od Manori » 17 kvě 2013 14:30
No ve Slastech je kde co, ale tohle myslím tam nemají *akorát Jason má takový...zelený atrium jak kdyby v obýváku..tak možná to je ono..hm...umělá podzemní zahrada..to je náápad:))*
Tak Zuzky...*vyslechne ju a tváří se u toho lehce zmateně* Počkej..jestli si rozumíme...já samozřejmě chápu, že při tom, co děláte, a nemyslím ted provoz hospody, tak se může ledascos vymlít a je třeba mít pro ten případ krizový plán. To vím, taky máme různě zařízeno. Ale s dětma je to pravda trochu jinak, to se může ošklivě pokazit, když se nepovede je v případě průšvihu nějak ..uklidit do bezpečí...*vzpomene si na jejich Smetánka v klubu, jak ho horko těžko dostávali ze spárů úřadů a co průserů to stálo*
Takže potřebuješ vyřešit, aby nepadla do blbých rukou, případně aby se úřady nezačaly blbě ptát a tasit sociálku a další věci? Já můžu samozřejmě to ošetřit tak, že na ni prostě dáme pozor a kdyby se něco dělo, vyskočí mi alarm, případně zametu papírové stopy, kdyby něco...to není problém. I ji přetransportujeme, když na to přijde. V tom už máme zkušenosti*zasměje se* Samozřejmě ideální by bylo, kdybych měla k dispozici třeba i nějaký oficiální papír, kterým by se daly umlčet úřady a zbavit se tak jich. Prostě že v případě nějaké...nehody, se o Zuzku dočasně postaráme a zaručíme se za to, že se dostane ke své nejbližší rodině, tedy k tvojí matce. Tím by byly úřady z obliga úplně a zůstal by jako problém k řešení jen to, aby se opravdu tam dostala a aby na ni případně nemohli nepřátelé. Nemusela bych tak drolit síly na skutečnou ochranu a zároveň bojovat s úředním šimlem. *protočí oči, že to vždycky je* Ale i stran úřadů, medií a tak se dá přinejhorším ledascos utnout, sehnat nové papíry, rodný list... Vím o někom, kdo má docela obšlápnutá potřebná místa. Záleží na tobě, co přesně po mě a po Postrachovi případně budeš chtít. S Johnem a tak jsem nejednala, ale Postrach pokud vím ano*koukne na ni, že to se jí doneslo* Tak snad bychom se domluvili, co a jak.
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-