Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Byron » 30 dub 2013 13:20

+pobouřeně se na ni koukne, proč jako přestala a že si musí zrovna teďka zapálit, ale když mu podá to cigáro, tak na ni vykulí oči+ Ty jsi perfektní. +zavrtí nevěřícně hlavou+ Kdybych to už neudělal, tak tě rozhodně požádám o ruku. +potáhne si z cigarety a spokojeně šlukuje kouř a sem tam mu ze rtů vyjde mimovolný sten nebo zavzdychání, v jedné chvíli je jeho vrušení tak silné, že v dlani cigaretu málem rozdrtí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 dub 2013 13:58

+uculí se pro sebe a zlehka přejede přes citlivou kůži zuby, líbí se jí to vědomí, že je tak moc vzrušenej jenom díky ní, pomalu ho laská krátkými tahy jazyka, a dívá se přitom nahoru na jeho výraz, jednou rukou ho hladí po stehně, rozhodnutá vydráždit ho až na hranici sebeovládání, a pak se k němu zase skloní, zastrčí si vlasy za uši, obemkne ho rty a zrychlí a zintenzivní svoje laskání+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 dub 2013 14:10

Uh! +vyhekne a poněkud pánví cukne proti jejímu jazyku, je to pomalu k nesnesení krásné. Cigareta už je dávno někde na podlaze udusená, protože se na ni nemohl už ani soustředit. Pouze na Vici, když ji vidí mezi svýma nohama+ U-už! +zásténá poněkud zoufale, když ho konečně vezme do úst a s neskutečně úlevným vzdechem se konečně udělá+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 dub 2013 14:30

+přidrží si ho za boky na zemi, aby proti ní moc nepřirážel, a laská ho, dokud z něj nevytáhne úplně všechno, pak se posadí na paty, olízne si rty a chvilku ho spokojeně pozoruje, a pak přeleze k němu a lehne si mu k boku, zapálí si cigaretu, aby si spravila chuť, než ho políbí, a dá mu taky potáhnout+ To máš za to, jak jsi mě hezky požádal o ruku. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 dub 2013 14:32

Vážně? +uculí se na ni a sebere jí na chvilku cigaretu+ Tak to já tě budu žádat častějc, to není problém. +zazubí se vesele a zas jí tu cigaretu vrátí+ Já myslím, že na to máš nějakej talent. +vydechne si ještě, protože je z toho vážně úplně vycuclej, ale nádherně vycuclej+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 dub 2013 15:07

Myslíš? +zazubí se+ Tak já to budu dělat kdy budeš chtít, dokud mi budou sloužit kolena. +zazubí se a dlouze si potáhne z cigarety+ No ale já se vašim chci líbit. +naváže na jejich předchozí konverzaci+ Když mě budou mít rádi, tak se to třeba mezi váma spraví. +usměje se na něj+ A krom toho jestli budem mít děti, budem je potřebovat, aby nám měl kdo hlídat, až budem chtít dělat čuňárny. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 dub 2013 15:14

+udělá si mentální poznámku, že jí musí koupit něco na kolena, aby jí sloužili ještě dlouho, nějaký vitamíny nebo tak+ Co naši? +koukne na ni chvilku nechápavě, než mu dojde o čem to mluví+ Jo naši. +pokývá hlavou+ Kdyby se ze mě stal slušnej syn a bydlel u nich, nebo v nějakým podobným sídle. Taky by mi asi museli vymazat těch pět policejních záznamů, co mám. +poškrábe se na hlavě, už trochu bezradně+ Nejsem si jistej, jestli se se mnou usmíří. Jestli se vůbec chtějí usmířit. A jestli chci já. +přitáhne si ji k sobě a obejme ji+ Nestačí ti, že tě mám rád já? +zašeptá jí s úsměvem do ucha+ A děti nám může hlídat Jeefes, přece.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 dub 2013 15:36

+trochu zděšeně po něm koukne, že to snad neplánuje+ Nebudeme bydlet u vašich, že ne? Já tě fakt miluju, ale to bych asi nedala. +uculí se+ Pět? No ty jseš pěkný číslo. +zasměje se+ To víš že stačí. +usměje se a přitiskne se k němu a schová si mu obličej do ramene+ Nikoho jinýho nepotřebuju. +pohladí ho po hrudi+ Já jenom chci abys byl šťastnej, ve všech směrech, až ti to poleze ušima. +koukne na něj s úsměvem+ Jestli je chceš pozvat na svatbu, tak mi to nevadí. A jestli nechceš, tak mi to taky nevadí. Udělej to prostě jak chceš, já tě budu mít ráda pořád. +natáhne se, aby mu dala pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 dub 2013 15:52

Ne, kočko, nebudeme bydlet u našich, protože pak bych musel spáchat dva velmi závažný trestný činy a ty bys mi pak nosila do vězení buchty. +zavrtí rezolutně hlavou+ Mě to štěstí teďka před chvilkou vylezlo někudy trochu jinudy, byla jsi u toho. +zazubí se na ni+ Ale n ormálně mi leze ušima, to máš zase pravdu. +zasměje se a jemně ji hladí po boku+ Nechci je zvát na svatbu. Jenom jim pošlem oznámení, až bude po všem. +rozhodne se+ Ale nechi moc dlouho čekat, než se vezmem. +koukne na ni+ Půl roku nebo tak. I dbva měsíce je docela dost. +omluvně se pousměje+ Tak dlouho svobodnej asi nevydržím.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 dub 2013 16:45

Já bych ti pomohla schovat těla, neboj. A pak bysme spolu zdrhli na pustej ostrov, a já bych nosila podprsenku z kokosů a ty bys lovil ryby oštěpem. +uculí se+ Dobře, uděláme to jak chceš. +přikývne souhlasně a dá mu pusu+ No jestli se chcem vzít venku, tak to stejně musíme stihnout do podzimu, jinak bysme zmrzli. +usměje se+ A když to nebude moc velký, není potřeba ani moc času na plánovaní. +zamyslí se nad tím+ Navrhuju, abysme si zítra sedli, a napsali seznam věcí co určitě chcem. A já to pak proberu s Jeefesem. +koukne na něj+ Třeba jako ohňostroj. Já bych strašně chtěla ohňostroj. +zavrtí s emu nadšeně v náručí a zamrká na něj+ Prosíím. +dá mu velkou pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner