Cesta do Casablancy s Jacobem

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Cesta do neznáma

Příspěvekod Styx Lupin » 04 kvě 2013 13:10

+otevře pomalu oči a zahlédne Jacobovu tvář, sklánějící se nad ní+ Jacobe... co se stalo...? +zmateně se rozhlíží, kde to je+ Sakra... asi jsem omdlela... to to šílené vedro +zvedne ruku a položí ji na jeho dlaň na svém čele+ Omlouvám se... hrozně se stydím... +pokusí se zvednout+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 04 kvě 2013 16:30

+šťastně se usměje, když konečně otevře oči a je vidět, že se mu neskutečně ulevilo+ Lež, Styx. +pohladí ji po vlasech a něžně zatlačí zpátky na lůžko+ Ano, omdlela jsi, máš úpal. Ale budeš v pořádku. Dneska už dál nepojedem. +vezme nějaké papíry a začne ji ovívat, jako vějířem+ Na, napij se ještě, musíš hodně pít. +je vidět, že i když se probrala, tak o ní má pořád starost a pomůže jí se napít+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 04 kvě 2013 20:19

+opět si tedy lehne, i docela ráda, protože jí pořád není moc dobře+ Bože, to mě mrzí, že se kvůli mně zpozdíme. Ale už je mi docela fajn, mohli bychom jet dál +opět se posadí a už se nenechá položit, ty studené obklady, čerstvá voda a vítr, co kolem ní Jacob dělá:) jí trochu ulevily+ Omlouvám se, nechtěla jsem ti přidělávat starosti. Co tvoje ruka? +napije se vody, co jí podal+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 04 kvě 2013 22:08

Ne ne. To nepřipadá v úvahu. +zavrti nekompromisně hlavou a sedne si vedle ní připraven ji pomoct kdyby něco potřebovala+ Mužem vyrazit zítra brzo za svítání. Teď už by jsme stejně hledali místo na prespani. +koukne na svou ruku+ Bolí jako čert. +pousmeje se hrdinsky+ Nemuzu se dočkat noci to vedro je na to k nesneseni.
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 04 kvě 2013 23:02

To už se blíží večer? +potěší ji, že je zase tolik nezdržela, když by stejně už brzy stavěli tábor+ Cítím to, že slunce už tolik nepálí. A dnes se těším na tu chladnou noc víc, než kdy jindy. Půjdeme brzy spát, oba to potřebujeme +usměje se už veseleji, protože jí je čím dál líp+ Ukaž, podívám se ti na to +prohlédne mu ruku a srovná mu posunutou rukavici+ Vydržíš ještě dva dny? +pohlédne mu starostlivě do očí+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 05 kvě 2013 00:49

Opatrně. +zamrka bolesti když se dotkne jeho ruky+ Je to napuchle doufám že to přes noc splaskne ale jestli ne. +pokrčil s úsměvem rameny+ Nenapadá mě nic jiného než to ty dva dny do civilizace vydržet. Počítám že tam budou mít nějakého dokořán nebo někoho kdo bude vědět co dělat. +usměje se na ni+ Klidně se vyspí já tě budu hlídat.
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 05 kvě 2013 02:25

Oteklo to +řekne trochu znepokojeně+ Chtělo by to ledovat. Ale kde uprostřed Sahary získáme led... Podej mi prosím můj batoh +chvilku se v něm hrabe a pak vytáhne kelímek s nějakou mastí od Mr. Snapea:)+ Namažu ti to. Trochu to bude bolet, ale budu se snažit být jemná +velice opatrně mu sundá rukavici, potře mu ohleduplně otok mastičkou a opět mu zápěstí zafixuje+ Mělo by to do rána splasknout +schová krém zpátky, ještě se bude hodit+ Nemusíš mě přece hlídat, jsem už v pořádku. Ty se taky potřebuješ vyspat +ujistí ho, ale poslechne ho a lehne si+ Běž se najíst, já tady na tebe zatím počkám +mrkne na něj zpod přikrývky+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 05 kvě 2013 14:29

Díky. +když ho ošetřuje, tak nevydá ani hlásku, ale příjemné to tedy není, pak se na ni usměje+ Chceš donést něco k jídlu? Máš hlad? Asi by ses měla najíst něčeho lehčího. +usmějje se na ni a pohladí ji po tváři+ Zatím odpočívej, něco donesu. +vystane a vyjde ze stanu k průvodcům, kterým oznámí co se děje a jak se věci mají a vezme si od nich pro ně nějaké jídlo+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 05 kvě 2013 17:47

Ani nemám moc hlad +odmítne s úsměvem+ Ale ty se běž najíst, chlap jako ty to potřebuje +mrkne na něj a když Jacob odejde, zachumlá se do přikrývky a čeká na něj+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 06 kvě 2013 00:34

Dobře. +usměje se na ni a odejde k beduinum a jen rychle se s nimi naji a rozebere události dne přece jenom vwe trochu jídla kdyby dostala hlad a vrátí se k ni do stanu. Chvilku ji s úsměvem sleduje a pak si lehne vedle ni a přehodit přes sebe svou prikryvku+ Dobrou noc nádherná. +zašeptá akoro neslysne aby ji nevzbudil protože je přesvědčen že spí+ Miluji tě.
Jacob Downly
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum