Jídelna

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Jídelna

Příspěvekod Victoria » 13 kvě 2013 21:48

Myslím, že se sjedem až pak na párty. Taky si to chci pamatovat. +usměje se na něj+ Hezky všechno ostře. +dá mu ještě pusu a šťastně se culí+ Tak co budeme dneska dělat, ty můj ženichu? +koukne na něj tázavě a pohladí ho po zádech+ Bříško už mám napucnutý, takže jsem připravená na všechno. +zazubí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 kvě 2013 22:42

Co že máš? +zaksichtí se+ No to je děsnej obrat. Nevim. +pokrčí rameny+ Máš nějakej nápad? +zazubí se na ni+ Budem plánovat svatbu, když se teda na to tak těším? Můžu ti pomáhat, já umím bejt i užitečnej a pomůžu ti rozhodnout spoustu věcí.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 čer 2013 21:11

Jasné že tu máme ryby. +prikyvne když vejdou do jídelny+ Ale obavam se že Maltezius ti k tomu nic tak fadniho jako jsou hranolky neudělá. Maltezie! +zavolá na něj a sluha se objeví+ Locke si dá rybu a já si dám ... Třeba... Něco. +zazubi se na něj a sluha prikyvne+
Jistě slečnou. Dnešní ryba je pstruh ala cream a pro vás jsem připravil syrový spiz s cuketovymi bramboracky. A jako dezert je zmrzlina. +oznámí jim a zmizí v kuchyni+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 23 čer 2013 22:15

+ještě než si sednou, nenápadně šlohne z místa prostřenýho vedle sebe stříbrnou lžičku a schová si ji do kapsy+ No já myslel pro tebe. +uculí se+ Já radši brambory gratinovaný od Galda ve vysokoprocentní smetaně. +zasní se na chviličku+ Pstruh je dobrej. +přikývne, že souhlasí, a když se Maltezius zmíní o cuketách, zašklebí se jako kdyby olíznul citrón+ Jakou máš nejradši zmrzlinu? +zajímá se, vezme si z míy uprostřed stolu jabko a zakousne se+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 čer 2013 22:22

Já si dám tohle. +kývne na to co tikal Maltezius+ Hranolek jsem docela prejezena. +nakloní se k němu a ukousne mu kus jabka+ Co myslíš.. ? +zasmeje se a uculi se na něj+ Jakou asi zmrzlinu bych mohla mít nejradši. +kouká na něj pobaveně a tazave jestli to jako ví+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 23 čer 2013 22:30

Fakt jo? +vykulí oči, jakože to se snad přeslech, ale uculuje se u toho a maloučko si z ní utahuje+ Doufám, že to neznamená, že budem teďka jíst jen samý zelený listí. +koukne po ní upřímně zděšeně a zarovná její kousanec v jabku+ nó, existuje smažáková? +zasměje se+ Já nevim, čokoládovou? +navrhne první, co ho napadne+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 čer 2013 22:47

No jasně že čokoládovou jakou jinou asi? +zasmeje se+ Lamoro víš vůbec koho si beres? +zavrti nad ním jakože pohoršeně hlavou+ Prý smazakova ts ts. +udělá a to už jim Maltezius přinese o ed a Wenai se s chutí pustí do toho svýho až se ji dělají boule za ušima+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 23 čer 2013 23:44

Dyť jsem to uhod! +uculuje se, a obratně zbaví svoji rybu hlavy, ocasu a kostry+ Jasně že vím, tvoje nejoblíbenější jídlo je krvavá flákota, a ve volném čase háčkuješ a pěstuješ anglický růže. +zazubí se s plnou pusou a sebere jí z talíře kus sýra+ Dobrý. +zhodnotí to+ Na můj vkus trochu málo živočišný svaloviny, ale jde to. +uculí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 24 čer 2013 20:13

Kdybych nebyla vegetarián tak si na maso ani nevzpomenes. +zasklebi se na něj vesele+ To dělají všichni. Najednou si vzpomenou na to jak straslive milujou maso když celej tejden před tím jedlí chleba se sýrem anebo s marmeladou. +zasmeje se+ Marmelada! +vykuli na něj oči+ Je sezóna takže se bude zavarovat a všechno už budou jahody a já budu dělat svou proslulou marmeladu a pak tresnovou a visnovou. Ta je obzvlášť dobrá. +pokyva hlavou+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 24 čer 2013 21:13

To neni pravda! +brání se hnedka+ My měli v Chrámu maso každej den, Otec Okov to vyžadoval. Prej abysme si nesedli na prdel, až nám ho někde naservírujou. A abysme se ho naučili slušně jíst a nevypadali u toho jak z jeskyně. Jsem tak zvyklej. +vyplázne na ni jazyk, ale uculuje se+ A krom toho ryba skoro není maso. +dodá ještě a nacpe si plnou pusu+ Tak jo, a pak si uděláme palačinky s marmeládou a s tvarohem. +pokýve souhlasně+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré