žena i před kouzelnickýma zákonama ve Francii. Už ho vidím, jak se do toho žene. +protočí oči+ Možná ti bude vyhrožovat kastrací, ale neboj, to mu teda nedovolím ani náhodou. +zazubí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 dub 2013 17:33

No ale když ty historky, co si vymejšlím jsou všdycky tak dobrý! +zasměje se+ Dobře, tak já si naplánuju, aby mi Jeefes k té posteli přistavil nočník. Ale počkej až já s tebou skončím. Budem tam ležet jako dvě mrtvoly. +usměje se na ni a pohladí ji po boku+ Podepsal papíry? +podiví se+ Ty jsi nějaká nesvéprávná? +koukne na ni+ Já si jako budu brát někoho s papírama? +zazubí se vesele+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 dub 2013 18:05

To jsou. +zazubí se na souhlas+ To na tobě mám náhodou fakt ráda. +dá mu pusu+ Budeš přede mnou čůrat, jo? Tak to bude fakticky opravdová láska. +uculí se pobaveně+ No... technicky víceméně jo. +zasměje se+ On je můj... tuteur de bien-être. +zamračí se, když nedokáže najít to správný slovo+ Jakoby poručník, ale v podstatě jen ve finančních věcech. U nás zákony ošetřujou finance čistokrevných rodin hodně pečlivě, a ženský nemají v tomhle ohledu skoro žádný práva. +vysvětluje mu to+ Já mám nárok na jednu čtvrtinu majetku mojí rodiny, je to přesně specifikovaný, kolik z toho musí bejt v nemovitostech, a tak. Čtvrtina pro sestru a zbývající polovina pro Chrise. Jenže s ní nesmím nakládat, je to v podstatě moje věno, moje cena. +máchá u toho rukama+ Kdybych ji chtěla investovat nebo cokoliv, musela bych mít legální souhlas mýho poručníka. Kdybych neměla to svoje osobní dědictví po babičce, tak nemám ani floka, možná tak nějaký kapesný. +ušklíbne se+ No a když si mě někdo vezme, bere si tím hlavně moje peníze a právo s nima disponovat, tudíž musí mít souhlas mýho poručníka. Když to nepodepíše, francouzská kouzelnická legislativa mě nevnímá jako vdanou. +pokrčí nad tím rameny+ Nehledě na to, že ty peníze stejně nedostanu. +pousměje se+ Legálně je můj tuteur můj otec, dokud se nevdám, ale přesvědčit jeho je asi tak stejně pravděpodobný, jako že začne pršet nahoru. +protočí oči+ Chris to může podepsat taky, protože je dědic a má všechny práva s tím spojený. +vykládá+

( :shock: pardon. :D)
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 dub 2013 18:24

+poslouchá ji a snaží se to sledovat, ale moc mu to nejde, no, nakonec to ale pochopí+ Takže ty teď žiješ z peněz po babičce a když si mě vezmeš, tak já dostanu čtvrtinu vašeho majetku a budu tvůj poručník? +zeptá se jí+ Ale to je super! +zazubí se na ni+ To já ti budu poroučet rád. +zamává rukama+ Neboj se, kočko. Já se s nima seznámím, promluvíme si, pokecáme, pak je pošlem všechny do háje a odstěhujem se pryč. Nouzí trpět nebudem. +obejme ji a dá jí pořádnou pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 dub 2013 19:16

jo. +přikývne+ Babička byla tak trochu feministka, obávám se. +zazubí se+ Nesnášela tohle uspořádání, a chtěla, abysme byly se sestrou finančně nezávislý, takže svoje peníze odkázala přímo nám, i když je měl správně dostat otec. +uculí se škodolibě+ No... na to bych dvakrát nesázela. +řekne nakonec s úsměvem, nějak nemá to srdce mu sdělit, že je pravděpodobně oba vypálí z rodokmenu+ Jo, to by se ti líbilo, viď? Ještě bych si k tomu mohla vzít ten kostýmek francouzský služebný a oprašovat s vyšpuleným zadkem. +zazubí se+ No teda dokud do toho mám co mluvit, tak s mým otcem se teda neseznámíš. Na to tě mám moc ráda, než abych tě vystavila něčemu takovýmu. +mávne nad tím rukou+ Ale vaši by se s tebou mohli usmířit, když budeš konečně ženatej, ne? +usměje se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 dub 2013 19:23

No tek ne.. +pokrčí rameny protože se s ní nechce hádat+ Ty je, koneckonců, musíš znát líp než já. +usměje se na ni a pohladí ji po tváři+ Nechci aby ses s nima nějak hádala kvůli mě. Ovšem ten kostýmek francouzské služebné.... bys mohla předvíst aspoň mě. +zazubí se na ni+ Možná by mohli. +usoudí+ Koneckonců ty seš z dobrý rodiny. Máš rodokmen, na to si oni potrpí. Akorát seš střelená jako já, takže pochybuju. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 dub 2013 19:53

Pojď sem. +přitáhne si ho blíž+ To není že bych se za tebe styděla. Já se stydím za něj. +pohladí ho po tváři+ Je to absolutní kretén a já ho nesnáším a v životě ho už nechci vidět. A co se týče mojí sestry, v jejím případě taky o moc nepřicházíš. +uculí se+ Ona je ta hezká, víš? A má chorobnou potřebu sebrat mi všechno, na čem mi záleží, a to s tebou teda podstupovat nebudu. +zazubí se+ Nebudu se s nima hádat kvůli tobě, ale protože jsou blbý. +zasměje se+ Jo? No tak já si ho teda koupím. +uculí se+ To jo, rodokmen teda mám. V salónu ho máme na zdi, a je dovedenj až k Morganě, ale jsem si stoprocentně jistá, že to někdo ocheatoval. Nicméně tak do 14. století je solidní, a nějaký Okcitánský čaroděje jsme tam taky měli. +přikyvuje+ A náhodou já se umím chovat děsně roztomile a vhodně, upíjet čaj se zvedlým malíčkem a vést přiměřenou konverzaci. +kasá se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 dub 2013 21:25

Tvoje sestra není hezčí než ty. +řekne a je o tom absolutně přesvědčenej+ A v životě nebude mít tak skvělýho snoubence. +usměje se na ni+ Tak jo, kočko. Nechám to na tobě a budu věřit, že to s nima nějak skoulíš. I když tě nerad posílám samotnou do jámy lvové. Nó... k našim tě klidně vezmu, není to nic tak strašnýho, ale, kdybych tě mohl poprostit, +kousne se do rtu+ To že kouzlíš před nima nezmiňuj. Oni o tom všem nemají ani potuchy a vážně pochybuju, že by to pochopili a nezavolali nějaký psychiatrický zřízence. Vážně? +uculí se na ni+ Takový ty nudný kecy o počasí a stavu cest?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 dub 2013 22:00

To teda rozhodně nebude. +usměje se na něj a dá mu pusu+ Když jsem o ní slyšela naposled, akorát se měla zasnubovat s nějakým domluveným chlápkem. +pokrčí rameny+ Já to s nima nijak koulet nebudu, prostě si tě vezmu a hotovo, a je mi fuk, co si o tom myslej. +přitulí se k němu blíž+ Možná jim pak pošlu oznámení, aby měli vztek. +zazubí se+ No jasně, já bych to správně taky neměla všude roztrubovat. +přikývne, že to je jasný+ No, v tom případě zas tak oslnivej rodokmen nemám, když musím zapřít Morganu. +uculí se+ Jasný, měla jsem na to lekce. +přikývne se smíchem+ Umím vykládat o odrůdách anglickejch růží a situaci v Čečně a o vyšívání, umím používat rybí příbor a tančit waltz, chodit zpříma a dokonce i se správně uklonit královně. +zazubí se+ Ale jak chceš ty, do ničeho tě tlačit nebudu. +usměje se a pohladí ho po ruce+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner