Byronův pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Byronův pokoj

Příspěvekod Byron » 27 kvě 2013 20:54

Sakra to jsem tak pruhlednej? +zasmeje se a soustředí se na hru. On spíš kleje a nadává a po hodině vztekle hodí ovládač do kouta zkrizi si ruce na prsou a vzdorovite vyspuli spodní ret+ To nemá vůbec fér! +zaptotestuje rozhořčeně+ Já protestuju měl jsem vyhrát! +vyplazne na ni jazyk a zasklebi se ale od sebe ji neodezene+ No jo nebo i hezčí. Pak už se budem znát a budem o sobě vědět všechno. +kouká jak si hraje s tím zetonem nakonec ji chytne za ruku a přitáhne si ji k sobě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 kvě 2013 22:14

Jak panák vodky. +zazubí se, a když vidí, jak se vzteká, tak se akorát uculuje+ Hele. +zasměje se a otočí se k němu čelem+ Ty vůbec ale vůbec neumíš prohrávat. +culí se furt, a dá mu pusu na nos, na každou tvář, do koutků úst a pak vezme ten jeho vyšpulenej spodní ret mezi zuby a zatahá za něj+ Ale ani trochu. +zazubí se na něj a ještě mu vlepí smířlivou pusu na rty+ A není to děsivý? Když o tobě někdo ví úplně všecko. +koukne na něj a trochu se usmívá+ Koupíme si nějakou hru, kterou ani jeden neumíme, aby to bylo spravedlivý. +usměje se na něj+ A ten striptýz ti taky někdy udělám. +zasměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 kvě 2013 22:21

Jistě že neumím prohrávat já jsem náhodou byl zrozenej k vyhram! +zazubi se na ni nakonec když ona mu tak pěkným způsobem rozpustí ten naprdnutej ksicht+ Tak jo. Tak jo. +prikyvne+ A jakou si koupíme? Já udělám průzkum abych věděl jaký mi půjdou nejlip. +uculi se+ Ale doufám že mě nebudeš chtít učit prohrávat.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 kvě 2013 22:39

No to je blbý, protože já jsem taky poměrně soutěživá. +uculí se, a ještě mu dá pusu+ Nevím, nějakou střílečku? Nebo něco akčního na kinect? +pokrčí rameny+ No to si piš, že tě to naučím. +přikývne rozhodně, ale culí se na něj+ Budeš učit naše děti hrát fotbal, přece je musíš taky někdy nechat vyhrát. +zazubí se na něj+ Myslím, že na to půjdu přes ceny útěchy. Vymyslím si na tebe nějaký fakt boží, aby tě to prohrávání začalo bavit. +zahýbe na něj obočím+ Víš co? +začne potom děsně nenápadně+ Já jsem měla takovou myšlenku. Takovej nápad. Co bych chtěla. +leze to z ní jak z chlupatý deky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 kvě 2013 22:57

Ale vždy prohravani je pěkně blbý a vbec by se mělo zakázat. +zaprotestuje ovšem dost chabě a trochu tam macha rukama jak se mu to moc nelíbí+ Vážně je to budu učit já? Ale kdyby jsi je go naučila ty tak by pak odpadlo moje preucovani a pak bych je mohl děsně tvrdacky vyklepnout v jakékoliv hře co bych si vybral. +zazubi se na ni+ No tak ne tak ne to byl jenom takvej nápad no... +naknec se na ni strašné nevinné zaculi+ Tak co máš za nápad? Svěří se svému budoucímu muži. +obejme ji kolem ramen+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 kvě 2013 23:29

No jo, to je sice fakt, ale někdo z nás dvou většinou prohrát musí, a já to nechci bejt pořád jen proto, že tebe to nebaví. +zazubí se+ Blázníš? Já a nějakej sport? +vykulí oči vyděšeně+ Zabila bych je i sebe během prvního tréninku. +vrtí hlavou a směje se+ Já myslím, že se s tím nějak vypořádáš. +pohladí ho po stehně a uculuje se+ A taky si myslím, že bude vážně boží táta. +usměje se a dá mu pusu+ Noo... ale on je to takovej... nemravnej nápad, víš? +uculuje se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 kvě 2013 13:50

Moment, moment! Vykulí na ni oči+ Tady nikdo o žádným sportu až doteď nemluvil, ty nemyslíš ten fotbálek, co se hrává v hospodách? Sakra... to abych už teď začal běhat, abych to pak vůbec všechno udejchal. +zasměje se a dá jí pusu+ Tak to se obávám, že se opravdu budu muset naučit prohrávat, jinak to nepůjde. +pokývá vážně hlavou+ Běhat by bylo ještě horší. +podotkne+ Já mám rád nemravný nápady. +zazubí se na ni a zahýbe významně obočím+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 kvě 2013 14:47

Přijde na nás sociálka, jestli je budeš učit hospodský hry. +zazubí se+ Fuj, běhat. +zaksichtí se+ Navrhuju udržovat si fyzičku nějakýma příjemnějšíma způsobama. +zazubí se a dá mu pusu+ Třeba plaváním, že jo. +dodá vážně+ Já vím, že máš. +uculí se+ Nó... +ošije se tak+ Já mám dole piáno, víš to vůbec? +koukne na něj a oči jí poněkud svítěj+ A od tý doby, co jsem poprvý viděla Pretty Woman občas myslím na to, že mě na to piáno někdy někdo posadí a pořádně mi to udělá. +navrhne a úplně nevinně se zazubí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 kvě 2013 15:12

Jasně, plaváním. +přikyvuje horlivě+ V bazénu jsme to ještě nedělali. +podotkne hnedka, když si to všechno přejede v hlavě+ Jak někdo?! +naoko pobouřeně se na ni podívá+ Teďka už to můžu bejt jenom já. +vyprsí se+ Tato povinnost leží na mích bedrech a já se s ní popasuju jak nejlépe umím. A doufám, že to umím sakra dobře. +zaculí se, nahne se k ní a pořádně ji políbí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 kvě 2013 15:35

Nedělali? No to je ale chyba! +přikývne+ Ve vodě je to fajn. +uculí se, a musí si to přestat představovat, protože jí to poněkud zrychluje dech+ No jasně že jedině ty, ale to jsem tehdy ještě nevěděla, že jo. Prsil ses, že mi budeš plnit moje touhy, tak tady máš příležitost. +zazubí se a nakloní se k němu v polibku+ To si piš že jo. Nikdo mi to neudělá tak jako ty. +uculí se mu do rtů a tak vláčně a hluboce ho líbá, a užívá si bejt takhle u něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house