Všude možně okolo

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 04 čer 2013 15:21

Tak jo, to bysme mohli. +souhlasí+ To já mám taky ráda. +uculí se, obuje si boty,když je konečně najde, čapne ho za ruku a jdou do jídelního patra, kde najdou nějakou mexickou restauraci, a objednaj si tortilly, za chvilku jsou oba od omáčky až za ušima, ale pomlaskávaj si+ Uh. Asi jsem rozkousla papričku. +vydechne, a oči se jí poněkud zalijou slzama+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 čer 2013 16:14

+objedná si každou jinou, obě strašlivě pálivý ale odhodlaně to do sebe tlačí a vypadá, že má zrovna orgasmus z jídla+ Jsou vynikající. +pokývá hlavou+ Tak rychle, zajez to. +podá jí kousek chleba a když je nebezpečí zažehnáno a tortilly snězený, tak si už jenom olízá prsty od omáčky a utře pusu+ Tak co kdybych v rámci našeho romantickýho rance koupil flašku nějakýho dobrýho vína a vytáhl tě do parku a tak si na tebe něco zkusil. +navrhne jí s úculem+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 čer 2013 16:45

+uculuje se, jak mu chutná, a s přimhouřenýma očima sleduje, jak si olizuje prsty+ No, mohl bys to rozhodně zkusit. +zahýbe na něj obočím+ A nevadí, že tam chodí lidi? +uculí se, nechá ho zaplatit a cestou se staví ve večerce a koupí dvě flašky vína, a začne se rozhlížet po nějakým parčíku+ Ty to tady znáš? +zajímá se, že se tam v těch ulicích tak vyzná, drží si ho za ruku, a spokojeně se uculuje+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 čer 2013 17:17

+věnuje jí ten svůj úsměv a mrkne+ No já to rozhodně zkusím, to se neboj. +chytne ji za ruku a jak spolu procházejí ulice města tak se rozhlíží kolem+ Neznám, teda osobně ne. Ale když jsem na tebe čekal, tak jsem věnoval pár chvil mapě. +zazubí se na ni a když zahnou za roh, tak se před nimi objeví takový malý parčík se sochou a několika lavičkama, kam Byron zamíří, na jednu se posadí a zkušeně klíčema otevře víno+ Prosím madmoiselle. +podá jí lahev, aby ochutnala+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 čer 2013 17:29

+když se na ni tak usměje, pohladí ho po zadku+ No a co, tak mi to trvalo. +vyplázne na něj jazyk+ Jů, to je hezký. +usměje se a stiskne mu ruku, usadí se tam na lavičce a kouká na něj+ Týjo. +valí oči, když otevře flašku klíčema+ Ty seš ale šikovnej. +uculí se na něj, vezme si flašku a pěkně profesionálně ochutná, zkontroluje barvu, vůni, poválí to po jazyku a vznešeně přikývne+ No, to by snad šlo. +pokyne povzneseně a pořádně se napije+ Cítím kopřivy a broskve. +zazubí se důležitě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 čer 2013 00:52

No jasně. Konečně jsem zužitkoval ty léta praxe kdy jsem chlastal po nádražích a parcích bez vyvrtky. +zasmeje se a mrkne na ni+ Vážně? Že by sme si sedli do kopřiv? +zasmeje se+ Úkaz já to taky zhodnotim. +napije se vína+ Hm... Je dobrý. +pokyve spokojeně hlavou a nabídne ji cigaretu+ Co by sis ještě od dokonalyho rande přála Kočko? +zeptá se ji se zájmem+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 čer 2013 02:00

Ty máš vůbec spoustu takovejch šikovnejch schopností. +uculí se a lokne si ještě trochu, natáhne si nohy a opře hlavu, aby viděla nahoru na nebe+ Dobře jsi to vybral. +souhlasí a vezme si od něj cigaretu, a labužnicky si potáhne+ Hmm... já jsem úplně spokojená. +usměje se a akorát se pošoupne zadkem blíž k němu+ Celý ty měsíce co jsme spolu jsou takový velký dokonalý rande, nemusíš dělat nic zvláštního, nebo speciálního, abych byla šťastná. +opře si o něj hlavu a spokojeně pokuřuje+ No, možná bys mi mohl dát pusu. +uculí se nakonec+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 čer 2013 02:24

Já vím. Vybíral jsem to celých pet minut. Jinej park tu není. +zaculi se na ni+ Jo mě to raky tak přijde. Jenom doufám že si to všechno nevyberem tedka. Ale myslím že nám to nehrozí. +mrkne na ni a obejme ji kolem ramen+ Pusu ti dám rád. +usměje se na na ni a pomalu se k ni nakloní a pořádně ji políbí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 čer 2013 03:08

Je to rozhodně nejlepší park ve městě. +zazubí se+ Snad ne. +chytne ho za ruku+ Taky si někdy říkám, že teď je všechno tak děsně krásný a intenzivní, a takový to přece nemůže bejt pořád. Ani jsem si nemyslela, že je možný někoho mít takhle moc ráda. +usměje se na něj+ a pořád tak nějak v koutku duše čekám, kdy se něco posere, kdy to vybledne, a ono je to přitom pořád jen hezčí a hezčí. +přizná se, ale uculuje se u toho, a náladu má vůbec dneska výbornou, oplácí mu polibky a hraje si s jeho rty jak nejlíp dovede+ Ale je to dobrý, furt mi z tebe měknou kolena. +uculí se, když se na chvilku odlepí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 čer 2013 13:31

Tak to je jasný. +přikývne s úsměvem+ To jsme si souzený a nikdo s tím nic nenadělá. +obejme ji spokojeně kolem pasu a přitáhne k sobě+ Mě z tebe nic neměkne. +uculí se+ Spíš naopak. +zvedne mnohoznačně obočí a nemůže si pomoct, aby se neuculoval+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner