Všude možně okolo

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 05 čer 2013 23:10

Jo. Já taky. +dostane ze sebe mezi steny, a cítí, jak v ní vlna vzrušení roste a roste, až už to v sobě nedokáže udržet a semele jí báječnej orgasmus, prohne se proti němu a dlouze zasténá, a ještě se na něm pohybuje, dokud z něj nedostane všechno a nezachytí poslední zbytečky rozkoše, a pak se mu tak nějak zhroutí do náruče, opře se mu čelem o rameno a prudce oddychuje+ Páni. +vydechne mu do kůže poněkud přejetě+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 čer 2013 23:16

+chytne ji a jen tak tak že oba nesjedou na zem+ Jo to teda jo. +prikyvne se spokojenym úsměvem a snaží se zklidnit dech. Krev mu pořád buší ve spancich ale je mu nadherne. Opře se o lavičku a na chvíli zakloni hlavu. Má chuť se nahlas rozesmát ale jen se krátce zasmeje+ Nádhera. +vydechne a zapálí jim cigaretu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 čer 2013 23:32

+hladí ho jen tak bezmyšlenkovitě po ramenou, a ještě se jí nechce z něj dolů, tak ho jen pozoruje a uculuje se, když vidí, jak je šťastnej, nakloní se pro pusu, a teprve pak sklouzne vedle něj, upraví si šaty a zahalí si prsa, přitulí se mu k boku a spokojeně a uspokojeně se usmívá, znova se chopí flašky a trochu se napije+ Tomu říkám dokonalý rande. +uculí se na něj trochu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 čer 2013 01:02

+spokojeně si hovi s ni v náručí a když z něj sklouzne tak trochu nespokojené zamruci+ Jsem rád že se ti líbilo mě se teda taky líbi moc. Ale ještě na něm sme ne? +obejme ji jednou rukou kolem ramen a taky se napije vina z lahve+ Dokonalý i když jsme teda nevyvedli žádnou veřejnou výtržnost. Zaculi se na ni. Tohle se nepočítá to byla vasniva výtržnost a já si prostě němu u pomoct když jsem s tebou. +usměje se na ni a pohladi ji po rameni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 čer 2013 01:26

Já jsem si teda poměrně jistá, že sex na veřejnejch místech je nelegální. +uculí se+ Já vím, když to je strašně těžký, ty seš furt děsně sexy, a když se usměješ tím svým způsobem, vlhnu až za ušima. +zazubí se+ Ale jestli ti to přijde nedostatečný... +zahýbá na něj obočím, a rozhlídne se, co by tam tak mohla provést, a mezi stromama si tam všimne, že veprostřed parčíku je menší kašna se sochou, nějakou nahatou najádou, co z ní teče voda+ Tak teda nějakou výtržnost. +mrkne na něj, ještě se nakloní, aby ho pořádně políbila, vezme si tašku a svý boty do ruky, a naboso dojde k tý kašně, věci si odloží vedle, vyhoupne se na okraj, zazubí se na něj, a tak jak je v těch šatech pozadu zahučí do vody+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 čer 2013 12:17

+zasměje se+ No jo, to je. +přikývne+ Ale to se vůbec nebere jako výtržnost, ale jako něco děsně moc hezkýho, co by se mělo povolit. +uculí se na ni a hned k ní valí k tý kašně Máš pravdu! +zasvítí mu oči a přikývne, když uvidí tu najádu+ Máš nějakou barvu, nebo sprej? Nejlíp růžovou, takovou tu neonovou. +přebrodí se doprostřed kašny a kouká nahoru na sochu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 čer 2013 15:11

Já se obávám, že ostatní lidi by z pohledu na můj orgasmus nebyli tak nadšený jako ty. +uculuje se a vynoří se trochu z vody+ No jasně, normálně nosím růžovej sprej po kapsách, ale dneska mám zrovna jiný kalhoty. +zazubí se pobaveně, posadí se na okraj kašny a děsně se soustředí+ Tak počkej. +zamyslí se na chvíli, vytáhne z tašky nějakou rtěnku a chvíli ji zamračeně otáčí v dlaních, něco si pro sebe mumlá, vrtí hlavou nebo přikyvuje, a za chvíli pokusů a omylů ji promění v plechovku s ostře červenou barvou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 čer 2013 19:58

+zasmeje se+ Já vím ale říkal jsem si že když jsi carodejka tak bys mohla udělat nějaký to puf. +zazubi se na ni+ A sprej je na světě. +zasmeje se když vidí tu plechovku+ No vidíš! +zasmeje se vesele. Chytne barvu a stetec a začne s vervou malovat sochu na červeno+ Vypadá to obzvláště punkovne co říkáš? +koukne na ni tazave+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 čer 2013 20:17

+posadí se na kraj fontány a spokojeně ho pozoruje, jak se tam kreativně vyjadřuje, trochu se u toho uculuje, a když má hotovo, dojde k němu a obejme ho zezadu a přes rameno s ním obdivuje jeho dílo+ Můj kluk je umělec. +uculí se spokojeně a dá mu pusu na krk+ Já myslím, že je to punkový jak blázen. +přikývne+ A taky to vypadá, že jsme tu někoho brutálně zavraždili. +poznamená jen tak mimochodem, jak tak kouká, jak přebytečná barva stéká po soše do fontány, a ta se rychle barví na rudo+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 čer 2013 20:49

+když vidí jak ta voda kolem nich rudné tak se musí zasmát. Cytne ji za ruku a dovede ji na kraj kašny a vyleze z ni+ Nazveme to vraždou v parku co ty na to? +koukne na ni tazave a zapálí jim kazdymu cigaro rukama od bravy který si umeje v kasne a otre do košile takže na ni má hned červený fleky+ Já jsem náhodou uzasnej umělec. +uculi se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner