Pokoj č. 2

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj č.11

Příspěvekod Jacob Downly » 05 kvě 2013 14:27

Chci tě. +šeptá jí do rtů+ Miluji tě, nádherná... +hladí ji po těle, až prsty vklouzne pod hlaenku,m rozepne ji a stáhne jí ji z ramen, chvíli pohledem spočine na tom dokonalém těle a pohladí ho, přitiskne ji k sobě, když v tom ho upoutá něco na zádech, spíš něco co tam není, než je a to tetování, zmateně se na ni podívá, hledí jí do očí, když v tom mu to dojde+ Ty jsi... ty nejsi... kdo? +vykoktá ze sebe, pustí ji a odesne si od ní+ Kdo jsi? +zeptá se jí prudce a zpříma, protože už je přesvědčen, že Styx to určitě není+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 05 kvě 2013 18:19

+líbá ho divoce a vášnivě+ Taky tě chci, Jacobe... ani nevíš jak +přivírá oči vzrušením, když ji svléká a přitiskne svá ňadra na jeho hruď+ Musíš být můj +šeptá mu toužebně do rtů a nemůže se dočkat, až si ji vezme. Najednou se zarazí, když od ní Jacob prudce odstoupí a podle jeho šokovaného výrazu jí okamžitě dojde, že právě poznal, že ona není Styx. Netuší sice, podle čeho, ale nehodlá se ho jen tak vzdát+ Jsem... její sestra... Vanessa +přizná popravdě a přistoupí opět k němu+ Ona tě nechce... jak jsem pochopila... ale já ano, Jacobe +položí mu ruce na ramena a pohlédne mu do očí+ Můžeš mě mít... můžeš být se mnou... jsem stejná jako ona...
Všechno dobře skončí.
A když ne, tak to znamená, že ještě není konec.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 06 kvě 2013 00:29

+chytne ji za ruce a tak se sundal že svých ramen+ Ne to nejde. +zavrti hlavou a pustí její ruce+ Ani nevíš jak buchal chtěl ale nemuzu. Už teď je mi jasné že bych selhal. +poněkud zahambene sklopi hlavu+ Neznam tě Vanesso ale ty nejsi Styx neber to prosím jako urážku. +natáhne si zase triko+ Kdybys... Kdybys byla tak hodná a odešla. +požádá ji+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 06 kvě 2013 15:25

( :Love )
+s němou prosbou mu hledí do očí a uvědomuje si, že ho ztrácí+ Jacobe... prosím +pokusí se ještě naposled získat si ho. Když ji ale požádá, aby odešla, pochopí, že ji nechce. Ji ne, přestože vypadá úplně jako Styx. Cítí se zklamaná a ponížená jeho odmítnutím. Sehne se k halence, beze slova se oblékne a opustí jeho pokoj+
Všechno dobře skončí.
A když ne, tak to znamená, že ještě není konec.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 06 kvě 2013 17:44

+chvíli přechází sem a tam a neví, co má dělat, nakonec lapne bundu a vydá se na Orlík za Styx+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 13 kvě 2013 16:27

+zaklepe na dveře Jacobova hotelového pokoje+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 13 kvě 2013 18:18

Dál! +zavolá+ Je otevřeno! +stojí u postele, na které má tašku a spoustu věcí a pokouší si zabalit, i když mu to moc nejde, kromě foťáku, který už má vzorně zabalený a uložený+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 13 kvě 2013 18:58

+otevře a zůstane stát mezi dveřmi, dál nejde+ Ahoj, Jacobe +koukne na ten nepořádek+ Vidím, že už balíš... Než odejdeš, chci se ti omluvit.
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 13 kvě 2013 19:36

+otočí se k ní a usměje se+ Nemusíš. +zavrtí hlavou+ Mám pro tebe něco... no, fotku. +usměje se na ni a podá jí zarámovanou fotku+ Abys na mě úplně nezapomněla. +usměje se+

Obrázek
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 13 kvě 2013 20:11

Já ale musím, protože jsem zneužila tvoji lásku. Odpusť mi to, jestli můžeš +překvapeně si vezme od něj dárek+ Och, díky, je to krásné +hledí na tu fotku dojatě+ Ne, nezapomenu na tebe, Jacobe... Co ti za to dám na památku já? +bez váhání sundá z krku stříbrný řetízek s hádkem a podá mu jej+ Abys taky nezapomněl ty na mně. Měj se v životě moc hezky +naposled se na něj usměje a radši zmizí v chodbě, toto loučení nese hodně špatně+
Naposledy upravil Styx Lupin dne 20 srp 2013 10:42, celkově upraveno 1
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje