od Victoria » 17 pro 2012 16:24
+Chvilku přemýšlí, že za ním vyběhne a všechno mu řekne, ale pak se akorát stočí do klubíčka do peřin, brečí do polštáře, co jako na potvoru voní jako Byron a připadá si hrozně sama. Když už nemá co brečet, vyhrabe se z postele, najde papír a tužku a začne smolit+
Básníčku,
ptal ses mě, jestli jsem někoho zabila. Pravda je, že jo. Ten chlap šel po Jadeovi s pistolí a já ho prostě bodla a bylo to mnohem jednodušší a samozřejmější, než bys čekal. A mohla jsem ho ještě zachránit, chtěla jsem, a pak mi Jade zastoupil cestu, vytáhl na mě vlastní pistoli a donutil mě dívat se, jak vykrvácel. Budu na jeho výraz a zmrtvělý oči myslet už napořád. Byl to důvod, proč jsem nakonec odešla; protože už jsem nedokázala vydržet v jednom bytě, v jedný zemi s ním.
Trvalo mi dva roky, než jsem zjistila, čím se živí - šileně naivní, co? Ale nikdy předtím, ani potom jsem se do jeho obchodních činností nezapojovala. Jezdila jsem, kam on a dělala mu pěknou mluvící klíčenku - a milovala jsem ho, i když to není omluva. Už je to asi jedno, ale nechci, aby sis myslel, že jsem zabiják. Možná jsem vrah, ale aspoň se za to nenávidím.
Nechci se nechat stáhnout zpátky do života, kterej není můj, ne teď, když vím, že bych mohla bejt šťastná takhle.
Nezměním svoji minulost, ale chtěla jsem změnit budoucnost. Začít znova, daleko od všeho, bejt normální, a myslela jsem, že ty bys mohl bejt někdo, s kým by to šlo.
Všechno mě to hrozně moc mrzí. Bylo mi s tebou hezky a budeš mi chybět.
Nejsi obyčejnej. Jsi neskutečnej magor, co mě umí rozesmát. Totální cvok.
A proto tě mám ráda, ty pako.
+otře si slzy, dopis složí a nechá ho na polštáři a jde si k sobě sbalit věci+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.