Obývací pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Styx Lupin » 29 kvě 2013 18:04

+skáče jako kobylka a snaží se udržet rovnováhu, což je trochu náročnější, jak do ní ze všech stran vrážejí. Po jedné takové pecce zavrávorá a spadne do měkkého na Wenai, zachechtá se a jak se drápe na nohy, přistane jí na zádech Jasmine s Viki a srazí ji zpátky, takže holky utvoří něco jako dvojitý hamburger+ Wenai, žiješ? +houkne pod sebe a oddechne si, jak vidí Wenai hrabat se zpod té kupy těl+ To vám povím, to je pěkně nebezpečný tanec... ale boží +směje se, až ji z toho bolí břicho a svalí se vedle Wenai jako pytel+ Hlavně ať nedojdete k nějakému úrazu, aby vás nemuseli ženichové k oltáři přinést v náručí +tlemí se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 29 kvě 2013 18:51

Vážně? To ještě jde? +zazubí se vesele, jako že je možný že Christian nesnáší něco víc než vaření lektvarů. a vesele tam poskakuje a vlní boky rytmu+ Áááá... +vyjekne překvapeně, když to ní někdo vrazí a tak letí k zemi. naštěstí narazí nejdřív do něčeho měkkého což definuje jako něčí hrudník+ Jste všechny v pořádku? +zajímá se rozesmátě, když se svalí na podlahu a tam se natáhne jak široká tak dlouhá+ Ženský! Vy už nepijte. +rozesměje se vesele+ Ale já si panáka dám. +sedne si a shání se po skleničce, ta bude vypadat až se bude vracet do postele+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Wenai Lafayette » 29 kvě 2013 19:27

+vypije na ex panáka a zapálí si rovnou taky cigaro+ No ještě se máte co učit. +zhodnotí tam to jejich poskakovani+ Protože spolupogujicich se neptame jestli jsou v pohode protože všichni jsou tak drsní a tvrdaci že se jim nemůže nic stát a taky nevlnome boky protože to prostě tvrdaci nedelaj. +zatvářil se strašlivé mudre a pak si udělá že slamek jednu strašlivé dlouhou aby se nemusela zvedat když si chce nalít a rovnou ucucava z flašky+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 29 kvě 2013 20:03

+vyplázne na Wenai jazyk zpátky a velice entuziasticky si tam poguje to svý, a když skončí na hromadě, jen se tlemí+ Zhubněte, jo? My štíhlé gazelky? Nejseš nějaká oprsklá poslouchej. +zazubí se, a jak se hrabe z hromady, šťouchne je loktem do žeber, ovšem kterou z nich, to těžko říct+ To rozchodíš. +zaksichtí se na ni, ale odkulí se a furt se tak pochechtává, zůstane si ležet na zemi a nohy si hodí nahoru na svý křeslo+ Jáá jsem na suchu. +hlásí Jeefesovi, kterej na ni jen tak skepticky koukne, jako že to zas bude zítra ráno, a poslušně jí donese flašku+ Na mrtvolu si nějak moc stěžuje. +uculí se, když holky začnou zkoumat, jestli je Wenai naživu+ No to by si dal chudáček. +zahihňá se+ My bysme asi jeli na vozíčkách, to by se Byronovi líbilo. Určitě by chtěl závodit uličkou, kdo bude první u oltáře. +zasměje se+ Naopak. +zvedne na Jasmine prst+ My musíme pít víc. +dodá moudře a hned to taky převede do praxe+ Jeeeefesi! +zavolá na sluhu+ Nakrájej nám maso. Já to dneska moc na sostif... sofistikovaný servírování nevidim, tak to naplátkuj a podávej jak roastbeef. +zaúkoluje ho+ Býložravci u nás sušej hubu. +zazubí se na Wenai, ale Jeefes jí taky něco najde+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 30 kvě 2013 20:28

Mrtvola bude brzy spíš ze mne... mě úplně zničíte +napije se pořádně vody, jak je z toho skákání celá splavená a svalí se zpátky+ Kdo je tady býložravec? +kouká z jedné na druhou pobaveně a vyloží si nohy pohodlně na nějaké to opěradlo+ Wenai, takhle budeš brzy na šrot +chechtá se, jak tam Wenai ucucává alkohol slámkou+ Hele... nezahrajeme si nějakou bláznivou hru? Například kdo brčkem nejrychleji vypije sklenici? Nebo máte další návrhy? +zamrká významně na ně+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 30 kvě 2013 20:38

Áááá tak to je jiná. +rozesměje se vesele a chopí se sklenky, když tedy musí víc pít, tak aby nebyla pozadu navíc tomu začíná přijít na chuť+ Co? Kde? Co? Jakej býložravec? +rozhlíží se kolem sebe jako by očekávala že na ní vyskočí nějaký čtyřnohý zvíře, ale jelikož pořád nic tak se tváří poněkud zmateně+ Já nevím, ale klidně. +zazubí se na Styx vesele+ Jaký hry se u vás hrajou, když pijete? +zajímá se nadšeně+ Jednou jsem v televizi viděla takovej film. Byla tam taková velká párty a nějaká holka udělala na stole stojku. +pustí se do nadšeného vyprávění jak se rozhodla zjistit jak moc se liší filmy od skutečnosti+ Asi takhle jo... +vyškrábe se na nohy, aby zjistila že se s ní svět moc nehoupe, sundá ze stolku tác s chuťovkama a salát, aby jim předvedla stojku na rukou jak to viděla v tom filmu a na to, že v sobě už něco má se jí nohy ani moc nekývají, jak drží rovnováhu+...a pak pila pivo hadičkou nebo co to bylo. +zazubí se na ně vesele, jak je vidí vzhůru nohama+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Wenai Lafayette » 30 kvě 2013 21:10

+zasklebi se na ne+ Já jsem tady bylozravec. +vyplazne na ne jazyk+ A nechci slyšet žádný komentáře. +zaráží to hnedka v začátku+ No mohli by sme si zahrát flašku nebo tu hru jak nalepime na televizi knír přesně doprostřed a když bude nejakymu obličeji přesně sedět tak se napijem. +navrhne ona a hned se zvedne a podá Jasmine to svoje brcko když stojí hlavou dolů na rukách+ Tak na delej. Pij. Co sneses. +culi se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 30 kvě 2013 21:56

Nějakou hru. +přikyvuje a přihne si trochu z lahve+ Svlíkací poker. +zasvítí jí oči+ Ale to s váma nemá cenu, vy nemáte mužnou hruď. +uculí se+ Nebo macháčka. Flašku jo? +zazubí se+ Ale to budem muset na pravdu nebo na úkoly, protože jsme s básníčkem neprobrali, jestli mu nevadí, když líbám cizí holky. +zasměje se, Jeefes jim akorát donese maso nakrájený na tenký plátky se studenou mátovou omáčkou, pěkně mastný hranolky, aby měly pořádnej základ a neodpadly hned, a zeleninu na nudličky s česnekovým dipem, grilovanou zeleninu, nachos se sýrovou omáčkou a guacamole, a navrch porci zeleninovejch burgerů pro Wenai+ Teda ty budeš mít fakt drsný ráno. +zazubí se na Jasmine, když vidí jak to tam sosá hlavou dolů+ To se totiž má dělat s pivem, né s tequilou. +uculí se a samá tam cucá to svoje jako husa branku+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 31 kvě 2013 13:12

+vykulí oči na Wenai+ Odkdy jsi vegetarián? No to mně podrž +padne teatrálně do křesla a těžce přemýšlí, jestli někdy viděla Wenai jíst maso+ Svlékací poker je dobrá hra, ale že bych byla nějak extra zvědavá, co máte pod tričky, dámy... +mrkne na ně vesele+ Ledaže by se k nám přidal tady Jeefes +zažertuje se smíchem, ale nestojí o to vidět ho, taky bůhví, kolik mu je:)+ Flašku? Tak to je super hra, souhlasím. Ale nehodlám se líbat ani s jednou z vás +se smíchem to zdůrazní ukazováčkem, kterým píchá do vzduchu směrem ke každé z nich+ Jinak jsem pro úplně každou srandu +se zájmem pozoruje Jasmine, jak pije hlavou dolů+ Neteče ti to do nosu místo do žaludku? +chechtá se a nakloní se k ní dostatečně blízko, aby viděla, jestli jí z nosu nevytéká tequila+ Jé, nachos! +vrhne se na ně hladově a začne tam k tomu spořádávat i tu česnekem nádherně vonící zeleninu a přikusuje to masem a napichuje si na brčko hranolky a má takový apetit, jako kdyby týden nejedla+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 31 kvě 2013 15:29

+už už otvírá ústa, aby Wenai zpovídala, ale když jim zakáže komentáře, tak ústa opět trošku posmutněle zavře, protože ona je od přírody děsně zvědavá+ Taky jsem pro, když mi někdo vysvětlí co to je. +zubí se na ně vesele a zdá se, že si vůbec nedělá hlavu s tím, že má naprosto hloupý otázky+ Tak jo. +zazubí se vesele, jak tak stojí na stole na rukou a sevře brčko mezi rty aby se do toho pití pustila s náležitou vervou a ono to samo o sobě není snadný natožpak, když jí Styx strká obličej před nos a zkoumá jestli náhodou nemá tequilu v nose, což jí rozesměje, takže se pořádně zakucká a musí se přestat snažit vypít Wenai veškerý alkohol+ To stačí, už nemůžu. +kroutí se smíchem hlavou a přepadne zpět na nohy. narovná se a vzápětí se s ní všechno zatočí až si z toho kecne na zadek, což vyvolá další vlnu smíchu+ Maso! +očka se jí rozzáří, když se vrhne pro talíř a rovnou se pustí do jídla+ Takže už jste vybraly nějakou tu hru? +kouká na ně zvědavě zatímco se láduje hranolkama+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Winter house