Lektvaristický přístěnek

Moderátor: Victoria

Re: Lektvaristický přístěnek

Příspěvekod Victoria » 09 kvě 2013 10:50

Jo, já vím, poslal na mě čmuchaly. +pokrčí rameny a tak nepříjemně se ošije, když si vzpomene, jak důrazně jí to její drahý sdělil, když na to sám přišel+ Věděl, s kým to žiju, mnohem dřív než jsem to věděla já sama, a neudělal nic. Pořád se staví jako strašnej ochránce, a když jsem ho jedinkrát v životě fakt potřebovala, tak nepřišel. +zamračí se, ale pak se usměje+ Děkuju. +přikývne s úsměvem+ Výjimečnej rozhodně bude, a úžasnej taky. +uculí se+ Ehm. +nakloní trochu hlavu na stranu+ Víš co, zeptej se na to jeho. +uculí se, protože si fakt neumí představit, že by jí vykládala o syfilisu :D + Nebo se koukni do knihovny, jsou tam určitě nějaký základní biologický přítučky. +vzpomene se+ Spíš za tři za čtyři. +zavrtí pobaveně hlavou+ Možná za pět. No, i když Byron to asi bude chtít stihnout než mu bude třicet. +připustí+ Každopádně ještě tak nejmíň dvoje nebo troje Vánoce se k nám Byron junior určitě nepřipojí. +zazubí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 09 kvě 2013 11:08

Takže to víš? +koukne na ní trošku překapeně a zamračí se+ Nevím, možná bral ten neotevřený dopis jako signál, že nechceš aby se do toho motal. +pokrčí nakonec rameny (a já doufám, že si to nepletu s něčím jiným :D ) + Což by se teď všechno vlastně vysvětlovalo. +zamručí zamyšleně, jako že když tenkrát ustoupil a nechal jí a pak zjistil, že to byla velká chyba, že tu chybu dnes nechce znovu opakovat+ Tak já se ho na to zeptám. +pokývá hlavou a osobně jsme zvědaví jak jí tohle chce vysvětlovat tak aby se příliš nevyděsila :D + No každopádně jestli zdědí tvrdohlavost po mamince nebo strýčkovi, tak to se máte s Byronem na co těšit. +zazubí se na ní vesele+ Kolik Byronovi vlastně je? A odkud je? +zajímá se a z očí jí svítí skutečný zájem a zvědavost+ Tedy pokud se můžu zeptat. +pousměje se, že jestli nechce aby vyzvýdala, tak se tedy ptát nebude, ale na druhou stranu, slíbila že nebude lobbovat a jak to dopadlo, že :D +
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 09 kvě 2013 11:41

Jistěže to vím. +zastrčí si vlasy za uši+ Takhle on totiž věci řeší. Má na to lidi. +ušklíbne se trochu+ Dopis? +zamračí se nechápavě+ Jakej dopis? +kouká na ni a neví, o čem je řeč, a pak jí to očividně dojde a a chvilku zavře oči, aby zvládla ten nával vzteku, co se jí žene žilama, a nezničia si ty čerstvě udělaný lektvar, ovšem těžce v tom selže+ Já toho kreténa zabiju! +bouchne dlaní naplocho do stolu, a pak vezme prázdnou lahvičku a mrskne s ní o zeď, očividně žádnej dopis nikdy nedostala, nicméně trocha násilí jí udělá dobře :D , tak si klekne k těm střepům a začne je sbírat do dlaně, ručně, aby se trochu uklidnila+ My budeme boží rodiče. +usměje se potom+ Byron to má doma taky těžký, takže se v těch základních hodnotách poměrně shodujem. A ty důležitý věci se naučíme za pochodu. +pokrčí rameny s úsměvem+ Nepočkáš si až čmuchalové dočmuchaj? Můžeš si o něm pak přečíst všechno ve výstupní zprávě, jsem si jistá, že ti jí Christian určitě půjčí. +loupne po ní okem, ale spíš pobaveně, než co jinýho+ Je o rok starší, a pár týdnů mu bude šestadvacet. A je ze Skotska. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 09 kvě 2013 11:55

+otevře ústa, aby něco zřejmě zase poznamenala, když na ní Vicky tak nechápavě kouká, tak je zase zavře a nechápavě se pro změnu ona podívá na ní. zkousne si ret, jelikož má dojem, že asi měla držet jazyk za zuby, ale to ona už má takhle někdy problém mlčet a nechat jiný, aby si to vyřešili sami, že :D + Vicky? +hlesne tiše jelikož má dojem, že musí místnost vyhodit do povětří, jak z ní je na pohled patrné, že má neuvěřitelný vztek a sama opatrně přikreje lahvičky svojí magií, aby se je pokusila ochránit před případným výbuchem vzteku. překvapeně sebou trhne, když mrskne lahvičkou a stěnu a ještě chvilku na ní nechápavě zítrá, než jí dojde o co jde, jen si není jistá kdo přesně je ten kretén jestli bratr nebo přítel+ Tys o žádném dopise nic nevěděla, že? +ujišťuje se tiše, když k ní pomalu a opatrně přiklekne, ale nechá jí, aby si střepy posbírala sama a přitom se trošku uklidnila, jen dává pozor, aby se náhodou nedopatřením nepořezala+ Jo o tom vůbec nepochybuju. +usměje se na ní vesele a pak naprosto vážně pokývá hlavou, že ty společný hodnoty jsou důležitý a učení za pochodu bude to nejlepší+ Proč? Takhle je to mnohem zábavnější a zajímavější. Navíc získám mnohem více informací, jelikož zprávy čmuchalů neobsahují postoje a pocity přítelkyně zkoumaného subjektu. +zazubí se na ní bezprostředně vesela+ A rozhodně budou dřív, než bude jejich zpráva hotová, když se přímo zeptám. +zasměje se tiše+ Skotsko. Tam je prý moc hezky a skoti mají takový zvláštní zvyk nosit sukně. +zavzpomíná co o Skotsku všechno ví, ale podle všeho toho moc není :D +
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 09 kvě 2013 12:20

+oba, kreténi jsou rozhodně oba :D , sbírá to tam pěkně kousek po kousku, a trochu jí to poáhá, jak se u toho musí soustředit, aby si neublížila, pěkně zhluboka dýchá a snaží se na toho hajzlíka nemyslet, protože se jí přitom vaří krev+ No, nevěděla. +shrne úsečně co je poněkud zjevné :D + Já to dojdu vyhodit. +posbírá všechny střepy do hrsti, ale ve skutečnosti se jde spíš nechat obejmout od Byrona, protože to je jediný, co ji vždycky spolehlivě zklidní, takže když se vrátí, už je zase tak nějak vnitřně klidná+ No, postoje a pocity přítelkyně zkoumaného subjektu činí výsledky zkoumání značně neobjektivními. +uculí se+ Já tam byla jenom jednou a moc si to nepamatuju. +pokrčí rameny+ Ale kouknu se tam, až pojedem k jeho rodičům. No jo, sukni Byron má. +uculí se při vzpomínce+ A je v ní fakt děsně sexy. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 09 kvě 2013 14:21

+dobře, otázka zní, který z nich momentálně víc :D mračí se a v duchu si nadává, že měla být zticha a vůbec se do ničeho nemontovat, když vidí jak je rozčílená+ Promiň. +hlesne tiše a už vidí jak se Christian určitě bude zlobit až se dozví, že se tohle Vicky dozvěděla od ní a že jí tak rozčílila+ Jasně, jen jdi. +pokývá hlavou a vstane. chvíli se tam tak sama bezradně rozhlíží kolem sebe, než se rozhodne aspoň pourovnat nějaký ty používaný přísady, aby zaměstnala ruce, a když se vrátí tak se na ní tak plaše pousměje, když vidí, že už to s ní vypadá dobře a klidně+ A to je na tom právě to podstatné. Když se srovnají objektivní a neobjektivní postoje, tak z toho vyjde takový hezky mišmaš. +zazubí se na ní vesele+ Tak to mi pak musíš vyprávět jaký to tam je. +usmívá se na ní velice přátelsky+ Jo tak tomu věřím, že se ti takový zdá být. Osobně bych na to měla asi jiný názor, ale to je jen dobře. +zlobí jí vesele a culí se jak andílek+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 09 kvě 2013 15:24

+momentálně expřítel :D + Co? +koukne na ni nechápavě+ Ty za to nemůžeš, ne? +pokrčí rameny+ Tys moji poštu bez mýho vědomí neodmítala. +zachmuří se nakrknutě+ Chlapi jsou strašný pitomci. +zavrtí hlavou rezignovaně+ Kromě toho mýho pochopitelně. +uculí se+ No, v tomhle případě je asi to neobjektivní lepší. +usoudí+ Byron na papíře asi nevypadá dvakrát důvěryhodně. Ale fakt je to nejhodnější člověk, jakýho znám. +usměje se+ Obávám se, že tam bude pěkná kosa. A pořád déšť. +oklepe se trochu+ Ale tak co by člověk neudělal, že. +pokrčí rameny+ No to říkáš proto, žes ho ještě neviděla. Děsně mu to sluší. Ale jemu vůbec sluší všechno. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 09 kvě 2013 15:32

To ne, ale... asi jsem neměla nic říkat. Mám nepochopitelnou potřebu do toho šťourat. +zatváří se opravdu kajícně+ Jen bych chtěla abyste se s Christianem naučili vycházet. +pokrčí zlehka neurčitě rameny a pousměje se+ Jo to jsou, i ti naši, jen u těch to nechceme vidět. +zazubí se vesele+ Obávám se, že to na papíře nikdo. +uculí se, ještě že o ní si nemůžou prostřednictvím detektivů nic zjistit+ Mám dojem, že vy dva si o zimu nemusíte moc dělat starosti. +zasměje se vesele a zavrtí nad svými myšlenkovými pochody hlavou+ A má Byron nějaký sourozence? +zajímá se zvědavě+ Když to říkáš. Nebudu ti brát tvé iluze. +zasměje se, ona má o tom komu to v čem sluší svůj vlastní názor, což jí vede k úvaze, jak by asi v sukni vypadal Christian :D+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 09 kvě 2013 16:07

Já jsem teda radši, když věci vím, než když je nevím. +zavrtí hlavou+ Jo, to jsem si všimla. +loupne po ní pobaveně okem+ Ne ne, ten můj je výjimečnej a boží. +uculí se+ No asi ne, ty moje trestní záznamy by asi taky nevypadaly moc hezky. +zasměje se+ No já jsem fakt hroznej zmrzlík, pořád mám studený nohy a Byron mi je musí v posteli zahřívat. +uculí se+ Nemá, on je jedináček, proto má taky takový problémy s rodičema. +pokrčí rameny, ale pak se kousne do rtu, a už radši nic neříká, když Byron nechtěl, aby to o něm všude vykládala+ To nejsou iluze! +protestuje a culí se+
(Ha, tak to fakt nikdy neuvidí :D )
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 09 kvě 2013 16:17

+pokývá vážně hlavou a dokonce se nesměle pousměje, že to bere na vědomí a trošku se uklidní, že jí tak rozrušila, když je zdá se ráda, že to ví+ Hele já za to nemůžu. Prostě je to i pro mě naprosto nepochopitelný, proč to dělám. +zatváří se skutečně ztraceně, jelikož sama skutečně neví proč se do toho tolik míchá a pak se na ní vesele usměje, když se rozhodne se v tom sama nešťourat a brát to jak to prostě cítí+ To já můžu o tvém bratrovi tvrdit taky, ale ty bys mé iluze určitě rozcupovala na kousky. +zasměje se vesele+ Počkej, tys byla trestaná? +vykulí na ní překvapeně očka+ No, ještě že u nás něco jako trestní záznamy neexistují. +zazubí se vesele, nejspíš taky byla pěkný kvítko+ Dost pochybuju o tom, že by mu moc vadilo, že tě musí zahřívat. +uculí se vesele+ Ah, tak. Rodičům se nelíbí, jaký život vede? +zajímá se, když si skládá lahvičky s lektvarem a trošku si je sem tam šoupe po desce stolu+ Ne? A co to tedy je? +rozesměje se+ Já jsem si tedy docela určitě jistá, že bych ho jako sexy chlapa v sukni nenazvala. Ovšem kdybys do sukně navlíkla svýho bratra, tak to by byla jiná. +culí se+
(Taky proto si to jen představuje :D )
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Winter house